Gyászhírek 2017. április 12.

Gyászhírek 2017. április 12.
Fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, TÓDOR ÉVA (született Dávid), nyugalmazott tanár, a volt 8-as Számú Általános Iskola igazgató helyettese, életének 87. évében elhunyt. Temetéséről hamvasztás után gondoskodom. Drága emlékét szívemben megőrzöm. Nyugodjon békében! Lánya Éva.


Mélyen együtt érzünk ÉVÁVAL, szeretett édesanyja, TÓDOR ÉVA tanárnő elhunyta miatti fájdalmában. Pihenése legyen áldott, nyugodalma csendes! Részvéttel: Csilla, Dalma, Réka, Petra és a fiúk.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Tódor Éva kolléganőnknek szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
Az Ady Endre Líceum közössége.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk IFJ. DÖRNER LAJOSTÓL, a mostohatestvértől. Isten nyugtassa békében! Búcsúzik tőle Balog Sándor és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családoknak volt kolléganőnk, HARABULA MÁRIA elhunyta miatti fájdalmában.
A Lemnul Szövetkezet munkaközössége.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó mély fájdalommal emlékezünk drága kislányomra, a testvérre és sógornőre, MICULA RAMÓNA LIVIÁRA, akit 13 éve, 24 évesen rabolt el tőlünk a kegyetlen halál, valamint a drága férjre, édesapára és apósra, MICULA LIVIU EUGENRE, aki 10 éve és tíz hónapja hagyott itt bennünket. Nem az a fájdalom, melyre könnyes lesz a szem, hanem amit szívünkben hordozunk csendesen, valakikre várni, akik nem jönnek többé, de emlékezünk rájuk örökkön-örökké. Akik ismerték és szerették őket áldozzanak egy néma percet emléküknek. Áldott legyen a föld melyben örök álmukat alusszák. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem, névnapjuk alkalmából szeretett férjemre, MÁTÉ GYULÁRA
és egyetlen fiamra, GYUSZIKÁRA. „Ha emlegettek, köztetek leszünk, ha imádkoztok, veletek vagyunk, ha ránk gondoltok, mosolyogjatok, emlékünk így áldás lesz rajtatok.” Őrzik emléküket a bánatos feleség, édesanya, rokonok, szomszédok és barátok.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, ID. PAP JÓZSEFRE (Szalárd) halálának 18. évfordulóján, és a szeretett fiúra, testvérre, nagybácsira, IFJ. PAP JÓZSEFRE (Szalárd) halálának 7. évfordulóján. Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírotokon az Isten áldása! A gyászoló család.

*

Mélyen megrendülve, megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagyapától, ŢAŢU MIRCEÁTÓL,
aki 2017. április 10-én hosszan tartó betegség után elhunyt. Szívünkben örökké velünk leszel. Fia Mircea, menye Hajnal és szeretett unokája Mirján.

*

Szomorú szívvel, gyászomba megrendülve értesítem mindazokat, akik szerették és tisztelték, hogy 59. életévében drága édesapám, ŢAŢU MIRCEA elhunyt. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom. Lánya Báthori Gábriella és veje Báthori László.

*

Megrendült lélekkel, mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, vő, ŢAŢU MIRCEA életének 59. évében hosszan tartó betegség után, április 10-én elhunyt. Temetése csütörtökön, április 13-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. A búcsúszó mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz. Bánatos felesége Marika, anyósa, gyermekei Mircea, Gabika és családjuk.

*

„Ő nem halt meg, csak alszik földanya ölén, de Jézus szava hallszik, új élet, új remény.” TÓDOR ÉVA, ŢAŢU MIRCEA
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Minden elmúlik, minden elenyész,/Csak egy marad örök, az emlékezés.” Szomorú szívvel búcsúzom barátnőm, ERZSIKE férjétől, keresztlányom KATIKA édesapjától, FECHETE GYÖRGYTŐL, aki 82 évesen eltávozott az Örök Hazába. Őszintén osztozom a bánatos, gyászoló család fájdalmában. Nyugodjon békében! Emlékét megőrzi Gizi és családja.

*

„Nekem felfoghatatlan, hogy született, itt volt, s távozott,/Csak az emléke él, mit maga után hagyott./Őrzöm a képét, a mosolyát, a hangját,/S minden gesztusát.” Ma, április 12-én lenne 24 éves, de a kegyetlen sors elszakította tőlünk drága, imádott, gyermekünket, GÁBOR-JEREMIÁS ÁDÁMOT (élt 13 évet, Érmihályfalva). „Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./Hiányodat feldolgozni nem lehet,/Csal próbálkozunk élni nélküled.”
Örökké bánatos szülei: Gábor-Jeremiás Magdolna és László.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, ID. SZABÓ KÁROLY (Bors) hosszan tartó betegség után elhunyt. Búcsúzik nővére Róza, unokaöccse Sándor és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább nagybácsi, ID. SZABÓ KÁROLY elhunyt. Búcsúzik tőle unokaöccse Kerecsenyi Lajos és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, ID. SZABÓ KÁROLY életének 74. évében elhunyt. Temetése, április 12-én, szerdán lesz d.u. 15 órakor a borsi kápolnából. Búcsúznak tőle felesége Margit, fia Karcsi, menye Piroska, két unokája és unokamenye.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk GAJDÓ ISTVÁNRA, aki április 12-én, 8 éve távozott el közülünk. „Ezer mécses lángja lobban most a szélben,/Így emlékezünk rád, fájón, minden évben./Tegyük össze kezünk, gyertya fénye mellett,/S kérjünk nyugalmat neki, s békességet./Őrködj álma felett, Istenem,/Hogy oltalmad alatt, csendesen pihenjen.”
A gyászoló család.

*

Őszinte részvétem NAGY IRÉNKÉNEK édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nagy Margit.