Gyászhírek 2016. szeptember 20.

Gyászhírek 2016. szeptember 20.
Fájó szívvel emlékezünk ifj. Anyiszi Ferencre (Magyarkakucs). Ma 13 éve, hogy a szeretett gyermek, férj, apa, testvér, rokon tragikus hirtelenségel távozott közülünk. 13 év, akár egy örökkévalóság, de szívünkben nem szűnő szeretettel élsz változatlanul. Drága Ferike, a múló idő nem halványíthatja emlékedet közöttünk. A bánatos család.


Mély fájdalommal, összetört szívvel közöljük, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama,
PETREHELE JULIANA, váratlanul elhunyt. Temetése szeptember 20-án, kedden 15 órától a Haşaş kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a szeretett feleség, édesanya, MÁTYÁSY LAJOSNÉ
(szül. KOVÁCS MARGIT, érkörtvélyesi matematika tanárnő), hirtelen elhalálozása alkalmából mellettünk álltak és részvétnyilvánításukkal fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. Bánatos férje és leánya.

*

A sors könyvében így volt megírva, hogy búcsú nélkül távozva hagyott itt bennünket a szerető feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, HIRI ROZÁLIA (Margitta) életének 82. évében. Utolsó útjára szeptember 20-án 13 órakor kísérjük. Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom. Búcsúzik tőle férje Józsi, leánya Emília, fia Józsi, veje Józsi, menye Marika, unokái Petra, Erika és férje Szabolcs, Csilla és barátja Olivér, dédunokája Alex.

*

Fájó szívvel búcsúzunk RÓZSIKA nénitől és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak.
Erzsike, Norbi, Robi és családja.

*

Szomorú 6 hónap telt el amióta eltávozott BARTHA SÁNDOR az élők sorából. Nyugodj békében.
Gyászolják felesége, lányai, unokái és húga családjaikkal.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett, drága édesanyánkra és egyben a szeretett feleségre, SZABÓ ILONÁRA
(Fugyi), aki öt éve már hogy itthagyott bennünket. Számunkra te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám, s mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesanyánk. Örökké gyászoló családja: férje József, fiai Imi, Sanyi, Zsolti, Józsi, és menyei Marika, Melinda.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, SZABÓ ILONÁRA (Fugyi) halálának 5. évfordulóján. „Számunkra te sohasem leszel halott. Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám. S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesanyánk. Bánatos fiad Sanyi és menyed Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk IFJ. TÖRÖS ANDRÁSRA. Összetört a lelkünk, megsebzett a szívünk, ma van 24 éve, hogy elmentél tőlünk. Szívünkben itt leszel, míg élünk. Pihenj csendesen hol nincs már fájdalom, sírodról a virágot elfújja a szél, de emléked szívünkben örökké él. A gyászoló család.

*

„Imádkozzunk testvéreim a meghalt hívekért, akik az Úrban hunytak el, hogy bűneiket megbocsásd.”
TURCUT GHEORGHITA RODICA, HEREDEA EVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, tatára, dédtatára, KARÁCSONY IMRÉRE
(Síter) halálának 12. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fia Tibor és családja: Judit, Patrik, Noel, Sebastian, Anna és Gizella.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagybátyánktól, SZILÁGYI SÁNDORTÓL. Míg élt, szerettük, míg élünk, el nem feledjük! Unokaöccse Gyuszi, neje Edina.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk drága nagybátyánktól, SZILÁGYI SÁNDORTÓL. Míg élünk, el nem feledjük! Unokaöccse Gabi, neje Gyöngyike és a kis Vivike, akit nagyon szeretett.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága testvér, sógor és nagybácsi, SZILÁGYI SÁNDOR (Hegyközcsatár)
hosszú betegség után 69 évesen elhunyt. Temetése 21-én 16 órakor a hegyközcsatári kápolnából. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle bánatos testvére Jóska, sógornője Ica és unokaöccse Tibi.

*

Szeretettel emlékezünk a már 11 éve elhunyt szerető férjre, édesapára, nagyapára, ID. NAGY LAJOSRA.
Nyugodjon békében! A szerető család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HANGYÁL ENIKŐ kolléganőnknek szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága apától, apóstól, TERNYÁK JÁNOSTÓL. „Belépsz a kapun, Isten hajlékába,/légy ott vidám fenn a mennyországban./Azzal a reménnyel élünk nélküled tovább,/Hogy Te egy jobb helyről nézel le és vigyázol reánk./Őrködj sírja felett Istenem,/Hogy a Te oltalmad alatt csendesen pihenjen.” Temetése kedden 15 órakor a bihari római katolikus kápolnából. Búcsúzik tőle fia Sándor és menye Erika.

*

Szomorú szívvel emlékezünk MAKLUCZ GÁBORRA (Székelyhíd) halálának 1. évfordulóján. Emléke legyen áldott. Nyugodjon békében! A gyászoló család.