Gyászhírek 2017. április 05.

Gyászhírek 2017. április 05.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy BÁN IMRE felejthetetlen halottunk urnás temetése 2017. április 10-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.


Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, ANTAL ATTILÁRA, akinek drága szíve öt éve szűnt meg dobogni. A nagy szavak mit sem érnek, elszállnak mint az őszi szél, de a szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Fájdalommal emlékezünk rád és soha el nem feledünk. Nyugodj békében. Bánatos felesége Irénke, fia Attila, lánya Anikó családjaikkal.

*

„Ó, édes megváltóm, ne nézd bűneimet, jöjj el, Jézus Krisztus, vedd hozzád lelkemet.” TOTH KATALIN, TOTH ZSUZSÁNNA CSILLA, KISS SAVETA, RADU ANA, OSVAT FLOARE, LAZA GHEORGHE, SANDOR TEODOR, TIRLA FLOAREA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett édesanyánktól, az anyóstól, nagymamától, déditől, SOÓS ILONKÁTÓL (szül. DEBRECZENI, Köröskisjenő), aki eltávozott az élők sorából. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon áldás és nyugalom, / Álmaid a mélyben legyenek csendesek. / A jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Temetése április 6-án, csütörtökön 14 órakor a köröskisjenői ravatalozóból. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesapa és nagyapa, DR. TAKÁCS MIHÁLY (a volt 4-es Poliklinika igazgató főorvosa) életének 87. évében 2017. április 3-án elhunyt. Temetése április 8-án 14 órakor a mezőbikácsi szülői háztól (171. szám). A gyászoló család.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki kollégáinknak, CSÁKI LEVENTÉNEK és TÓTH ISTVÁN-IMRÉNEK a szeretett feleség és édesanya, TÓTH ZSUZSANNA-CSILLA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!
A Respira Verde Kft. munkaközössége.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett apától, apóstól, nagyapától, GODZA SÁNDORTÓL (élt 64 évet). Temetése április 5-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos lánya Krisztina, veje Sanyi, unokái Sanyika, Krisztina, Dávid.

*

Mély fájdalommal búcsúzom férjemtől, GODZA SÁNDORTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető felesége, Juliska.