Gyászhírek 2016. szeptember 26.

Gyászhírek 2016. szeptember 26.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló FAZEKAS családnak szeretett unokájuk, FAZEKAS RÉKA elvesztése miatt. A Torma család.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a KOMÁROMI családnak a szeretett, HORVÁTH HAJNALKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Benyovszki család.

*

Örök fájdalommal a lelkünkben emlékezünk elhunyt szerettünkre, SZABÓ BÉLÁRA (Hegyközcsatár),
aki 1 éve hagyott itt bennünket. „Már egy éve, hogy itthagytál bennünket,/de szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset./A múltba visszanézve, valami fáj,/valakit keresünk, aki nincs már./Mi könnyes szemmel megállunk sírodnál,/Te nem szólsz, de mi tudjuk, hogy hívtál./Mi szólítunk, de a néma sír nem felel,/de Te a szívünkben örökké létezel./Múlik az idő, de a fájdalom marad,/Betöltetlen az űr, mely szívünkben maradt./Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni.” Nyugodj békében! Örökké szerető családod: feleséged Baba, leányod Kati, vejed Józsi és egyetlen unokád Dóra.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, TÁRNOK IRMÁRA
(szül. BAGDI) halálának ötödik évfordulóján. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom,/Emlékét őrzi béke és nyugalom./Az élet elmúlik, de az emlékek élnek./S míg élünk, őrizzük őket.” Szerető családod.

*

Fájó, megtört sz`vvel búcsúzunk a drága férjtől, édesapától, apóstól, nagytatától, CSÉP ZOLTÁNTÓL,
aki életének 79. évében elhunyt. Temetése szeptember 26-án 14 órakor a tenkei református kápolnából. Áldott emlékét kegyelettel megőrizzük. Felesége Manci, gyermekei Toncsi és Anti, veje és menye, Nigel és Edit, unokái, Áron és Nóra.

*

„Imádkozzunk azokért a testvérekért, akiket ez a haláleset fájdalommal és szomorúsággal tölt el!”
BUCSI ZSUZSANNA, BENCZE ANNA-ERZSÉBET, VERES GYULA, LERCHNER GIZELLA,
PR. STIOP IOAN, ONOFREI ELISABETA, MAGHIAR ILEANA, RAT IOAN, MIHUTA FLOARE,
CIOCA ANICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BUCSI ZSUZSANNA a szeretett feleség, édesanya, nagymama 2016. szeptember 23-án 65 éves korában elhunyt. Temetése 2016. szeptember 26-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, VERES GYULA (a valamikori IMPS volt dolgozója) életének 81. évében hosszú szenvedés után megpihent. Temetése kedden, szeptember 27-én 12 órakor a püspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel tudatom, hogy szeretett nagymamám, nyugalmazott védőnő, BENCZE ANNA
(szül. PROPP) 76 éves korában váratlanul elhunyt. Emléke legyen áldott! Unokája Lilla.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, BENCZE ANNA (szül. PROPP)
életének 76. évében rövid szenvedés után eltávozott közülünk. Emlékét örökké megőrizzük szívünkben. Temetése szeptember 27-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Leánya Andi, veje Laci, unokája Marci.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nővéremtől, BENCZE ANNÁTÓL, aki rövid szenvedés után 76 éves korában hirtelen elhunyt. Emlékét örökké megőrizzük. Testvére Propp Feri és párja Anikó.

*

Mély megrendüléssel, szomoró szívvel búcsúzunk anyatársunktól, BENCZE ANNÁTÓL. Nyugodjon békében! A Kiss család.

*

Megrendülten értesültünk szeretett nagynénénk, BENCZE ANNA hirtelen haláláról. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle unokahúga Heni, keresztfia Öcsi családjaikkal.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki CSEP ÁRON osztálytársunknak es családjának a szeretett nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Szacsvay Imre Általános Iskola 1.B osztálya és a szülői közösség.