Gyászhírek 2016. szeptember 21.

Gyászhírek 2016. szeptember 21.
Fájó szívvel emlékezünk szeretett, egyetlen fiamra, FEHÉR KÁROLYRA, halálának 12. évfordulóján. Lelked, mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál, de tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben örökké létezel. Nyugodjál békében. Bánatos édesanyád és leánya Noémi és családja.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, GRÜNFELDER IRÉN életének 75. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, szeptember 23-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúznak: lánya Anikó, fia János családjaikkal.

*

„Imádkozunk, hogy meghalt rokonaink és jótevőink eljussanak arcod boldogító látására.” GRÜNFELDER IRÉN, HORVÁTH HAJNALKA, SÁNDOR LÁSZLÓ, BORA IOAN, COTCA MARIA,
GAVRIS IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén „La Capătul Drumului” Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a „Barátoknak”, rokonoknak, ismerősöknek, akik együtt éreztek velünk és virágaikkal, koszorúikkal próbálták fájdalmunkat enyhíteni SANYÓ JÓZSEF elhunyta miatt érzett mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, SOLTI MATILDRA (Érmihályfalva), aki két éve örökre itthagyott bennünket. „Bús a temető csendes suttogása,/Oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra./Minden virág beszél, amit sírodra teszünk,/Elmondják neked, mennyire szeretünk és hiányzol nekünk.” Bánatos szívvel emlékeznek rá gyermekei: Joli, Kati, Árpi, vejei, menye, unokái és azok családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk édesanyánktól, KELEMEN JÚLIÁTÓL. Míg élt, szerettük, míg élünk, el nem feledjük. „Tudjuk, hogy a Te szíved nem vérzik,/de a fájdalmat az élők érzik.” Temetése szeptember 21-én, szerdán 14 órakor, a szentjobbi katolikus kápolnából. A gyászoló család.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. ERDEI JÓZSEFRE (Biharszentjános), aki 56 éves korában, 20 éve hagyott itt bennünket. „Búcsú nélkül hagytad el a világot,/Elvitted magaddal a reményt és a boldogságot./Rögös volt az út, mely neked jutott,/Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított./Nem feledjük soha két dolgos kezed,/Nem feledjük soha jóságos szívedet./Egész életeden át dolgozva éltél,/Ránk bánatot hagyva, csendesen elmentél./Egy „jaj” csak annyit sem mondtál,/Csak elmentél az álmok hosszú útján,/Hiába borul ránk a temető csendje,/Szívünkben te élni fogsz örökre.” Örökké bánatos felesége, fia, menye és két kis unokája Stefánia és Natália, akiket még nem is láthattál.