Gyászhírek 2016. szeptember 30.

Akt.:
Gyászhírek 2016. szeptember 30.
Édesapám, Pap Gyula, nyugodj békében! Pap István.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak Lakatos Lajos elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.
*
Őszinte részvétünk a FAZEKAS és STOIAN családoknak a kedves férj és bátty elvesztésekor. A Croitoru család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, KOZMA ÉRZSÉBET (szül. GÁLL, az Arta cipőgyár volt dolgozója) 92 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében. Temetése szombaton 13 órakor a városi ravatalozóból. Gyászolják: lányai Marika és Ildikó, vejei Jancsi és Jóska, unokái Domi, Nándi és Imola, valamint dédunokái Tamás, Nóra és András.
*
Könnyes szemmel, örökké fájó lélekkel állunk sírod mellett nap mint nap drága gyermekünk, MIKLÓS PATRICK ISTVÁN, kinek csupán 13 évet adott a sors. Ma, szeptember 30., 8 éve láttuk utoljára szép arcod mosolyát, hangodat azóta sem halljuk. Lángra lobbant a fájdalom,/Szívünket tépi minden ága./ Fényárban úszó sírhalom,/Viaszkönnyeket sír a gyertya,/Hullajtja fájó könnyeit,/És a kemény hideg fejfa/A mécses füstjétől könnyezik,/Szemünkből apró lángok égnek,/Csak csendesen imádkozunk, De utat hagyunk a reménynek,/Hogy egyszer majd találkozunk. Ezzel a reménnyel élünk. Szerető, soha nem feledő szüleid: édesanyád Emi, édesapád Pisti és kicsi húgod Hannah.
*
Sírig tartó fájdalommal emlékezünk drága unokánkra, MIKLÓS PATRICKRA, akit 8 éve 13 évesen ragadott él tőlünk a kegyetlen halál. „Könnyek csorognak végig arcunkon, mióta elmentél, hiányzol nagyon. / Emléked itt van velünk, el nem múló fájdalommal örökké szeretünk. / Csillaggá váltál, barangolsz az égen, gyere mifelénk is úgy mint régen./ Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, / Tekints le az érted fájó fájdalmas szívekre. / A te szíved nem fáj, de a miénk vérzik, / Mert a fájdalmat az élők érzik, / Beléptél a kapun Isten hajlékába, / Légy ott, is vidám, fenn a mennyországban. / Hulló könnyeinkkel öntözzük sírodat, Isten áldja meg porladó hamvadat / Halálod míg élünk, fájó emlék marad.” Örökké bánatos nagyszülei Viorel Tata és Kati mama.
*
Szomorú szívvel emlékezünk halálának 23. évfordulóján BRUGOS JÁNOSRA (Szalacs). Örök az arcod, nem száll el szavad, minden mosolyod a lelkünkben maradt. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen a szívetekben én jó helyen vagyok. Felesége Magdolna és családja.
*
Könnyes szemmel, bánatos lélekkel emlékezünk a szeretett édesanyára, feleségre, anyósra, nagymamára, BOSKA ÁGNESRE (Szalárd) halálának 6. évfordulóján. A nagy szavak mit sem érnek, elszállnak mint az őszi szél, de a szeretet amely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Fájdalommal emlékezünk és soha nem feledünk. A gyászoló család.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. HEGEDÜS IMRÉRE halálának 7. évfordulóján. Egy szép, őszi nap életed véget ért. Mint a vihar a rózsát, a halál tépte szét. Emléked szívünkben örökké élni fog. Szerető felesége, lánya, fia, veje, menye és unokái.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára,ERDÉLYI ANDRÁSRA halálának 1 évfordulóján. „Itthagytál mindent amiért küzdöttél, elváltál azoktól, akiket szerettél, Hiába borul rád a temető csendje, Szívünkben élni fogsz mindörökre.” Lányod Réka, veje Miki és unokáid Bence, Botond és Sára.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága apa, nagyapa, após, BODÓ LÁSZLÓ életének 80. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése szombaton, október 1-jén 12 órakor a biharpüspöki temető ravatalozójából. Gyászoló családja.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki BODÓ DÓRA osztálytársnőnknek és családjának szeretett nagytatája elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében. A Szacsvay Imre Általános Iskola I.B osztálya és a szülői közösség.
*
Szememben könnyekkel, szívemben mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy szeretett férjem, DRIMBA MIRCEA 64 éves korában eltávozott szerettei köréből. Temetését egy későbbi időpontban közöljük. Drága emlékét szívünkben megőrizzük. Búcsúznak tőle felesége Irénke és a gyászoló rokonság.
*
Megtört szívvel búcsúzunk szeretett nagymamánktól, SZÖKÖCS MÁRIÁTÓL. Enikő, Zsolt.
*
Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, dédnagymama, SZÖKÖCS MÁRIA 85 éves korában csendesen megpihent. Temetése szeptember 30-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolják: lánya Éva, veje Pista, unokája István és Enikő, dédunokája Timike, unokaveje Zsolt, unokamenye Csilla.
*
„E koporsóban nyugvó testvérünk is hordozta képmásodat a földön, fogadd el magadénak és ismerd fel lelkén a saját arcod vonásait.” SZÖKÖCS MÁRIA, FAZEKAS PIROSKA, PORUMB MARIA, BORA ELISABETA, CHIS AUREL, BULBOACŐ VASILE, OLARIU MARIANA ZOE, CIUTA CATALINA, DRIMBA MIRCEA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Ha hét telt el azóta, hogy elveszítettük drága feleségemet, FECHETE IRINÁT. A megemlékezés szombaton, október 1-jén 10 órakor a velencei ortodox templomban lesz. Férje Fechete Pavel.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett apára, apósra és nagyapára, NAGY GYULÁRA (Nagyszántó) halálának 11. évfordulóján. „Maroknyi fény, tengernyi bánat és mélységes csend maradt utánad. Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul, szemünkből a könny naponta kicsordul. Neved a szél simítja egy táblán, és örök kék ég alatt az örök magány, de mégis bennünk élsz tovább, mert az emléked erősebb, mint a halál.” Emlékeznek rá: leányai és családjaik.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédapára, VÉKONY GYÖRGYRE halálának hatodik évfordulóján. Bánatos családja.
*
El nem múló szeretettel emlékezünk drága halottainkra, BOROS PÉTERRE, aki ma két éve hirtelen hagyott itt minket. Felesége Edith, lánya, veje, unokái, rokonok és ismerősök. Valamint szüleimre, MIHALOVICS ESZTERRE, aki tíz éve, MIHALOVICS LÁSZLÓRA, aki húsz éve, IFJ. MIHALOVICS LÁSZLÓRA, aki tizenhat éve hagyott itt minket. Béke poraikra!
*
Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk JOLJÁRT ATTILÁRA, aki 11 éve hagyott itt bennünket. „Nem múlnak ők el kik szívünkben élnek, Hiába szállnak álmok, évek, Ők itt maradnak bennünk csendesen még.” Bánatos családja.
*
Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Könnyes szemmel, mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre és apára, EGYEDI LAJOSRA, aki 12 éve örökre eltávozott közülünk. Örökké bánatos felesége Margit, lánya Marika.
*
Szomorú 6 hónap telt el amióta eltávozott a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, BAROTHI ANDRÁS. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.
*
Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, SCHISZLER ERNŐRE, aki 27 éve hunyt el. Emléke legyen áldott. Babi és Ernő.
*
„Egy napsugárral kevesebb az égen, egy csillaggal több az égen.” TÖRÖK ISTVÁN (1958.10.01–2016.02.07.) születésnapja alkalmából emlékezünk. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak muszály élni az életet. Feleséged és fiad Norbert.
*
„A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. De ő nekünk soha nem lesz halott, Mert a jók örökké élnek, mint a csillagok.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ÖZV. FENESI ERZSÉBETRE, akit ma 10 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Emlékeznek rá gyermekei családjaikkal.
*
Szomorú szívvel értesültünk szeretett barátunk, FARAGÓ SÁNDORNÉ (szül. BLÁGA MÁRTA) elhunytáról. A több, mint 50 éves barátság kedves emlékeit szívünkben örökké megőrizzük. Adjon a Jóisten örök nyugodalmat szeretett férje, FARAGÓ SÁNDOR mellett. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Kundi István és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, BANCSA BÉLÁRA halálának 30. évfordulóján és BANCSA MARGITRA (Hegyközszáldobágy) halálának 12. évfordulóján. Drága emléküket szívünkben örökké megőrizzük. Örökké bánatos lányai, veje, unokái és dédunokái.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki vejünknek, BODÓ GÁBORNAK szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Szvedovicz János és Lili.
*
Fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, DOROGHÁZI JULIANNÁRA, aki hat hónapja távozott el tőlünk. Emlékét megőrizzük, a jó Isten nyugtassa békében! Férje Jóska, fia Józsi és annak barátnője Kamélia.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, SZÖKŐCS MÁRIA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Marika és Vili.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, ID. PAP KÁLMÁNRA, aki október 2-án lesz 6 éve hogy itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.
*
Fájó szívvel emlékezünk halálának 7. évfordulóján LŐRINCZ KATALINRA. Csillag volt, mert szívből szeretett ,S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Mégis elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, De a szívünkben él, s örökre ott marad! Szerető férje, gyermekei és menyei.
*
Az idő telik, a fájdalom nem múlik. Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, KIRÁLY SÁRA ILONÁRA halálának 1. évfordulóján. Drága emlékét szívünkben megőrizzük. Bánatos férje Lajos, sirató lánya Éva.
*
Fájó szívvel emlékezünk DOROGHÁZI JULIANNÁRA, aki hat hónapja hunyt el. „Ha emlegettek, köztetek leszek,/ De fáj, ha látom könnyetek./ Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,/ Mert én már Istennél vagyok!” Örök álmod őrizze béke és nyugalom! Testvéred Terus és gyermekei, Melinda, Gyurica és lánya Jennifer.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, KINCSES ZOLTÁN (Kügypuszta) életének 72. évében elhunyt. Temetése pénteken, szeptember 30-án 14 órakor a kügypusztai ravatalozóból. Emléke szívünkben örökké élni fog. Fájó szívvel búcsúzik tőle felesége Irénke, lányai Noémi és Éva, vejei István és Zoltán, és unokái István és Dávid.
*
Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és nagyapára, ID. MEZEI KÁROLYRA, akinek jóságos szíve elcsendesedett. Szívünkben a bánat, szemünkben a könnycsepp, amikor felkeressük végső nyughelyedet, letesszük sírodra virágaink csokrát. Adja a jó Isten, hogy legyen csendes álmod. Szeretetünk ragyogja be síri világod. Nyugodj békében! Örökké bánatos feleséged Erika és a család.
*
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik utolsó útjára kísérték drága halottunkat, BENCZE ANNÁT és együttérzésükkel fájdalmunkat enyhítették. Engesztelő szentmise szeptember 30-án 18 órától lesz a nagyvárad-olaszi Barátok-templomában. A gyászoló család.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett munkatársunktól és barátunktól, LAKATOS LAJOSTÓL és őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Munkatársai a Linear Kft-től.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a LAKATOS családnak a szeretett férj és édesapa elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Sárközi család.
*
Mély fájdalommal búcsúzunk a feledhetetlen nagybátyától és rokontól, BODÓ LÁSZLÓTÓL. Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Karetka Bodó Éva és családja.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a feledhetetlen nagybácsitól és rokontól, BODÓ LÁSZLÓTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Zelina Krisztina és családja.
*
Fájó szívvel búcsúzunk drága apatársunktól, ID. BODÓ LÁSZLÓTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Id. Móricz Tibi és neje Ica.

Címkék: