Gyászhírek, 2017. december 29.

Gyászhírek, 2017. december 29.
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak álmok, árnyak, évek.”(Juhász Gyula) Kegyelettel emlékezünk a drága szülőkre, nagyszülőkre, CZÉGÉNYI MAGDOLNÁRA és CZÉGÉNYI MIHÁLYRA (Örvénd). Emlékük legyen áldott! Lánya, veje és azok családjai.


Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett fiunkra RŐFF KRISZTIÁN ATTILÁRA, aki 5 éve, hogy itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. “Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretett,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk és nem feledünk téged./ Hiányod elviselni nehéz./ Örökre megmarad szívünkben az emléked.” A bánatos szülők.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, drága nagymamára ISPÁN IRÉNRE (szül. Ugrai, Hegyközcsatár) halálának 4. évfordulóján. „Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, csendesen zokogva./ A halál nem jelent felejtést és véget, szívünkben örökké élni fog drága emléked./ Pihenj csendesen, legyen édes álmod, szeretetünk ragyogja be síri világod.” Örökké bánatos férje, fia, lánya, menye, veje és 2 unokája.

*

Könnyel a szemünkben, mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk RŐFF KRISZTIÁN ATTILÁRA, aki ma 5 éve örökre itt hagyott bennünket. „Öt évvel ezelőtt egy decemberi napon,/ Kegyetlen volt a sors hozzánk nagyon./ Egy váratlan pillanat megállította szívedet,/ Melyben nem volt más csak szeretet./ Te, aki családodért mindent megtettel,/ Te, aki nem kertél, csak adtál, egy napon mindent itt hagytál./ Téged elfelejteni nem lehet,/ Csak letörölni az érted hulló könnyeket.” Emléked legyen áldott! Bánatos testvéred Kinga és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra HOLHOS GYÖNGYIRE, aki egy éve távozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, egy éve távozott az élők sorából a szeretett CSETE KATALIN, akinek jóságos beteg szíve egy sóhajjal megszűnt dobogni. „Másképp lenne minden hogyha velünk lennél,/ ha hozzánk szolnál, ha ránk nevetnél./ Elvitted a derűt, a meleget,/ Csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet.” Férje Misi, leánya Krisztina, veje Tibi és unokája Krisztián.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a sok-sok ismerősnek, barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak, akik szeretett halottunkra ID. KUN JÓZSEF utolsó útjára elkísértek, virágaikkal, koszorúikkal fájdalmunkat enyhíteni próbálták. Felesége Ildi, fia Józsika, menye Renáta.

*

ID. SCHMIDT MIKLÓSRA emlékezik szerető családja. „Kicsordulva a könnyünk a sírodnál,/ mélységes a fájdalom, hogy kilenc éve távoztál./ Mi szólítunk, s a néma sír nem felel,/ de te a szívünkben örökké ott leszel!” Bánatos családod.

*

„Tudom, hogy a tavasz nem tart örökké,/ Hogy elmúlnak mind a derűs napok,/ Hogy a dal, hogy a tavasz idehagynak,/ És ősz fejemmel magam maradok.” (Kaffka Margit) Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra COSTIN GYÖRGYRE halálának 10. évfordulóján december 31-én, amikor elment az élők sorából az örök hazában, hiányát minden nap érezzük. Felesége Kati, fia Gyuri, menye Alíz, imádott unokája Boglárka.

*

Összetört szívvel búcsúzom drága férjemtől RÓSER MIHÁLYTÓL (Nagykágya) aki életének 71. évében hosszú betegség után itt hagyott. Temetése december 30-án 2017, 13 órakor a nagykágyai ravatalozóból. „ A halál nem jelent felejtést és véget, szívünkben élni fog drága emléked.” Béke poraira. Emlékét őrzi örökké bánatos felesége Piri!

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett sógor és keresztapa RÓSER MIHÁLY (Nagykágya) életének 71. évében hosszú betegség után elhunyt. Béke poraira! Búcsúzik tőle sógornője Irén, sógora Árpád és keresztfia Levente családjával.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára FODOR ERZSÉBETRE halálának 9-ik évfordulóján. „Akiket szerettünk s már sírban nyugszanak,/ Igazi nyughelyük a szívünkben marad./ Bárhogy múlnak évek a lélek nem feled,/ Mert összeköt minket az örök szeretet.” Szerető férje Fodor Gyula és családjai.

*

Mély fajdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa BERECZKI GÉZA 89 éves korában hirtelen elhunyt. Ezen úton mondunk köszönetet azoknak, akik fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló családja, lánya Emike, veje Lajos, fia István, menye Katika, unokái Attila és Zsolti, felesége Marcela.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk, január 2-án, a legdrágább édesanyára, nagymamára és testvérre, PAIZS MÁRIÁRA (szül. KOSZTA) volt Nagyszalontai tanítónő-aki 15 éve az örökkévalóság útjára lépett, s értünk dobogó szíve megpihent. Az ő szeretetét és féltő gondoskodását nem pótolja senki és semmi. Összetört szívünkben drága emléke örökké élni fog, érte hulló könnyeink soha el nem múlnak. Pihenése legyen csendes a néma hant alatt, áldott emlékét halhatatlanság kísérje, örök álmát határtalan szeretet és hála vigyázza. Köszönet mindazoknak, akik emlékét szívükben megérzik. Nyugodj békében, drága lélek. Az örökké bánatos család.