Gyászhírek 2017. január 19.

Gyászhírek 2017. január 19.
Három éve annak a szomorú napnak, amikor itthagyott bennünket örökre a szeretett feleség, édesanya, LUKÁCS ANNA-MÁRIA. Pihenése legyen csendes, nyugalma áldott. Férje Laci, lánya Ludovika.

„Emberé a munka, Istené az áldás.” MÁRTON LAJOS, DRIMBA DAN GHEORGHE, MUDURE SOFIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Szomorú szívvel emlékezünk drága sógornőmre, SZÁVÓ MÁRIÁRA, aki hat hónapja, hogy itthagyott bennünket. Szávó Julianna, Roxana, Ramona és Jani.
*
Fájó szívvel emlékezem drága férjemre, MILEA MIKLÓSRA, kinek jóságos szíve 3 éve megszűnt dobogni. „Bennem él egy arc, egy meleg tekintet,/Egy simogató kéz, amely minket szeretett./Bennem él a múlt, a végtelen szeretet,/Amit tőlem soha, senki el nem vehet./A jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Gyászol feleséged Mancika és Matyi.
*
Múlnak az évek, de az emlékek élnek, Amíg élünk, őrizzük őket.” Fájó szívvel emlékezünk LÉNÁRT LÁSZLÓRA (Szalárd) halálának 25. évfordulóján. „Ennyi az élet, egy pillanat és mindennek vége./Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe./Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom,/Szívünkben örök gyász és fájdalom./Hiányodat feldolgozni nem lehet./Csak próbálkozunk élni nélküled.” Emlékező családod.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, KÁZMÉR JÁNOS (volt szőrmegyári dolgozó) életének 78. évében elhunyt. Temetése január 20-án a Rulikowski temető városi kápolnájából. Búcsúzik fia Attila, menye Irénke, gyermekei Arnold, Zsike, Zsanett, Tomi, unokája Titusz.

Címkék: