Gyászhírek 2017. január 16.

Gyászhírek 2017. január 16.
Fájó szívvel emlékezünk a 15 éve elhunyt BOROS JÁNOSRA (szül. Hegyközszentimre). Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,/Sírodra szálljon áldás és nyugalom,/Álmaid a mélyben legyenek csendesek,/A jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Emlékét örökké megőrizzük. Felesége, fia, leánya, veje és unokái: Gergő és Csenge.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, ÖCSINEK, ANNUSNAK és ÉVÁNAK, a szeretett anya, anyós, nagymama, PORTÖRŐ ANNA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Búcsúzik tőle Anita és a Király család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az 1 éve elhunyt szeretett gyermekre, testvérre, IFJ. OCHBARCZKI KÁROLYRA.
Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Bánatos családja.

*

Szomorú szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága, jó férjre és apára, VARGA LÁSZLÓ JÓZSEFRE.
„Elvitted a derűt, fényt, meleget,
csak egy sugarat hagytál itt, az emlékedet.
Bennünk él egy arc, végtelen szeretet,
amit tőlünk soha, senki el nem vehet.
Hiányodat feldolgozni nem lehet,
csak próbálkozunk élni nélküled.”
Bánatos családja.

*

„Múlnak a percek, telnek az évek, én még mindig visszavárlak Téged. Azt szeretném hinni, ez csak egy rossz álom, s ha felébredek, arcod újra látom. Hallom a hangod, kedves nevetésed, és még mindig visszavárlak Téged.” Szomorú szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, CSAJKA GÁBORRA (élt 18 évet), akit ma 5 éve ragadott el tőlünk a kegyetlen halál. Ma 5 éve, hogy itthagytál minket, de szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset.
Bennünk alszik a világod,
mit örökre itthagytál,
bennünk él minden álmod,
amit meg sem álmodtál.
Bennünk él a fájdalom,
ami hiányodból fakad.
Bennünk él minden szó,
ami elhagyta ajkad.
Bennünk hagytad drága szíved,
ami nagyon szeretett.
Bennünk hagytad, nekünk adtad,
amit adni lehetett.
Kinn a csendes temetőben,
ne zavarjon senki téged,
de a mi szívünkben hagytál
nagy keserűséget.
Álmaid a mélyben legyenek csendesek,
A jó Isten őrködjön pihenésed felett!
Emlékeznek reá és gyászolják őt örökké bánatos szülei, testvére, nagyszülei, keresztszülei és unokatestvérei.

*

Elmentél oly fiatalon, pedig sok dolgod lett volna még, megtölteni szépséggel családod életét. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Szomorú szívvel emlékezünk szeretett gyermekünkre, a testvérre, sógorra, keresztapára és nagybácsira, TÓTH ZOLTÁNRA (élt 37 évet, Hegyközpályi). Már hat hónapja itthagytál, sebünk be nem gyógyul, könnyünk el nem apad, zokogunk fájdalmunk nehéz súlya alatt. Te már nem vagy velünk, hosszú útra mentél, ahol most vagy, nyugalmat leltél. Veled vagyunk most is, te pedig velünk, megnyugvást a lelkünkben még ma sem találunk. Sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van szerető családod. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk rád. Bánatos szüleid, testvéreid Imi és Tünde, sógornőd Beáta, sógorod Attila, keresztlányod Vivien, unokaöcséd Kristóf, örökké gyászoló családod.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább feleség, édesanya és nagymama, GRECU MÁRIA 89 éves korában eltávozott közülünk. Temetése hétfőn 13 órakor a Steinberger kápolnából. A jó Isten nyugtassa békében! Búcsúzik tőle férje, gyermekei és unokái.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik szerettünket, DERECSKEI IMRÉT
(Hegyközszentimre) utolsó földi útján elkísérték és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Szent Pál így fogalmazott: „…elhatározott, hogy az ember egyszer meghaljon és utánna az ítélet következzek.” VILAND ERZSéBET, BOIER MIRCEA-IOAN, IANOSI IOAN, UIVAROSAN DINU-VALER, STAN VASILE, OSVAT ALEXANDRU, SILAGHI MARIA, DUMA ELIASABETA, DUMA MINA, HAMZA-LUP RAVEICA, DRAGOS MARIA, BODEA CORNEL,
HORA DOREL, MUNTEAN ALEXANDRU, POGAN IZABELA, DAVID IELANA, TRIF MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.