Gyászhírek 2017. augusztus 4.

Akt.:
Gyászhírek 2017. augusztus 4.
Fájó szívvel emlékezünk OLÁH ESZTERRE (szül. Nagy, Kémer), halálának 5. évfordulóján. „Csendesen elmentél, mint a lenyugvó nap, szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Úgy mentél el, ahogy éltél: csendesen, szerényen, drága lelked nyugodjék békében.” Soha nem felejtő, bánatos családod.

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk drága férjemre, az édesapára, apósra, nagyapára, ID. KUPÁS FERENCZRE (Bihardiószeg), halálának negyedik évfordulóján. „Azóta is összetört szívvel, mély fájdalommal lelkemben élek, könnyekkel tele két szemem, nélküled semminek sincs értelme. Üres a lakás, amelyben boldogok voltunk kis családunkkal együtt. Drágám! Nagyon-nagyon hiányzol, hiába szólok, beszélek hozzád, te nem válaszolsz, de azért érzem, hogy itt vagy velem, hiszen tudom, hogy nem hagynál magamra, csak Isten szólított és neked menned kellett. Én a jó Isten ellen nem háborgok, bízva bízom, hogy ott, ahova mentél, jó dolgod van. Az angyalok vigyáznak rád, és ha itt lesz az én időm, hogy mennem kell, boldogan indulok feléd, tudom, hogy te ott fogsz várni az öröm, boldogság kapujában! A te bánatos feleséged Marika, gyermekeid, vejeid, unokáid.

*
Fájó szívvel emlékezünk a ma 6 hónapja elhunyt id. KENCSE GYULÁRA (Biharfélegyháza). „Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk, nem hisszük el, hogy téged hiába várunk.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Gyászolja felesége, fia és unokái.
*
Fájó szívvel búcsúzom drága keresztanyukámtól, CIUPA KLÁRÁTÓL, aki hosszú betegség után elhunyt. Emlékét őrzi keresztlánya Irénke és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, CSÉKI JÁNOSRA (Tenke), halálának 10. évfordulóján. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Bánatos családod.
*
Fájó szívvel emlékezünk a drága nagytatára, dédnagytatára, CSÉKI JÁNOSRA (Tenke), halálának 10. évfordulóján. Emlékét megőrizzük egy életen át. Unokája Renáta, unokaveje Benedek és a két dédunoka Beni és Nóri.
*
Együttérzésünket fejezzük ki dr. FÜGEDY ANTAL LEVENTE plébánosnak és családjának a drága édesanya elvesztésének egy éves évfordulója alkalmából. A mezőbikácsi hívek.
*
Könnyekkel teli 7 év telt el augusztus 6-án, amióta drága férjem, id. FARKAS JÓZSEF meghalt.
Örökké bánatos felesége Rózsi, menye Edit, unokái Nóci, Timi, Norbi, Zoli, dédunokái Vivike, Henike, Noelke.
*
Megtört, fájó szívvel tudatom, hogy szeretett nagymamám, CIUPA KLÁRA, életének 83. évében, hosszú, súlyos betegség után eltávozott. Temetése augusztus 5-én, szombaton, 11 órakor a Steinberger kápolnából. A jó Isten adjon neki örök nyugodalmat. Szerető unokája Victor.
*
Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk szeretett nagynénénktől, CIUPA KLÁRÁTÓL. Unokahúgai Tünde és családja, Hajni és családja.
*
Elment tőlünk mint a lenyugvó nap, de szívünkben örökre megmarad. Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, CIUPA KLÁRÁTÓL. Búcsúzik tőle unokaöccse Sanyi és családja.
*
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett AMARANDEI RADU-LÓRAND életének 57. évében megtért Teremtőjénez. Temetése 2017. augusztus 5-én, szomboton 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A bánatos, gyászoló család.
*
Szívemben mély fájdalommal emlékezem drága, jó édesanyámra, HEVESI MÁRIA IRMÁRA, halálának első évfordulóján, és drága, jó édesapámra, HEVESI JÓZSEFRE, aki már 7. éve, hogy itthagyott engem, szívemben örökké élni fognak. Szerető lányuk Éva.
*
Fájó szívvel emlékezünk BORBÉLY GIZELLÁRA, drága édesanyánkra, akinek jóságos szíve 5 éve megszűnt dobogni, dolgos keze örökre megpihent. Nyugodjon békében! Szerető családja.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett unokabátytól. A bánatos családnak vígasztalódást, neked LAJCSI békés pihenést kívánunk. Király Gizike és családja.
*
Szomorú szívvel búcsúzom az én legkedvesebb unokabátyámtól, SIPOS LAJOSTÓL. Nem feledlek soha, Isten adjon békés nyugodalmat! Vígasztalódást kívánok neked ZSUZSIKÁM és gyermekeiteknek, akiket nagyon szeretett. Marika és Sanyi.
*
„Ím én mennybe értem tiszta hófehérben, Ó, míly gyönyörűség itt élni az égben.” TOLNA ERZSÉBET, BERINDÁN LIVIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.