Gyászhírek 2017. augusztus 10.

Gyászhírek 2017. augusztus 10.
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama, özv. MOLNÁR GYULÁNÉ (szül. SZILÁGYI ROZÁLIA, Bors), életének 87. évében elhunyt. Temetése csütörtökön 14 órakor a borsi kápolnából. Búcsúzik tőle unokája Andrea, unokaveje Sándor és az egész rokonság.


Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább anyára, anyósra és nagymamára, MORÁR MARGITRA, halálának tizedik évfordulóján. Fiai Péter, Zsolt és családjuk.

*

Az elválás örök fájdalmával emlékezünk a 19 éve elhunyt szerető férjre, édesapára, apósra, nagytatára, dédapára és testvérre, SZŰCS KÁROLYRA, (a Rovex volt dolgozója). Ez a nap az emlékezés napja, Érted imádkozunk halkan, csendesen zokogva. A halál nem jelent felejtést és véget, Szívünkben örökre élni fog drága emléked. Pihenése legyen áldott és nyugodt. Szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, ifj. TOLVAJ KÁROLYRA (Éradony), halálának 17. évfordulóján. Bármilyen csodás is a világi élet, Pótolni nem tudna soha, senki téged. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz, Halálod míg élünk, fájó emlék marad. Szerető családod.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünk, PAP SÁNDOR temetésén megjelentek és fájdalmunkban osztoztak. Gyászoló családja.

*

Fájdalommal emlékezünk volt szomszédunkra, MAHOVICS ISTVÁNRA halálának 10. évfordulóján. Pihenése legyen békés, csendes! Szemes József és István.

*

Mély fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább feleség, édesanya, nagymama, testvér, CSERŐS ERZSÉBET 80 éves korában csendesen megpihent. Temetése augusztus 11-én 12 órakor a biharpüspöki temető ravatalozójából. Örökké bánatos férje, gyermekei, unokái, testvére és a rokonság.

*

„Tiétek vagyok ott, tiétek is lészek, Ha istenes marad jövő életetek.” PAŞC MARIA, ARVA ELENA, IACOB MARIA, MUT TRAIAN, BERECZKI SÁNDOR, CSERŐS ELISABETA , MACAVEI VERONICA, CACIOARA LIVIU CRĂCIUN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.