Gyászhírek 2017. február 28.

Gyászhírek 2017. február 28.
Fájdalommal emlékezünk arra a számunkra nagyon szomorú napra, amikor a szeretett gyermek, testvér, sógor, nagybácsi, IFJ. KRIZSÁN GÉZA, (Érmihályfalva) nyolc évvel ezelőtt örökre itthagyott bennünket. Emlékét egy életen át megőrizzük. Nyugodjál békében drága lélek, örök álmodat ne zavarja meg soha, semmi! Egy életen át gyászolják: édesanyja Erzsébet, testvére Csaba, sógornője Magdolna, unokahúgai Boglárka és Imola.


Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az 1 éve elhunyt szeretett édesapánkra, PATAI JÓZSEF GYÖRGYRE (élt 73 évet).
„Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje,
A jó Isten hívta, el kellett mennie.
Tied a csend, a nyugalom,
Miénk a könny és fájdalom.
Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,
Sírodra szálljon áldás és nyugalom!
Álmaid a mélyben legyenek csendesek!”
Fiai Lajos és Józsi.

*

Szeretettel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagytatára, VARKUCS GYULÁRA halálának 10. évfordulóján. „A szeretet a lélekben él és a lélek soha nem hal meg.” Nyugodjon békében! Bánatos felesége Olga és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a FARKAS családnak, a szeretett feleség, édesanya, nagymama, FARKAS ERZSÉBET
elvesztése miatt. Búcsúzik tőle unokatestvére Irénke családjával és élettársa Vlad.

*

„Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod,
Találj odafent örök boldogságot.
Megpihenni mentél, fájdalmat elhagyva,
De az emlékeddel szívünkben maradtál.
Számunkra te soha meg nem haltál.”
Két éve, hogy elmentél SZÁVÓ MÁRIA (1957–2015). Soha el nem múló szeretettel: férjed Miki, gyermekeid Krisztina, Miki, Detti és unokáid Aida és Márk.

*

11 éve, ahogy telnek az évek, múlnak a napok, úgy fáj egyre jobban hiányod. Szeretnék még veled lenni, de már nem lehet, így amíg élek, csak gondolatban lapozhatom fel örökre fájó szép emlékedet, drága nővérem, CSÁKY ERZSÉBET. Azokkal – akiknek szívében még él neve – emlékezzünk ma együtt rá, és velünk marad örökre. Isten szeretete töltse be a rá emlékezők szívét. Húgod Magdi.

*

Tisztelettel emlékezünk a szeretett PAPP RÓZIKÁRA 10 éve elhunyt nászasszonyunkra. Szívünkben örökké élsz. A Lukasak család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a legjobb baráttól, SZÉKELY ATTILÁTÓL (közgazdász). Őszinte részvétünket fejezzük ki gyermekeinek és az egész családnak. Juhász Zoli és családja.

*

Könnyes szemmel, szívünkben fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, FARKAS ERZSéBET hosszú és fájdalmas szenvedés után elhunyt.
„Elmentél tőlünk, mert szólított Isten,
Megszűntek szenvedéseid itt lent.
A mennyben vagy, csak ott lehetsz
Hisz az édesanyák hona ez.
A tied is ez Anya!
Ott vagy, hol nem fáj semmi,
Hol talán könnyű boldognak lenni.
Fáj, hogy nem foghatjuk meg már többé kezed,
Nem láthatjuk többé mosolygós szemed.
Várj reánk, s ha befejezzük küldetésünk itt lent,
Boldogok leszünk újra, együtt odafent.”
Búcsúzik tőle bánatos lánya Tündi, unokái: Alex és Armin és volt veje Zoli.

*

„Könyörülj Istenem, én bűnös lelkemen./ Szánakozz immáron szomorú szívemen!” EBERVEIN MARIA, OPRIS ANA, GURAU PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a VASZI családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa elvesztése miatt érzett bánatában.
Annamária, Timka és Zoltán.

*

Veled vagyunk EDIT a nehéz órákban édesanyád hirtelen eltávozása miatt érzett fájdalmadban. Őszinte részvétünk! Nyugodjon békében! 1969-ben végzett osztálytársak.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, SZEKRÉNYES ÉVÁNAK szeretett édesapja elvesztése miatti mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Limtex cég adminisztrativ részlege.

*

Fájó szívvel emlékezünk édesanyámra, TÓTH ERZSÉBETRE. „A múltra visszaemlékezve valami fáj,/Valakit keresünk, aki nincs már./Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/Szívünkben fájdalom és szeretet.” Leánya, veje, unokái.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel búcsúzom szeretett keresztanyámtól, FARKAS ERZSÉBETTŐL, aki életének 58. évében visszaadta lelkét a Teremtő Úristennek. „Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod,/Találj odafönn, örök boldogságot./ Megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva,/Melyet türelemmel viseltél magadban.” Isten áldja örök nyugalmad! Keresztlánya Krisztina és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, FARKAS ERZSÉBETTŐL, aki életének 58. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. „Ha felszáll egy lélek az égbe, /Odafent egy új csillag éled./Gyönyörű fénnyel szépen ragyog,/Jelzi, hogy többen lettek az angyalok.” Nyugodjon békében! Özv. Farkas Imréné.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett nagynénémtől, FARKAS ERZSÉBETTŐL, aki életének 58. évében örökre megpihent. „Csendes álmára vigyázzanak az angyalok, és az örök világosság fényeskedjék neki.” Búcsúznak Melinda Romi és Reina.

*

Együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak, FARKAS ZSOLTNAK édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában.
A Terec család és a Cridem munkaközössége.

*

Szeretettel emlékezünk drága testvérünkre, a nagybácsira, sógorra, TAMÁS IMRÉRE halálának első évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FARKAS TÜNDIKÉNEK és ZSOLTINAK, valamint családjuknak a szeretett, drága édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Papp Zoltán család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, dédimamára, BÖSZÖRMÉNYI PIROSKÁRA (Diószeg)
halálának 22. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lánya Piri, unokája Katika, dédunokái: Geri és Levi.

*

Szeretettel emlékezünk a drága gyermekre és testvérre, IFJ. VASÓK GYULÁRA (Nagyvárad) halálának 14. évfordulóján. „Virágerdő sűrűjében, pihen egy szív csendesen./Rég nem dobbant családjáért, messze vitted Istenem./Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap./De szívünkben élsz és örökre ott maradsz.” Örökké szerető, bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 17 éve elhunyt szeretett gyermekre, testvérre, BAJGYIK ZOLTÁN-GÁBRIELRE.
„Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,/Emléked őrzi béke és nyugalom./Az élet elmúlik, de az emlékek élnek,/S míg élünk őrizzük őket.” Nyugodj békében! Édesapád István, testvéreid Éva, Nelu.