Gyászhírek, 2017. augusztus 23.

Akt.:
Gyászhírek, 2017. augusztus 23.
Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor a kegyetlen halál elrabolta a drága feleséget, édesanyát, gyermeket, testvért, sógornőt, KOCSIS KATALINT (szül. Szűcs, Bihar). Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk, de áldott emléked itt maradt közöttünk. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Bánatos családod.

Kegyelettel és tisztelettel emlékezünk 60 éves érettségi találkozónk alkalmából azokra, akik eltávoztak: Sóki Béla (igazgató), Kovács Dénes (aligazgató), Nagy Ábrahám (osztályfőnök), tanáraink: Balogh Zoltán, Danka Edit, Facsar Gyula, Fráter Margit, Hajdú Gergely, Dr. Iluţiu Péter, Niederkorn János, valamint Adorján Sándor, Csomaközi Károly, Deák Ferenc, Erdei Anna, Grándt István, Hevesi László, Kallós István, Lakatos Juliánna, Leokucza Lajos, Lunczer Katalin, Nedeczki Mihály, Rimay Miklós, Schmidt István, Szilágyi Anna, Varga Irén, Vida István volt osztálytársainkra. Emléküket szívünkben őrizzük! Székelyhíd, 2017. augusztus 25. Sóki Ilona tanárnő és az öregdiákok.
*
Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvéremtől, NAGY LAJOSTÓL, aki hosszú betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Együttérzésünket fejezzük ki a gyász miatt megpróbáltatott családnak. Biró István és családja.

*

„Sohasem halványul szívünkben emléke, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érte.” Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre és testvérre, Kocsis Katalinra (Bihar), aki 1 éve hagyott itt örökre. „A földi utad lejárt, a csillagok útján utazol tovább. Elmentél oda, ahonnan nincs visszatérés, Ahol a tested meglelte a végső pihenést. Az idő múlik, a fájdalom csak nő, Mert nem hoz enyhülést a múló idő!” Örökké bánatos édesanyád, bátyád Feri és családja, nővére Etu és családja.

*

Ma egy éve, hogy utolsó útjára kísértük a legdrágább édesanyát és feleséget, KOCSIS KATALINT (élt 46 évet, Bihar). Váratlan percben az életed véget ért, Mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Hosszú útra mentél, búcsút nem intettél, Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, Tekints vissza az itt maradt bánatos szívekre. Örökké bánatos gyermekei Anita, Patrik, Ricsi, és férje Sanyi.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal, örökké tartó szeretettel emlékszünk a drág,a jó feleségre, anyára és anyósra, HALAI EDITRE, aki 2 éve hagyott itt bennünket. Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, MÁTHÉ IRÉNRE (szül. LOVAS) halálának 2. évfordulóján. „Egy nyári reggelen életed véget ért, bánatot ránk hagyva, hirtelen elmentél. Az élet csendben megy tovább, emléked megőrizzük egy életen át.” Bánatos férje és családja.

*

Nyugodjanak békében OSZACZKY LÁSZLÓ TAMÁS, FEHÉR MARGIT, BAICAN MARCEL SANDU, KÖRÖSI ILONA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.