Gyászhírek 2017. február 14.

Gyászhírek 2017. február 14.
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik utolsó útjára elkísérték szerettünket, DR. DULL JÓZSEFET. A gyászoló család.


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunkat, ALFÖLDI ZOLTÁNT utolsó útjára elkísérték, fájdalmunkban mellettünk voltak, és jelenlétükkel gyászunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.

*

„Fájdalmamat nem enyhítik a múló évek,/A mosoly mögött is ott vannak a fájó könnyek.” Fájó szívvel emlékezem drága gyermekemre, SANYIKÁRA, aki 14 éve búcsú nélkül itthagyott örökre. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/Hogy fiatalon tört ketté az életed./Sírodra hiába viszek virágot,/Veled eltemettem az egész világot./Csillaggá változtál, barangolsz az égen,/Gyere mi felénk is úgy mint réges-régen,/Nem hallom hangod, nem látom arcod,/Hiába szólítlak, te már nem hallod./Nyugodj hát békében drága, jó gyermekem,/Mi pedig soha nem felejtünk el téged.” Örökké bánatos édesanyja Inci, férje István és nagymamája.

*

Hálás szívvel köszönjük az együttérzést, a segítséget, a jelenlétet, a vigasztaló szavakat és minden szál virágot. KOVÁCS KÁROLY (nyugalmazott református lelkipásztor) gyászoló szerettei.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DR. FÖLDES DEANA SILVIANAK szeretett édesapja, DR. GRIGERCSIK GYULA
(Székelyudvarhely) elhunyta miatt érzett fájdalmában. Sauer András és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DR. FÖLDES DEANA SILVIANAK szeretett édesapja, DR. GRIGERCSIK GYULA
(Székelyudvarhely) elhunyta miatt érzett fájdalmában. Lakatos Péter és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a KERTÉSZ családnak a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, ID. SZABÓ KÁROLYRA halálának 6. évfordulóján. Ha beírjuk nevét a kőbe, belepi a dér. Ha beírjuk nevét a szívünkbe, ott örökké él. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagybácsitól, BALÁZS JENŐTŐL, aki eltávozott szerettei köréből. Emlékét szívünkben megőrizzük. Nyugodjon békében! Bánatos unokahúga Mártika és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától és üknagymamától, ÖZV. CSORDÁS PÁLNÉTÓL (szül. PAP JULIÁNNA, Biharfélegyháza), aki 2017. február 11-én 88 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése február 14-én 14 órakor a biharfélegyházi kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, BALÁZS JENŐ (kőfaragó) életének 92. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, február 16-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.
A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján TÉCSI FERENCRE és TÉCSI MÁRIÁRA (Körösrév). Drága emlékük, míg élünk, őrizzük szívünkben! Kati, Feri, Florina, Kriszti, Andráda és András.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunkat, BAK ZSIGMONDOT utolsó útjára kísérték. Az Autotransporti Marcon Odino vállalat vezetőségének és munkatársainak, házi orvosának és munkaközösségének, a nagyvárad-olaszi és borsi református egyházközségnek, énekkarának, Bors Polgármesteri Hivatala munkaközösségének, iskola- és évfolyamtársainak, a labdarúgó csoportnak, barátainak akik kézről-kézre adva vitték utolsó útjára, mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama és anyós, ÖZV. TORKOS ISTVÁNNÉ (szül. HALÁSZ IRINA)
életének 91. évében nagy szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle lánya Kati, veje Viorel, unokája Carmen-Monica és Marian.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett unokatestvértől, KOCSIS GYULÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak.
A Vasgyura család.

*

„Engeszteljük és imádkozzunk érte! Bízzunk erősen abban, hogy Isten irgalma segítségére lesz halottunknak!” FODRE ILONA, BALÁZS JENŐ, CSETE EMERIC, OPRE VICTORIA, PANTEA ETELCA, CUC MARIA, SLEVOACA MIRCEA VASILE,
TIFOR CRACIUN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és após, KOCSIS GYULA életének 74. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2017. február 15-án, szerdán 11 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászoló családja.