Gyászhírek, 2017. december 5.

Gyászhírek, 2017. december 5.
Szomorú egy év telt el azóta, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, testvér, sógor, vő, keresztapa, nagybácsi, SZÜCS ISTVÁN (PITYU, autószerelő) Németországban elhunyt. Gyászmise által emlékezünk meg rá december 5-én (kedden) 18 órától a Nagyváradi Római Katolikus Bazilikában. A gyászoló család.

Fájó szívvel búcsúzom nővéremtől, POP ILONÁTÓL. Marika és Enikő.

*

A hegyközcsatári csendes temetőben immár 2 éve alussza örök álmát a drága testvér, sógor és nagybácsi, M. SZILÁGYI BÉLA, aki oly korán hagyott itt bennünket. „Ez a nap az emlékezés napja. Érted imádkozunk csendesen, zokogva. A halál nem jelent felejtést és véget, Szívünkben örökké élni fog drága emléked. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, Áldja meg az Isten porladó testedet.” Emlékeznek: szerető húgod Idu, sógorod Sanyi és családjuk.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, osztálytársaknak, ismerősöknek, akik a szeretett VARGA JÓZSEF számára idejükből áldozva az utolsó búcsú alkalmával gondolatban vele voltak és segítették az útján a lelki világba, s ugyanakkor jelenlétükkel lelki erőt nyújtottak a családnak is a megnyugvásban. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünk GYURINAK, ÉVÁNAK és JANINAK a szeretett feleség és anya elvesztése miatt. Nyugodjon békében! A Varga és a Bajkó család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, KOVÁCS JÁNOS elvesztése miatti gyászukban. Békés megnyugvást Isten akaratában. Pihenése legyen csendes! Özvegy Lőrincz András és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, LOVADI IMRE 74 évesen elhunyt. Temetése 2017. december 5-én 14 órától a püspöki kápolnából. Búcsúzik tőle öccse Lajos és családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, SZILÁGYI BÉLÁRA (Hegyközcsatár), aki 2 éve visszaadta lelkét Teremtőjének. „Befele könnyeztél, sosem panaszkodtál, mikor minket örökre itthagytál. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rád. Nem is tudod, milyen üres nélküled a világ. Tovább élsz itt a szívünkben, és ez így marad egész életünkben. Pihenj csendesen, legyen édes álmod, szeretetünk ragyogja be síri világod.” Szerető családja.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy HALÁSZ MÁRIA 85 évesen búcsú nélkül távozott közülünk. Temetése szerdán, 6-án 11 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Az örökké gyászoló család.

*

„Ha lelkemben lehull egy csillag, nyomában égő seb fakad, de vérrubintól fényes útja örökre fáj a fény alatt.” (Wass Albert) Kegyelettel emlékezünk két éve elhunyt szeretett, kedves, önzetlen volt osztálytársunkra, DR. VARGA SÁNDORNÉ MÁGORI ERZSÉBETRE (ERZSI). Áldott emlékét szívünkben, lelkünkben örökre megőrizzük. A Pénzügyi Technikum 1954-ben végzett osztálytársai, barátnői.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a PÁPAY családnak az édesanya, PÁPAY ÉVA elhunyta alkalmából. Lőrinczy Tamás és családja.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett férj és apa, VARGA JÓZSEF elvesztése miatt érzett fájdalmában. Volt osztálytársai a szakiskolából.

*

„Csak egyet álmodsz, és jövök, / A földön itt mi sem örök, / S melletted leszek újra én.” (Várnai Zseni) IACAB TIBERIU DOREL, HALÁSZ MÁRIA, CSUKA LAJOS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.