Gyászhírek, 2017. december 6.

Gyászhírek, 2017. december 6.
A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló Borzási családnak, szerettük Id. BORZÁSI GYULA elvesztése miatt. Nyugodjon békében!

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége megrendülten búcsúzunk egykori kollégánktól, BÁRDI MARGIT aszisztensnőtől. Őszinte részvétünket fejezzük ki gyászoló családjának. Nyugodjon békében!
*

Ezen a téli napon minden más, újra mélyen érinti meg szívünket a mély gyász. Nincs már velünk együtt kit nagyon sokan tiszteltek és kit mi nagyon szerettünk, de ma lélekben újra együtt lehetünk. Tudjuk, hogy nem jöhet vissza, mégis egyre várjuk, de enyhíti hiányát, ha még álmainkban látjuk. Eszünkbe jutnak az együtt töltött hosszú évek és fülünkben újra megcsendűl az a mély áldott hangod. Nem tudott búcsuzni, nem volt rá ereje. A jó Isten hívta, el kellett mennie. Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk, ANYISZI FERENCRE (Magyarkakucs), aki ma egy éve örökre eltávozott kedves szeretteitől. A visszontlátás reményében nyugodj békében! Emléked szívünkben megőrizzük! Fájó szívvel emlékeznek reá: bánatos felesége, testvére, leánya, veje, menye, unokái, sógora, apósa, nászai és a gyászoló család.

*

Mély megrendüléssel és fájdalommal veszünk búcsút barátnőnktől, HALÁSZ MÁRIÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Gitye Piroska és Barabás Teréz.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett férjem, CSUKA LAJOS 69 évesen elhunyt. Temetése 2017. december 8-án 13 órától az értarcsai kápolnából. Búcsúzik tőle felesége Ibolya, három fia és családjaik.

*

Hálás szívvel, szeretettel emlékezünk drága édesanyámra, a nagymamára, dédire, NEGREÁN IRÉNKÉRE halálának 5. évfordulóján. Lelked elszállt, mint hópihe a szélben, ragyogj reánk csillagként vigyázva onnan fentről az égből. Angyalok őrködjenek békés álmod felett. Emlékét szeretettel őrizzük egy életen át. Lánya Erzsike, unokái Gyuszi és Csaba.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett férjemre, HORGOS JÁNOSRA halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos felesége.

*

Egy szótő bennem magára ismer, azt súgja hall és úszni vágyik, hozzáteszek egy szótagot eljutunk együtt a halálig. (Böröndi Lajos) SZABÓ MARGARETA, CUC VIOREL, PELEAN DUMITRU
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.