Gyászhírek 2017. július 28.

Akt.:
Gyászhírek 2017. július 28.
Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagyamára, dédire, VARGA MÁRIÁRA (BODÓ) halálának 10. évfordulóján. Örökké bánatos családja.Fájdalommal tudatjuk, hogy KOCSÁN MARIANNA életének 76. évében elhunyt. Temetése július 29-én 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja férje, fiai, menyei, unokái és nászai.

Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak, álmok, évek, Ők itt maradnak bennünk, csendesen még. Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára, MÁTÉ JUDITRA (néhai várasfenesi kántor) halálának második évfordulóján. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Bánatos családja.
*
„Búsúlásom felbuzdultában elrejtém orcámat egy pillantásig előled, és örök irgalmassággal könyörülök rajtad; ezt mondja megváltó Urad.” (Esaiás, 54,8) Hat hónapja megpihent a sokat szenvedett: KORDA MIHÁLY. Nyugodjon békében, szerettei imádkoznak érte.
*
Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, ÓNODI SÁNDORRA, aki 7 éve itthagyott bennünket. Emlékét megőrizzük. Lánya Kati, veje István, unokája Bianka, unokaveje Szebi a távolból.
*
Hét éve annak a feledhetetlen napnak, amikor a szeretett férj, édesapa, nagyapa, dédapa, ÓNODI SÁNDOR (a Lemnul Szövetkezet volt nyugdíjasa) türelemmel viselt betegségben elhunyt. Pihenése legyen békés, csendes. Emlékét megőrizzük. Felesége, lányai, vejei és kis dédunokája.
*
Szomorú egy év telt el amióta itthagytál egyetlen gyermekem, SZILÁGYI TIBIKE. Ha felnézek az égre, az Ő arcát látom, Mintha mosolyogna, s enyhül aggódásom. Látom a csillagok közt, fényesen ragyog. Csak azt sajnálom, hogy én nem vele vagyok. Lennék inkább százszor vele, odafönn az égben, Mint idelent nélküle, az örök szürkeségben. A színek itt megkoptak, minden élettelen, Nélküle nincs öröm, a bánatom végtelen. Ez a legnagyobb fájdalom, mi egy szülőt érhet. Istenem! Segítsd őt, csak arra kérlek! Légy vele, óvd, vigasztald, öleld át helyettem, Istenem! Te tudod mennyire szerettem! Örökké szerető Édesanyád.
*
Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor meghalt a drága, jó édesanya, anyós, MIGNA ETELKA (szül. PÉNZES). Nyugodj békében! Szerettei: fia Gyuri, leánya Kati, menye Icu, veje Pali.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZABÓ TIBOR tanár kollégánknak szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Peda líceum tanárainak egy csoportja.
*
Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, CASIBA JÓZSEFRE halálának 20. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog. Felesége Ibi, fiai Tibi, Jancsi és unokája Krisztina.
*
Fájó szívvel emlékezünk drága keresztfiunkra, SZILÁGYI TIBIKÉRE. Egy éve már, hogy minket örökre itthagytál. Drága emlékeddel örökre szívünkben maradtál. Bármilyen csodás is a világi élet, Pótolni nem tudna soha, senki téged. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz. Halálod míg élünk, fájó emlék marad. Soha el nem feledő keresztszüleid Tünde és Imi.
*
Július 29-én 44 éves lenne drága gyermekünk, FAZEKAS ZSOLT JÁNOS (élt 33 évet). Sajnos már több mint 10 éve itthagyott bennünket, drága barátnőjével, DOMJÁN TIMEA CSILLÁVAL (élt 22 évet) együtt. Zsolti, Timi, nagyon-nagyon hiányoztok. Az angyalok vigyázzanak rátok. A bánatos család.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre és testvérre, RUBESCH EMESÉRE (szül. HÜVELYES) halálának 9. évfordulóján. A múltba visszanézve, valami fáj, hiába keressük, nincs már közöttünk. Telnek az évek, szívünkben megmarad emléked. Nyugodj békében! Emlékét őrzi bánatos édesanyja, édesapja, testvérei, sógornője, nagynénje és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett nővéremre, FODOR RÓZÁRA, halálának első évfordulóján. Pihenj csendesen. Nagyon hiányzol, szívünkben mindig élni fogsz! Húga Jolánka és családja.
*
Fájó szívvel emlékezem drága unokámra, SZILÁGYI TIBIKÉRE halálának első évfordulóján. Virágot viszünk egy néma sírra, De ezzel őt már nem hozhatom vissza. Kérem drága unokám, nyújtsd felém kezed, Csak még egyszer halljam dobogó szíved. Csendes a temető, nem jön felelet, Arcomat mossák a keserű könnyek. Csak egy a reményem, Hogy nemsokára ott leszek veled. Sojha el nem feledő Nagymamád.
*
Fájó szívvel emlékezem elhunyt szerelmemre, SZILÁGYI TIBIRE. Ha fejfád mellett ég a gyertya, Látom benne arcod. Odeföntről, messzeségből Karod felém nyújtod. Vigyázol rám most is, tudom Ugyanúgy mint régen, Drága szerelmem, nem feledlek téged! Barátnője Brigi.
*
Soha nem halványul el szívemben emléked, soha nem szűnik meg lelkem gyásza érted. Hisz nincs olyan nap, hogy ne jutnál eszembe, mert vágyódom utánad és csak téged kereslek, hiányod nyomasztó, én imádkozom érted, nyugodj békében te csodálatos lélek! Köszönünk mindent, amit értünk tettél, és azt is, ahogy bennünket szerettél. Múlhatatlan fájdalomnmal szívemben emlékezem imádott, felejthetetlen és pótolhatatlan feleségemre, KLAUSZ JULIANNÁRA (CSINCSI), aki már 4 éve eltávozott az élők sorából, itthagyva jóságos szeretetét, szerető családját és felejthetetlen mosolyát. Bánatos férje Feri.
*
Az elválás örök fájdalmával emlékezünk a holnap 8 hete elhunyt édesanyára, anyósra, nagyanyára, dédmamára, SIMON IRÉNRE (szül. BÁLINT, Síter) és a ma 7 éve elhunyt édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, SIMON ANDRÁSRA. Ez a nap az emlékezés napja, Értetek imádkozunk halkan, zokogva. Hiába borul rátok a temető csendje, Szívünkben élni fogtok mindörökre. A halál nem jelent feledést és véget, Amíg élnek azok, kik szerettek titeket. Áldd meg Isten a földnek minden porszemét, Mely takarja drága szüleim sírhelyét. Emléketeket őrzi lányotok Irénke, vejetek Gyula, unokáitok Gyuszi és párja Judit, Endre és felesége Edina és a kis dédunokák. Gyuszika, Ervinke és Bence.
*
Mélységesen együtt érzünk veletek ILONKA és LAJCSI egyetlen gyermeketek, ICUKA elvesztése miatt érzett fájdalmatokban. Őszinte részvétünk az egész családnak. Türkösi Imre és családja.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett SZABÓ MAGDOLNA életének 81. évében elhunyt. Temetése hétfőn, július 31-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, KISS GERGELY (GERY) életének 36. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése hétfőn, július 31-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.
*
„Míg körülálljátok lelkehagyta testem, már az angyalok közt örvendezik lelkem.” BENEA GHEORGHE, MOŢIU FLOARE, COCUIAN MARIA-ANA, VERESS LÁSZLÓ IMRE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.