Gyászhírek 2017. július 11.

Gyászhírek 2017. július 11.
Őszinte részvétünk SZABÓ ZOLTÁNNAK és családjának felesége, SZABÓ LIA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Gábris Éva és Mónika.


Őszinte részvétünk SZABÓ ZOLTÁNNAK és családjának a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, SZABÓ LIA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Gyula és Ildikó.

*

Tíz éve annak a szomorú napnak, amikor a szeretett SZALAI GÁBOR (Érkörtvélyes) itthagyott bennünket, de soha nem hal meg az, akit igazán szeretünk, mert szívünkben, lelkünkben ő él, és míg élünk, rá emlékezünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A bánatos hű család.

*

Már egy hosszú év telt el amióta elkísértünk utolsó utadra drága férjem, BERINDEA SÁNDOR. Azóta is összetört szívvel, mély fájdalommal lelkemben élek, hisz itthagytál én SÁNDOROM. Könnyekkel tele a két szemem, nélküled semminek sincs értelme. Üres a lakás, amelyben boldogok voltunk, ketten betöltöttük a világot, amely most oly üres és rideg. Ó édeském, nagyon-nagyon hiányzol, hiába szólok, beszélek hozzád, te nem válaszolsz. De azért érzem, hogy itt vagy velem, hiszen tudom, hogy nem hagynál magamra. Csak Isten szólított, és neked menned kellett. Én a jó Isten ellen nem háborgom, bízva bízom, hogy ott ahova mentél, jó dolgod van, az angyalok vigyáznak rád és ha itt lesz az én időm, hogy mennem kell, boldogan indulok feléd. Tudom, hogy te ott fogsz várni az öröm, boldogság kapujában. A te bánatos feleséged Éva.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk édesapánkra, BERINDEA SÁNDORRA. Ma egy éve kísértünk utolsó útjára könnyes szemmel, de az a mély fájdalom amit azóta is szívünkben hordozunk, csak az idő múlik, de téged drága édesapánk feledni soha nem lehet. Bánatos lányaid Babuci, férje Pier, unokád Daniel, Marici és férje Zoltán.

*

Szomorú szívvel emlékezünk PUSZTAI JÁNOSRA halálának nyolcadik évfordulóján. A bánatos család.

*

„Aki hisz én bennem, ha meghal is él.” Ígéri Jézus, a halált legyőző Úr. PATER TEODOR, VAD HORGE IONELA MARCELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului), Kft, Non stop Temetkezési Vállalat.