Gyászhírek, 2017. augusztus 21.

Gyászhírek, 2017. augusztus 21.
Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett férj, édesapa, MAZILU VASILE életének 66. évében elhunyt. Temetése 2017.08.21-én, hétfőn 14 órakor lesz a Hasas kápolnából. A gyászoló család.


Már 20 év telt el, amióta drága szíved megszűnt dobogni, ügyes kezeid dolgozni, szeretett édesanyánk, nagyanyánk, POCSAI ERZSÉBET, de emléked szívünkben mindig élni fog. Szerető gyermekeid Erzsike és Jutka családjaikkal.

*

Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a szeretett szülőkre haláluk 30. illetve 15. évfordulóján, az édesapára, nagyapára, apósra, MÉSZÁROS GYULÁRA, valamint az édesanyára, nagymamára, anyósra, MÉSZÁROS RÓZÁRA (szül. SZÁSZ). Szívünkben helyeteket nem pótolja semmi. Míg e földön élünk, nem fogunk feledni. Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép. Míg csak élünk, sosem lesz ez másképp. A nagy szavak mit sem érnek. Elszállnak mint az őszi szél, de a szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Szerető lányotok Rózsi, vejetek Gyuri.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, CZIRJÁK ILONÁRA (szül. BÁNHÁZI, Érsemjén), aki 6 hete hagyott itt bennünket. A múltba visszanézve, valami fáj, / Valakit keresünk, aki nincs már. / Csak az idő múlik, feledni nem lehet. / Szívünkben örök a fájdalom és szeretet, / De ő nekünk soha sem lesz halott, / Mert a jók örökké élnek, mint a csillagok.” Bánatos férje József, fia József és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, CZIRJÁK ILONÁRA, akit hat hete rabolt el a kegyetlen halál. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos leánya Ilona, veje, unokái és dédunokái.

*

Ma hat hete annak a szomorú napnak, amikor a kegyetlen halál elrabolta a drága feleséget, CZIRJÁK ILONÁT (Érsemjén). Nyugodjon békében. Bánatos férje József.

*

Csak az idő múlik, feledni téged nem lehet. Temető csendje ad neked nyugalmat, szívünk bánata örökké megmarad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk NEMES GIZIKE GYÖNGYIRE halálának 2. évfordulóján. Egyetlen fia Karcsika és az egész család és rokonság.

*

Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk, de áldott emléke itt marad közöttünk. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Fájó szívvel búcsúzunk a legdrágább édesapától, apóstól, nagytatától, KECSKÉS ÁRPÁDTÓL. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Bánatos lányaid Csilla, Noémi, Dalma és családjaik.

*

Elmentél, s veled együtt a remény, de lelkünk egy darabja utadon elkísér. Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy, mert szeretünk irántad oly végtelenül nagy. Bánatos szívvel búcsúzunk szeretett testvérünktől, KECSKÉS ÁRPÁDTÓL. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Szerető testvérei Editke, Jutka és családjaik.

*

Néha tudni kell könnyek között élni, senkihez nem szólni, csak csendben szenvedni. Azt ami fáj, jó lenne feledni, s lelki bánatunkat magunkba temetni. A viszontlátás reményében búcsúzunk KECSKÉS ÁRPÁDTÓL. Szerető édesanyád Erzsébet és anyósod Etelka.

*

„Óh, Istenem, az idő, hogy szalad. Ha még vagyunk, de mit hoz a holnap, nem tudhatjuk. Ami biztos, hogy majd találkozunk.” Megtört szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, KECSKÉS ÁRPÁDTÓL, aki életének 53. évében tragikus hirtelenséggel távozott. „Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökké ott marad. Áldd meg Istenem a földnek minden porszemét, mely takarja drága férjem sírhelyét. Köszönjük neked Uram, hogy ő a miénk volt, és az is marad mert, aki a szívekben él, az nem hal meg, csak távol van. Szerető felesége Márta.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drág,a jó édesanyára, nagymamára, KIS IDÁRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott. Lánya Irénke és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, dédmamára, nagymamára, SZABÓ ROZÁLIÁRA halálának 4. évfordulóján. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon, áldás és nyugalom, Álmaid a mennyben legyenek csendesek, Isten őrködjön pihenésed felett.” Szerető férjed, lányod, unokád, dédunokád és unokamenyed.

*

„Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, akik szívből szerettek, nem felednek téged!” Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, KALMÁR IRÉNKÉRE, akit hat hónapja rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Gyászolják: lánya, fiai, veje, menyei, unokái és dédunokái.

*

Köszönetet mondok mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik a szeretett JAKAB ISTVÁN temetésén részt vettek, virágjaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. Bánatos felesége Marika és családja.

*

Mély fájdalommal és szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, SZŐNYI LÁSZLÓ 68 évesen, 2017. augusztus 17-én váratlanul örök nyugalomra tért. Emlékét örökké őrizzük. Búcsúzik tőle: felesége Joli, gyermekei Laci és Emőke, unokái Dávid, Zétény, Bence és Kristóf, és a gyászoló család.

*

Mély megrendüléssel értesültünk apatársunk, SZŐNYI LÁSZLÓ váratlan haláláról. Emlékét kegyelettel őrizzük. Zsuzsa és Attila.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma három éve, a drága férj, apa, nagyapa,
LOVASZ ISTVÁN örökre itthagyott minket. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Felesége Juliana, lánya Ibi és unokája Sebastian.