Gyászhírek, 2017. december 18.

Gyászhírek, 2017. december 18.
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, Wagner István elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Zsóka és Olgi.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, rokon, DR. WAGNER ISTVÁN, a Kolozsvári Gyümölcsészeti Kísérleti Állomás nyugalmazott tudományos főkutatója, a Kolozsvári Agrártudományi Egyetem volt óraadó tanára, a Romániai Rózsabarátok Egyesületének alapító elnöke, a Rózsatársaságok Világszövetségének volt alelnöke, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja, a Román Agrártudományi Akadémia tiszteletbeli tagja, életének 86. évében elhunyt. Urnáját hétfőn, december 18-án temetjük a Házsongárdi temető kápolnájában 13 órakor kezdődő gyászszertartást követően. „A szeretet soha el nem múlik.” Nyugodjék békében! A gyászoló család.

*

Könnyel a szemünkben, mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk BAJKÓ PÉTERRE (Bihardiószeg), aki 2 éve örökre itthagyott bennünket. „Két évvel ezelőtt, egy decemberi napon, / Kegyetlen volt a sors hozzánk nagyon. / Egy váratlan pillanat megállította szívedet, / Melyben nem volt más csak szeretet. / Te, aki családodért mindent megtettél, / Te, aki nem kértél, csak adtál, / Egy napon mindent itthagytál. / Téged elfelejteni nem lehet, / Csak letörölni az érted hulló könnyeket.” Emléke legyen áldott! Bánatos családja.

*

Veletek érzünk mély fájdalmatokban melyet a drága édesanya, nagymama, anyós és dédnagymama, ÖZV. DR. CSÁTI BÉLÁNÉ elvesztése okozott. Nyugodjon békében! Gyöngyi, Gábor és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VERES KLÁRÁNAK és családjának a drága férj, apa, após és nagyapa elvesztése miatt érzett mély gyászukban. Pihenése legyen csendes! Nyugodjék békében! Kis László és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VERES KLÁRA és családja részére a szeretett férj, apa, após és nagyapa elvesztése miatti gyászukban. Nyugodjék békében! Arnoczki Zoltán és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VERES KLÁRÁNAK és családjának a szeretett férj, apa, após és nagyapa, VERES LÁSZLÓ halála miatt érzett mély gyászukban. Nyugodjék békében! Kővári Zoltán és Mária.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki VERES KLÁRÁNAK és családjának a szeretett férj, após és nagyapa, VERES LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjék békében! Özv. Szabó Mária.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férje, édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, testvérre, B. SZABÓ SÁNDORRA (Szalárd) halálának 25. évfordulóján. „Nem vársz már bennünket ragyogó szemekkel, / Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. / De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, / Hisz te a jónál is jobbat érdemeltél. / Te a jóságodat két marékra szórtad, / Önzetlenül adtál jónak és rossznak. / Mindig egy célod volt, a családodért élni, / Ezt a halál tudta csak széttépni. / Olyan üres nélküled az élet, / Szeretni fogunk mindörökké téged.” A bánatos család.

*

Hálás szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága férjre és édesapára, SZAKÁCS ZOLTÁN-ISTVÁNRA (élt 48 évet) halálának 14. évfordulóján. „A sír csak doboz, akit szeretek él az emlékezetemben, egy széthajtogatott zsebkendőből felszálló illatban, egy hangsúlyban, mely váratlanul eszembe jut és egy hosszú percre belefeledkezem, míg lehajtom fejem.” (Danielle Steel).
Szeretettel emlékezünk rád, feleséged Edith, két gyermeked Orsolya és Balázs.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és apósra, TORZSA GYULÁRA (Biharpüspöki), aki 6 hete hagyott itt bennünket. Fekete a ruhánk, de nem azzal gyászolunk, szívünkben van sírig tartó fájdalom. Hiányzol nagyon! Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom. Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Örökké szerető feleséged Ibolya, lányod Ibolya, fiad László, menyed Éva és vejed Eugen.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és após, VERES LÁSZLÓ életének 76. évében elhunyt. Temetése december 18-án 13 órától lesz a városi kapolnából. Nyugodjék békében. Felesége Klára, gyermekei Tünde és Laci, menye Jutka, veje Sebi és unokái Gréta, Mátyás és Victor.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és nagyapára, GYÖRKI OTTÓRA (Bors) halálának 6. évfordulóján. Ahogy telnek az évek, múlnak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy mindez csak emlék. Szívedben nem volt más csak jóság és szeretet, aki bennünket igazán szeretett. Nem múlnak el kik szívünkben élnek, az élet elmúlik, de az emlékek élnek, míg élünk őrizzük őket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Isten őrködjön pihenése felett. Bánatos felesége, fia, menye, leánya, menye és 3 unokája.