Gyászhírek, 2018. január 23.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. január 23.
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesapám, BALLA ŞTEFAN (PISTA) rövid szenvedés után január 22-én elhunyt. Temetése január 25-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Fia és családja.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KENÉZ EDITNEK és családjának szeretett édesapja, KENÉZ GYULA (a Bihari Napló volt munkatársa) elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Duma.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk, MAGYARI SÁRA e hó 21-én elhunyt. Temetése január 23-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolják lányai Ica és Baby és azok családja.
*
Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik osztoztak fájdalmunkban, részt vettek a temetési szertartáson és elkísérték utolsó útjára szeretett édesanyánkat, JUHÁSZ IRMÁT. Fiai Jancsi, Andris, Zoli családjaikkal, valamint Árpi családja.
*
Mély fájdalommal emlékezünk a 14 éve elhunyt PORSZTNER ERZSÉBETRE (szül. FÓNOD). Emlékét örökké megőrizzük. Fia Béla, menye Éva, unokái Béla, Emőke és Kitti családjaikkal.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre, édesapára, testvérre és rokonra, BENDE TIBORRA (élt 55 évet), aki már 10 éve távozott örökre közülünk. Bánatos édesanyja, testvére Sanyi és gyermekei.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki DÁVID JÓZSEFNEK és családjának a szeretett édesanya, nagymama és dédmama, DÁVID ERZSÉBET elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Menyhárt család.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki EDITKÉNEK, GYUSZIKÁNAK a drága édesapa, nagyapa, dédapa, KENÉZ GYULA elvesztése miatti mély fájdalmukban. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Marika néni, Pista bácsi és családjuk.
*
Fájó szívvel emlékezünk drága édesapánkra, TÓTH CSABÁRA (Paptamási), aki ma 6 hete távozott közülünk, aki január 25-én töltötte volna 54. életévét. „Új parancsolatot adok néktek, amint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.” (Ján. eva. 34 rész) „Az idő múlik, a fájdalom csak nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Nélküled szomorú, üres a házam, Még most sem hiszem el, hogy hiába várlak. Feledni őt nem tudom, Mert élni nélküle egy fájdalom. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Hiányod feldolgozni nem lehet, Csak megpróbálok valahogy élni nélküled! Egy remény maradt, mely éltet és vezet, Hogy egyszer ott fent találkozunk veled! Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké gyászolja két lánya Ildikó és Beáta, vejei Ferencz és Attila és unokája Milán.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki BÍRÓ GABRIELLÁNAK és a család minden tagjának a szeretett ÚJLAKI LARISA tragikus halála okozta mély gyászukban. Ildikó és családja.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki BABINAK és ICÁNAK szeretett édesanyjuk, MAGYARI SÁRIKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmunkban. Pihenése legyen áldott! Emlékét őrzik a Református Újvárosi Énekkar Tagjai.
*
Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett apa, nagyapa, testvér, WODINSZKI SÁNDOR hirtelen elvesztése miatt érzett mély fájdalmunkban. Az 1960-ban végzett XI. B osztály.
*
Fájdalommal megtört szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, MÉHES CSONGORRA (Bihar), akinek mosolygós arcát már 15 éve nem látjuk. „Hiányod fájdalom, minden könny vigasz. Örök a perc, de az élet nem az. Minden éjszaka és hajnal véget ér, S míg szívünk dobban, te örökké benne élsz. Nehéz a kő, de nehezebb a bánat, Mely szívére borult az egész családnak.” Örökké bánatos szüleid, testvéred Árminka és a gyászoló család.
*
Sír a lelkünk nem gyógyul meg soha, amióta elmentél tőlünk drága, BÉLA. Ma egy éve, hogy eltávozott közülünk. „Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit soha, senki el nem vehet tőlünk. Míg éltél, nagyon szerettünk, míg élünk, soha nem feledünk.”Bánatos húgod, unokahúgod és kis Hanna.
*
„Ez a gyertya most érted égjen, ki fent laksz már a magas égben. Ki vigyázol ránk onnan fentről, S lelkünkhöz szólsz a végtelenből.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, SZILÁGYI ZOLTÁNRA (Asszonyvásár), aki már 16 éve távozott el szeretetteik közül. Emlékét örökké megőrizzük. Szerető felesége, lánya, veje, unokája.

*

„Aki a bűnbánóknak megígérted a mennyországot, vezesd testvérünket az örök boldogságra.” VODINSZKI SÁNDOR, VOICU FLOARE, FELFÖLDI ILONA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
„Minden évben eljön egy nap, Amely számunkra fájó emlék marad. Áldd meg Istenem a földnek Minden porszemét, mely takarja Drága szüleim sírhelyét. Távol vannak és mégis oly közel.” Fájó szívvel emlékezünk drága szüleimre, ID. FÁBIÁN JÓZSEFRE halálának 17. évfordulóján és FÁBIÁN IRÉNRE halálának 4. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, nyugodjanak békében! Lányuk és családja a messzi távolból.