Gyászhírek, 2017. december 14.

Gyászhírek, 2017. december 14.
Őszintén együtt érzünk dr. Fábián Emőke unokatestvéremmel (Budapest) szeretett édesanyja elhunyta miatti mély gyászában. Isten nyugtassa békében! Fábián József és családja Szentjobbról.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, dr. WAGNER ISTVÁN ny. tudományos főkutató, a Romániai Rózsabarátok Egyesületének alapító elnöke, a Rózsatársaságok Világszövetségének volt alelnöke, a Kolozsvári Agrártudományi Egyetem volt óraadó tanára, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja, a Román Agrártudományi Akadémia tiszteletbeli tagja december 13-án, életének 86. évében Aradon elhunyt. Temetéséről később intézkedünk. A gyászoló család.

*

Szomorúan veszünk vegső búcsút évfolyamtársunktól, doktor Ari Acher Máriátóll, őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Marosvásárhelyi kolléganői.

*

Fajdalommal és megrendüléssel búcsúzom drága barátnőmtől, Dr. Ari Acher Máriától. Emléke legyen áldott. Vigasztalódást kívánok Gyuszinak és Fredi családjának. Dr. Ludke Ibolya.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre és nagyapára, HABINYÁK MIKLÓSRA, aki 16 éve távozott a szerettei közül. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Feleséged Ibolya és unokája István.

*

Mély megrendüléssel és fájdalommal veszünk búcsút a szeretett és tisztelt DR. ÁRI MÁRIÁTÓL. Emléke legyen áldott. A Német Demokrata Fórum vezetősége.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján HUSZÁR ISTVÁNRA. Idézzük szavaid, tetteid, emléked, örökké szeretünk, nem feledünk téged. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Bánatos felesége, leánya és fia.

*

Már 5 éve annak a szomorú napnak, amikor eltávozott közülünk szeretett feleségem, DEMETER MÁRIA (szül. JORDÁN). Tiéd a csend és a nyugalom, enyém a könny és a fájdalom. Hogy egy feleség milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos férje Sanyi, fia Richárd, menye Mirela és imádott unokája Clara.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra és nagymamára, UJVÁROSI TÜNDÉRE, aki egy éve, hogy itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes „Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk és nem feledünk téged./ Hiányod elviselni nehéz,/ Örökre megmarad szívünkben az emlékezés.” A bánatos család.

*

Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, dédnagyapa, VARGA GUSZTÁV (Érmihályfalva) életének 87. évében eltávozott az élők sorából. Drága halottunk temetése december 15-én 13 órakor lesz az érmihályfalvi református kápolnából. Emléke legyen áldott. Búcsúzik: leánya, veje, fia, menye, unokái, dédunokái.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szerettünktől, DOMBI BUNDIK ZSUZSANNÁTÓL, akinek szerető szíve, december 11-én szűnt meg dobogni. Temetése december 14-én 14 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzom BAGDI JOLÁN EMMÁTÓL. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom.” Nagyasszonya Palfi Veturia.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és anyós, BAGDI JOLÁN EMMA életének 72. esztendejében eltávozott közülünk. Végső búcsú pénteken, december 15-én 11 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében. Emléke örökre velünk marad. Búcsúzik tőle Bagdi László, Ana-Maria és Norbert.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, testvér és rokon, ARI JÁNOS-LÁSZLÓ 78 éves korában, volt székelyhídi lakos, elhunyt Magyarországon. Nyugodjon békében. Húga Anikó, Ilus mama és Réka.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, MARCZIN GYULA életének 69. évében gyötrelmes szenvedései után megpihent. Utolsó útjára december 15-én 13 órakor kísérjük a székelyhídi ravatalozóból. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak DR. ARI IBOLYA MÁRIA halála miatt érzett fájdalmában. Hoffmann Ilona és családja.

*

Osztozunk volt kollégánk, ARI GYULA fájdalmában, és őszintén együtt érzünk vele ezekben a fájó percekben, amikor elbúcsúzik szeretett feleségétől. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Nagyváradi Statisztikai Hivatal munkaközössége.

*

„Örökkévaló Királyunk, add, hogy keresztény testvérünk, a halálon aratott győzelmed erejével eljusson hozzád, a béke országába.”JÓZSA MÁRIA MAGDOLNA ELISABETA, LEUCUŢIA MARIA, CHEREJI IRINA, JUHASZ ARANKA, DAMŞE IRÉN ILDIKÓ. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.