Gyászhírek 2017. április 25.

Gyászhírek 2017. április 25.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, Illés Mária (szül. Lukács, Szatmár, 1922. augusztus 26.) 2017. április 24-én Nagyváradon elhunyt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Gyászolják egyetlen lánya Mahler Johanna, veje Günther, unokái Melinda, Helga, Günther, dédunokái Wave és Raúl, valamint szeretett fogadott unokája Ovi D. Pop.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy április 23-án hirtelen elhunyt DURKÓ IMRE (hegyközkovácsi lakos) 62 évesen. Temetése április 25-én 15 órától a hegyközkovácsi kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik tőle felesége Adél, lánya Tünde, szeretett unokája Szebike, bánatos édesanyja, testvérei és azok családjai, keresztgyermekeik, sógornője, sógorai és jószomszédai. Fáradt, beteg tested már megpihenni tért, Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Emlékét őrizzük. Gyászoló családja.
*
Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, ÖZV. BÍRÓ MARGIT (szül. Kolozsvári, Örvénd) 76 éves korában súlyos betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szerdán, április 26-án 14 órakor az örvéndi kápolnából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! A gyászoló család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj, édesapa, após és nagyapa, KISS ZSIGMOND április 21-én, 79 éves korában elhunyt. Temetése ma, 14 órától, a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, KELLE KATALIN 75 éves korában hosszú betegség után elhunyt. Temetése április 26-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében. Gyászolja őt fia Misi, menye Ica, unokája Zsolti.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki SZÁSZ FERENCNEK és családjának szeretett apósa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A SAO Team Kft. Vezetősége.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki SZÁSZ FERENCNEK és családjának szeretett apósa elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A SAO Team Kft. Munkaközössége.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett testvérem, ID. BUZI IMRE (Gálospetri) 74 éves korában súlyos, rövid betegségben hirtelen elhunyt. Temetése 2017. április 25-én, kedden 13 órakor a gálospetri kápolnából. Szeretett testvére özv. Szücs Antalné és családja.
*
„Véget ért egy földi pálya, / Irgalommal nézz le rája, / Jöjj el, jöjj el én Krisztusom, / Ne hagy utolsó órámon.” ILLES MÁRIA, KELLE KATALIN MARGIT, FLORIN NICOLAE, APATEAN ROZALIA, CLEPE FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa és dédnagyapa, ID. KOVÁCS JÓZSEF (Diószeg) váratlanul jött, súlyos betegség után, 85. életévében elhunyt. Temetése, 25-én, 14 órakor, Diószegen, a hegyaljai temetőben. „Áldott legyen a föld, melyben örök álmod alszod./Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél./Nem haltál meg, csak álmodni mentél.” Emléked örökké őrző fiad, lányod, vejed, unokád és a kicsi dédunokád.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett fiamra, MAGYAR FERENCRE (élt 46 évet), aki 6 hete örökre itthagyott. „Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha el nem feledünk./Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/Isten őrködjön pihenésed felett.” Örökké bánatos édesanyja, nevelőapja, testvére Attila és családja.
*
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább anya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. PAP SÁNDORNÉ (szül. MÁRTHA ILONA) hosszú betegség után, életének 81. évében örökre lehunyta szemét. Temetése április 25-én, kedden 14 órakor lesz a biharfélegyházi kápolnából. Emléke mindig a szívünkben él! Gyászolják: két gyermeke, veje és menyei, nászasszonya, unokái és dédunokái.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 4 éve elhunyt drága feleségre, édesanyára, JUHÁSZ ERZSÉBETRE (élt 55 évet, Bihar). „Már 4 éve, hogy itthagytál bennünket,/De szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset./A múltba visszanézve, valami fáj,/Valakit keresünk, aki nincs már./Mi könnyes szemmel megállunk sírodnál,/Te nem szólsz, de mi tudjuk, hogy hívtál./Mi szólítunk, de a néma sír nem felel./De Te a szívünkben örökké létezel./Múlik az idő, de a fájdalom marad,/Betöltetlen az űr, mely a szívünkben maradt./Csillaggá változtál, barangolsz az égen,/Gyere mi felénk is úgy mint réges-régen./Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./Egy a reményünk, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk Veled.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Emlékezik rá bánatos férje és fia.

Címkék: