Gyászhírek 2017. július 20.

Gyászhírek 2017. július 20.
Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, LUDMÁN PIROSKÁRA, akinek jóságos szíve 3 hónapja megszűnt dobogni. A gyászoló, szomorú család.

Felejthetetlen anyámra emlékezem, BIRÓ ERZSÉBETRE (szül. Tarr Erzsébet, Hegyközkovácsi, 1933. október 7.–2007. július 20.) Te, aki voltál, szavakba írni nem lehet, kedves arcod, mosolyod és az óriási szeretet, mit kaptam tőled, és a sok visszajáró emlék, mit naponta felidézek. Gyermekkorom szépsége, mit te tettél varázslatossá. És mindig az évek folyamán, ha bármit hozott a sors rám, te önzetlenül örökké mellettem voltál. Mamikám, a sírással küszködöm, de egyet kérek, bárhol vagy, továbbra is vigyázz reám. Megköszönöm a jó Istennek, hogy te vagy az én anyám. A boldog találkozás reményével, szerető lányod Erzsike.

*

Könnyes szemmel, szívünkben örök fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, SZILÁGYI IRMA, életének 78. évében, súlyos betegség után elhunyt.
Nem múlik el, itt marad örökre.
Érted imádkozunk halkan, zokogva.
Munka és szeretet volt egész életed,
Jóság volt szíved, lelked.
Egy célod volt, a családért élni,
Ezt csak a halál tudta széttépni.
Búcsúzik tőle szeretett lánya Irma, veje János, unokái Róbert, Csaba és Gyuszika a messze távolból, unokamenyei és dédunokái Kriszti és Detti.

*

Megállt a drága szív, mely élni vágyott,
Pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott.
Nélküled üres és szomorú a házunk,
Nem hiszem el, hogy téged már nem látunk.
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,
Nem örülsz nekünk szerető szíveddel.
Elmentél és veled együtt a remény,
De lelkünk egy darabja utadon elkísér.
Fájó szívvel tudatom, hogy drága édesanyám, SZILÁGYI IRMA (szül. Zöldesi), életének 78. évében súlyos és hosszan tartó betegség után csendesen megpihent. Búcsúzik tőle lánya Ildikó és párja Attila.

*

Fáradt, beteg tested megpihenni tért most,
Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom.
Sírodra szálljon áldás és nyugalom,
Álmaid a mélyben legyenek csendesek,
A Jóisten őrködjön pihenésed felett.
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, SZILÁGYI IRMA, életének 78. évében, hosszú, súlyos betegség után csendesen elhunyt.
Búcsúzik tőle fia András, unokája Sándor, unokamenye, dédunokája Kristóf és a Menyhárt család.

*

Megállt a szív, mely értünk dobogott,
Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott.
Nincs már ki mondja vigyázz magadra!
Nincs ki megkérdezze a gyerekek, hogy vannak?
Fájó lélekkel, megtört szívvel tudatom, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, dédnagymama, SZILÁGYI IRMA, életének 78. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után végső nyugalomra zárta szemeit. Sírjára, emlékére szálljon béke, áldás és nyugalom. Gyászolja lánya Manyi, veje Liviu, unokái Blanka, Imi és Csabi, unokaveje Peti, dédunokái Alexa és Erik, a Morgován és Franceak család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, MESTER SÁNDORRA, akinek jóságos szíve 12 éve megszűnt dobogni. Szomorú szívvel emlékezik rá bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett kolléganőnkre, BARTA JUTKÁRA, halálának első évfordulóján. A Május 1. Fürdő „Ceres” Hotel egészségügyi személyzete.

*

Szomorú két év telt el, hogy utolsó útjára kísértük szeretett férjemet, az apát, nagyapát, apóst és sógort, CSER SÁNDORT (volt szobafestő),
és emlékezünk a drága fiúra, testvérre és apára, SZIKI LAJOSRA, akit 5 éve kísértünk utolsó útjára. Szívünkben örökké élni fognak. Nyugodjanak békében! A bánatos család.

*

A viszontlátás reménysében bízva, szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra és nagymamára, ID. FELTÓTI MÁRIÁRA (szül. FEHÁRVÁRI), akinek jóságos szíve július 20-án 10 éve szűnt meg dobogni.
„Viszontlátásra a földnek porában,
Viszontlátásra az égi sugárban,
Viszontlátásra a Holdnak udvarán,
Vagy a Tejút valamely csillagán.”
Áldott legyen a föld amelyben pihen!
Emlékeznek lányai Ági, Gizi, fiai Lajos, Dénes és Sándor, unokái és dédunokái a messze távolból.

*

„Kicsinyek és nagyok, kiket most elhagyok,/ Kérem, hogy énnekem mind megbocsássatok.” PIPA MARIA, MEZE FLORIN, BUNGĂU ELENA,
BENŢE MIHAI, HITEA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.