Gyászhírek 2017. augusztus 7.

Gyászhírek 2017. augusztus 7.
Fájó szivvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, dédnagyapa, FODOR LAJOS 91 éves korában csendben elhunyt. Temetése 2017. augusztus 7-én, hétfőn 14 órakor lesz a nagykágyai temető ravatalozójából. Emlékét szeretettel őrizzük: lánya, fia, unokái és családja, rokonok, ismerősök.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, id. BÓDIS ÁRPÁD volt nagyváradi lakos, életének 77. évében Gödöllőn elhunyt. Temetése augusztus 9-én (szerdán) 9 órakor lesz a gödöllői temetőben Emléke legyen áldott, nyugodjék békében! Búcsúzik tőle felesége Ibi, fia Árpád, menye Piroska, unokája Luca, öccse Károly és családja.
*
Elment! Elment! Hiába keresem, Ő utazott el – ismételgetem., Tudta, hogy örök hajlék hívja fenn, És most előrement és hazavár, Csak egy kevés idő van hátra már! S ha véget érnek próbák, földi harcok, Megint meglátom azt a kedves arcot, Ott, hol nem választ el soha semmi, És soha többé nem kell búcsút venni. Kicsiny szobánk most csendesen fogad, De csendje is tud drága titkokat, Hogy vár, mint eddig: hogyne várna rám! Hazavár most is az Édesanyám. Fájó szívvel, de a feltámadás reményében emlékezünk a legdrágább hitvestársra, édesanyára, nagymamára, dédire,
Fügedy Katalinra (szül. Cservid, Margitta), eltávozásának első évfordulóján. Örökké szeretni fogunk: férje Antal, gyermekei: Katica, Öcsi, Anikó, Erika, unokái: Tamás és Gyurika, valamint dédunokája Anna.

*
Minden évben eljön a nap, amely számunkra fájó emlék marad. Nekünk sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a melegszívű, drága édesanyára és feleségre, NAGY ERZSÉBETRE, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Bánatos özvegye Karcsi, gyermekei Hugi és Karcsika.

*
Szomorú szívvel emlékezünk, SZILÁGYI CORNELIÁRA, halálának 7. évfordulóján. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őködjön pihenésed felett! A bánatos család.

*
Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, CSÁK IRÉN 85 éves korában visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára kísértük augusztus 5-én, szombaton. Csendes álma fölött őrködjön a hála és szeretet! Búcsúzik tőle gyászoló családja.
*
Szemünkben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk drága, egyetlen gyermekünkre, BALÁZSI ISTVÁN ZSOLTRA (Fugyi), aki 12 éve örökre itthagyott bennünket. Amíg éltél, te voltál a mindenünk, Amíg élünk, érted fáj a szívünk. Veled terveztük a boldog jövőt, szépet, De a kegyetlen sors mindent összetépett. Egy nyári napon életed véget ért, Mint a vihar a rózsát, a halál tépte szét. Álmodd az álmok legédesebb álmát, S ha feljön a Hold, az éjszaka vándora, Vigyázzon rád az ég legszebb csillaga! Örökké bánatos édesanyja, nevelőapja és nagymamája.

*
Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk gyermekünkre, IFJ. CSORDÁS LAJOSRA
(Szentimre), akit 18 évesen rabolt el tőlünk a halál 19 évvel ezelőtt. „Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged!” Örökké gyászoló szüleid, Apu, Anyu és Mama.

*

„Remélem, hogy egykor találkozunk itt fenn. Addig is szeressen titeket az Isten!” AMARANDEI RADU-ROLAND, ILIES IRINA, CEPLEU JUDITA-SUSANA, COSTE CORNEL-VIOREL, COVACI IOSIF, ARDELEAN IOAN, FODOR LAJOS, NYAKACSKA RÓZA, RUGAN MARIA, PAP SÁNDOR, BAGONYA OSZKÁR, GARAI IOAN, APATEANU IULIANA, Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PAP SÁNDOR (Szentjobb) 2017. aug. 5-én rövid, súlyos, méltosággal viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2017. aug. 8-án a szentjobbi kápolnából délelőtt 11 órától. Nyugodjon békében! Gyászolja bánatos felesége, fia, menye és unokái.

*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagytatára, BÉRES MÁRTONRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.