Gyászhírek, 2017. augusztus 29.

Gyászhírek, 2017. augusztus 29.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Farkas Gábor kollégánknak és családjának a szeretett édesapa és nagyapa elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A székelyhídi polgármesteri hivatal munkaközössége.


Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek. Hiába szállnak árnyak, álmok, évek… Fájó szívvel veszünk búcsút drága édesanyánktól és nagymamánktól, SZABÓ ERZSÉBETTŐL. Temetése szerdán, augusztus 30-án 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Búcsúznak lányai Katalin és Erzsébet, fia Jenő és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, testvér, KOMSA ERZSÉBET (volt székelyhídi lakos) hosszú, súlyos szenvedés után, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2017. augusztus 29-én 15 órakor a biharpüspöki temetőben lesz. A gyászoló család.

*

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége szomorú szívvel emlékezik arra a tragikus napra, amikor egy évvel ezelőtt rövid, de súlyos betegséget követően nagy űrt hagyva maga után eltávozott e földi létből a mindenki által szeretett kolléga és jó barát, BENKOVITS BÉLA, az érmihályfalvi kórház volt alkalmazottja. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Pihenése legyen csendes.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a TOPOLICA és a LENCAR családnak a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, KATI néni elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Ifj. Rácz István és a Libris Antica munkaközössége.

*

„Urunk, Jézus Krisztus. Add, hogy testvérünk, akit most eltemetünk, békésségben nyugodjék mindörökké.” GHITEA VOICHITA, SZABÓ ERZSÉBET, STIUBEA IOAN, SUSMAN TEODOR, MOLNAR ANDRAS, TANASESCU ION. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Non Stop Temetkezési Vállalat.

*

„Álmomban újra láttam, gyermek voltam én, Álmomban újra láttam, te jöttél felém, Két karod átölelt, én úgy aludtam el, Két szemed ragyogott, te úgy búcsúztál el.” A biharpüspöki temető néma sírkertjében 4 éve alussza örök álmát a szeretett, jó édesanya, anyós és nagymama, NAGY JULIÁNNA (szül. PAPP). „Ma is úgy, mint régen, / Ő volna a végső menedékem. / Minden, ami fáj, szívem tépi, / Elpanaszolnám sorra néki, / S fejem a vállára hajtanám, / Ha élne még az édesanyám.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Örökké bánatos lánya Róza, veje János és unokája Alice.

*

,,Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, Hiszen napként az égen nektek ragyogok. Ha szép az idő, kék az ég, Jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha hulló csillag száll az éjjeli égen, Akkor mondjatok egy imát értem. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, Hiszen a szívetekben jó helyen vagyok!” Soha el nem múló szeretettel búcsúzunk a drága jó édesanyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, VARGA ILONKÁTÓL (szül. DÉZSI), aki rövid szenvedés után hirtelen itthagyott bennünket. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szombaton utolsó útjára elkísérték és osztoztak fájdalmunkban. Nyugodjon békében! Szerető leánya Irénke, unokái: Beáta és családja, Andrea és családja.

*

Drága ANIKÓ! Fogadd együttérzésünket a szerető férjed, HORVÁTH OTTÓ elvesztése miatt érzett mély gyászodban. Sajgó-Bezgédi Gabriella, Norbi és Imre.

*

Huszonnégy éve hunyt el drága édesanyám, KOVÁCS ANNA. Nyugodjon békében! Miklós, Babi és Zsuzsika.

*

Csak az idő múlik, feledni téged nem lehet. Temető csendje ad neked nyugalmat, szívünk bánata örökké megmarad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ZOMBORI IBOLYÁRA halálának első évfordulóján. Bánatos fiad Lajos és családja.

*

Őszinte szívvel búcsúzom kedves barátomtól, HORVÁTH OTTÓTÓL. Özv. Lázár Veronika és családja.