Gyászhírek 2017. augusztus 9.

Gyászhírek 2017. augusztus 9.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, apa, férj, Tóth Zsigmond 2017. augusztus 7-én 58 éves korában elhunyt. Temetése a hegyközújlaki ravatalozóban lesz augusztus 9-én 17 órakor. A gyászoló család.


„Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek, a lélegzés túl nehéz lett, átölelt és azt mondta: gyere haza.” Őszintén együtt érzünk menyünkkel Erikával, fiunkkal Csabával, és az egész családdal a szeretett fiú, férj és édesapa, TÓTH ZSIGA halála miatt érzett fájdalmukban. Násza Tóth Sándor és családja.
*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a Tóth családnak a szeretett gyermek, férj, édesapa, TÓTH ZSIGMOND 59 éves korában történt elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Kovács család: Károly, Margit, Gyula, Anikó, Erika.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk családi barátunktól, TÓTH ZSIGMONDTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Dobos és Gárdián család.

*

Még most is fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk BARABÁS ERZSÉBETRE (Magyarkakucs), aki ma 16 éve örökre itthagyott benünket: Ez a válás az egyik legfájdalmasabb dolog, amit az emberi szív átélhet. Isten meggyógyítja a megtört szívűeket és letörli arcodról a sok könnyet. Jó lenne beszélgetni veled, melléd ülni és fogni áldott kezed, elmesélni neked, hogy azóta mi történt itt velem. Nyugodj békében, majd találkozunk. A bánatos család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a férj, apa, nagyapa, DEBELKA GYULA, hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2017.VIII.9-én 15 órakor lesz a püspöki temetőben. A gyászoló család.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága, jó BALOGH bácsira, akit el nem felejtünk soha! A Snagovului utca lakói.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, édesanya, anyós, nagymama, dédimama, BOROS IDA (szül. SZABÓ, Gyanta), visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése augusztus 10-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben megmarad. Búcsúzik tőle férje Lajos, fia Gyuszi, menye Hajni, unokája Ildikó, és dédunokája Matilka.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, SZABÓ EUGEN hosszú, türelemmel viselt betegség után életének 84. évében elhunyt. Emlékét örökké őrzi családja.

*

Fájdalommal tudatom, hogy édesanyám, SZATMÁRI GIZELLA 97 éves korában elhunyt. Temetése csütörtökön 13 órakor a Steinberger kápolnából. A fia.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ALAFI PIROSKA életének 84. évében csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön, augusztus 10-én 11 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle fiai József, Imre, menyei Enikő, Ica, unokái Andrea és Ingrid.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és após, BALOGH ANDRÁS (szül. Vajdán) 82 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése augusztus 9-én 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. A bánatos család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett nővéremtől, ZAHA KATALINTÓL, aki 62 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Számunkra te sosem leszel halott, szereteted szívünkben élni fog, nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj örök boldogságot. Temetése ma, augusztus 9-én déli 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle Öcsi, Inci, Enikő, Zsolti és Lénárd.

*

„Előre mentem én angyali követnek, Hogy bízón ég felé forduljon szemetek.” POP IOAN, ALAFI PIROSKA, SZABÓ EUGEN, VASADI SILVIA, BOROS IDA, PRAJA FLORIAN , SZATMÁRI GIZELLA , VARGA ELVIRA ADRIANA, BALOGH ANDRÁS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.