Gyászhírek 2017. április 18.

Gyászhírek 2017. április 18.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, Erdei József (Szentjobb, RMDSZ-tanácsos) elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, Erdei József elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ szentjobbi szervezetének vezetősége és a szentjobbi RMDSZ-frakció.

*

Mélyen megrendülten tudatjuk, hogy a szeretett fiú, testvér, férj és édesapa, IFJ. FÜLÖP TIBOR tragikus körülmények között elhunyt. Temetése április 21-én, pénteken lesz 13 órától (magyar idő szerint) Gödön a Nemeskéri Kiss Miklós úti temetőben. Nyugodjék békében! A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal értesültünk TÓDOR ÉVA (szül. DÁVID) haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak.
Sztranyiczki Gábor és Donka Kolozsvárról.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, mostohaapára, apósra, nagytatára, HÓDAS SÁNDORRA, (szül. Biharpüspöki)
halálának első évfordulóján. „Lelked reméljük békére talált, te már a mennyből vigyázol reánk.” Szerető családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától, TRÉFI JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Emőke és Jácint.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, CSOKMAI GÉZÁRA, aki hét éve örökre itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott! A bánatos család.

*

Szomorú 2 év telt el azóta, hogy utolsó útjára kísértük IFJ. SZILÁGYI GÁBORT (Székelyhíd, élt 50 évet). „Múlik az idő, de a fájdalom marad,/betöltetlen az űr, mely a szívünkben maradt.” Drága emlékét örökké őrizzük! Bánatos szülei, testvérei és azok családja.

*

Örök fájdalommal és könnyes szemmel emlékeznek a drága édesanyára, HAJNER MAGDALENÁRA gyermekei, unokái, veje és dédunokái halálának 3. évfordulóján. „Csak az hal meg, akit elfelejtenek,/Örökké él, akit nagyon szeretnek.” Emlékét örökre szívünkben őrizzük! Nyugodjék békében! Fia Emil, lányai: Magdus, Erzsi és Camelia.

*

„Nem múlnak ők el, akik a szívünkben élnek,/Hiába szállnak árnyak, álmok, évek,/Ők itt maradnak csendesen.”
Szeretettel emlékezünk a drága édesapára, KATONA ZSIGMONDRA, aki ma 23 éve hunyt el, és a szeretett nagymamára,
JAKAB IRMÁRA, aki 13 éve távozott közülünk. Emléküket szívünkben megőrizzük. Tibi, Erika, Zselyke és Kristóf.

*

Újra eljött az a szomorú április 17-ike, mikor 44 évesen ID. FERENCZI ÁRPÁD (Szentimre) beteg szíve, 30 éve már, utolsót dobbant. Emlékezik rá felesége, gyermekei: Éva, Árpád, Krisztina, menye Marika, vejei: Sándor és Călin, soha nem látott unokái: Edina, Árpád, Krisztina és Alex.

*

Szívünk örök fájdalmával emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, FÜREDI SÁNDORRA halálának 5. évfordulóján. Pihenj csendesen ott, ahol már nincs fájdalom. A mi szívünkben örökké élni fogsz, soha nem feledünk! Felesége és gyermekei.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki osztálytársnőnknek, FEHÉR BERNADETTNEK és családjának a szeretett édesanya és feleség elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Szent László Líceum IX. B osztályának közössége.

*

Valaki elment, akit szerettem. Valaki volt a mindenem. Búcsú nélkül itt hagyott. Utána csak üresség maradott. Láttam Őt nevetni boldogan, / Hallottam a legszebb szavakat / Amiket csak ember mondhatott. / De elment, s a szívem megfagyott./ Valaki elment, akit szerettem./Valaki magával vitte mindenem. Bánatos szívvel emlékezem drága, jó férjemre,
PALLAG SÁNDORRA, aki már 6 hónapja nincs velünk. Tatus, nagyon hiányzol. Örökké szerető feleséged Szöszi, fiaid, menyeid és unokáid.

*

Halálának 3 évfordulóján kegyelettel emlékezünk ID. BEDE KÁLMÁNRA (Biharszentjános). Emléke legyen áldott.
Testvére András és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, Ft. KOLOZSVÁRI ISTVÁNRA halálának 4. évfordulóján. Szívünkben szeretettel őrizzük emlékét. Nyugodjon békében. Megemlékező mise április 19-én d.u. 15 órakor az Orsolya templomban. Rus Edit és családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel búcsúzunk drága kollégánktól, LÁSZLÓ MÁRIÁTÓL (BABITÓL), aki váratlanul távozott el közülünk. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az 1-es üzlet dolgozói.

*

„Krisztus feltámadott!/ Szűnjetek már bánatok!/ Ti is nyomán járjatok,/ feltámadást várjatok!” VERES KATALIN,
LÁZÁR FERENCZ, ERDEI JÓZSEF, BODNÁR ILONA, LÁSZLÓ MÁRIA, SERES ERZSÉBET, PAPP ATTILA, CRISTE ANA,
DAD FLOARE, VLAICU GHEORGHE, NEAGA ANA-FLORICA, GHIB FLOARE, BALOG IOAN, ZAHARIA TRAIAN,
DUMITER MIHAI, SABAU IRINA, MOSNEAG NICOLAE, POP ELENA, CARTIS CRACIUN-AUREL, BITIS FLORICA.
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

El nem mondható fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett LÁSZLÓ MÁRIA (BABI) 57 évesen örökre megpihent. Elbúcsúzunk földi maradványaitól és megemlékezünk csodálatos lelkéről április 18-án 15 órakor a Steinberger kápolnától. Legyen békés az utolsó útja! A gyászoló család.