Gyászhírek 2017. július 18.

Gyászhírek 2017. július 18.
CRIŞAN JULIANNA ANNA, valamint VARGA ESZTER szeretteinek kívánunk őszinte részvétet és vigasztalódást szeretteik elhunyta alkalmából. „ Segítségül hívtam a te nevedet, oh Uram, a legalsó veremből. Hallottad az én szómat, ne rejtsd el füledet sóhajtásom és kiáltásom elől. Közelegj hozzám, mikor segítségül hívlak téged, mondd: Ne félj!” (Jeremiás siralmai 3, 55-57) Az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége, munkatársai és lakói.


Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, SCHMIDT ERZSÉBETRE (volt újpalotai postás) halálának 1. évfordulóján. „Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Hiába borul Rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. A halál nem jelent feledést és véget, amíg élnek azok, akik szerettek Téged. Isten őrködjön pihenésed felett.” Nyugodj békében. Szerető családod.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett édesapámtól, ZBORAY JÓZSEFTŐL, aki 81 éves korában visszatért teremtő urához. Temetése július 18-án 13 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik szerető fia Józsi és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága nagytatánk, ZBORAY JÓZSEF, eltávozott az élők sorából. Temetése július 18-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúznak szerető unokái: Beáta, Sanyika és menye Cunci.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anyós, nagymama, dédmama, VARGA ESZTER 104. életévében csendesen megtért Teremtőjéhez. Temetése szerdán, 19-én d.u. 15 órakor a mezőtelegdi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászolja menye, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, ILLYÉS GIZELLÁRA (szül. PAPP) halálának 3. évfordulóján. Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

„Szívünkben mindig ott élsz. A lelkünk része vagy. Szomorú a távolság. De nem felejt a gondolat.” Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, GÉCZI ROZÁLIÁRA (Belényes) halálának 26. évfordulóján.
Bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BAJKÓ MAGDINAK és családjának drága szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Drenyovszky család.

*

„Kezemet Ő fogja, kérlelve szent fiát, segít Szent József is, együtt a szent család.” VARGA ESZTER, VIDICAN MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.