Gyászhírek 2017. augusztus 8.

Gyászhírek 2017. augusztus 8.
Szívemben mély fájdalommal emlékezem drága, jó édesanyámra, HEVESI MÁRIA IRMÁRA, halálának első évfordulóján, és drága, jó édesapámra, HEVESI JÓZSEFRE, aki már 7 éve, hogy itthagyott engem, szívemben örökké élni fognak. Szerető lányuk Éva.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló BATÓ családnak és a rokonságnak kedves és szeretett osztálytársnőnk, DIÓSZEGI IBOLYA elvesztésekor. Isten nyugtassa békében! A Nagyváradi Kertészeti Műszaki Középiskola 1954-ben végzett növendékei.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki a PAPP családnak sógorunk, PAPP SÁNDOR elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Rauch Öcsi és családja.

*
Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, édesanya, anyós, DR. SZEGEDI ERZSÉBET FRANCISKA (BABA) visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése ma, augusztus 8-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben örökké megmarad. Búcsúzik tőle férje Laci, fia Lacika, menye Kiriaki és a gyászoló hozzátartozók Belgiumból.

*
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától, SOLCZI JÓZSEFTŐL. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Temetése kedden, augusztus 8-án 14 órától a köröskisjenei református kápolnától. Búcsúznak tőle: fia, lánya, menye, veje, az unokák és dédunokák.

*

„Teljes boldogságban már Istennél vagyok, Nem érzek fájdalmat, nem látok rossz napot.” POPESCU OCTAVIAN, ZAHA KATALIN, SZEGEDI ERZSÉBET, DEBELKA GYULA, LUNCAN MARIA, MURG FLORIAN-CORNEL, NEGREAN NICOLETA, MAGDĂU ION, NEAGA VASILE IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*
Szívünkben örökké tartó mély fájdalommal emlékezünk a drága, szeretett édesapára, apósra és nagytatára, id. KUCKHÁRSZKI ISTVÁNRA, aki 2013. augusztus 8-án itthagyott bennünket örökre. Örök az arcod, nem száll el szavad, minden mosolyod szívünkben marad. Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében. Emlékét örök szeretettel őrzi: lánya Cuni, fia Öcsi, veje Cornel, menye Anikó, unokái Bianca, Norbi és Erik.

*
Fájó szívvel búcsúzom drága öcsémtől, BAGONYA OSZKÁRTÓL, aki hosszú betegség után, 66 éves korában elhunyt. Együttérzésemet fejezem ki a gyász miatt megpróbáltatott családnak. Emlékét megőrizzük. Nővére Irma, férje Sandu és családja.

*
Mély fájdalommal búcsúzom drága öcsémtől, BAGONYA OSZKÁRTÓL. Isten adjon békés nyugodalmat! A gyászoló családnak vigasztalódást kívánok. Testvére Bözsi és családja.

*
Megtört szívvel búcsúzom drága sógoromtól, BAGONYA OSZKÁRTÓL. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Részvétem a gyászoló családnak. Sógornője Baby.

*
Mikor már túl göröngyös volt az út, Isten kézenfogta és azt mondta „Gyere haza!” Szomorú szívvel tudatjuk, hagy a szeretett férj, apa, BAGONYA OSZKÁR életének 66 évében elhunyt. Temetése kedden augusztus 8-án 14 órakor a Steiberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Pop családnak (Biharpüspöki), a szeretett édesapa és férj, POP SÁNDOR elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Böszörményi Carol és családja.

*
Szomorú egy év telt el azóta, hogy a drága férj, apa, após, nagyapa, VURA FERENC (Várasfenes), itthagyott bennünket. Ő elment, de emléke örökké megmarad. Nyugodjon békében.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünk, id. SIPOS LAJOS temetésén megjelentek és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Szívünkben fájdalommal búcsúzunk Dr. SZEGEDI ERZSÉBETTŐL. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Magda, Sanyi és családja.

*
Mély megrendüléssel búcsúzunk szeretett keresztanyámtól, Dr. SZEGEDI ERZSÉBETTŐL. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak. Zita és családja.