Gyászhírek 2016. szeptember 15.

Gyászhírek 2016. szeptember 15.
Részvétünket fejezzük ki id. Muzsnay Zsoltnak és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület vezetősége.

Részvétünket fejezzük ki id. Muzsnay Zsoltnak és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Bihari Napló sportrovatának tagjai.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama,
MESTER ESZTER (Belényesújlak) 90 éves korában örökre lezárta szemeit és áldott, dolgos kezei megpihentek. A jó Isten, akiben egész életében hitt, vigyázzon rá. Temetése ma 13 órakor lesz a belényesújlaki szülői háztól. A gyászoló Pirtea és Mester család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy édesapánk, BEKŐ ANDRÁS életének 85. évében elhunyt. Temetése szombaton, szeptember 17-én 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, COSMAN ZSUZSA
életének 76. évében hosszan tartó betegségben elhunyt. Temetése szombaton, szeptember 17-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben megőrizzük. Gyászoló családja.

*

„Imádkozunk, hogy mindörökre befogadd őket a béke és a világosság országába.” SCURTU CAROLINA
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, GERGELY LAJOSRA
halálának 15. évfordulóján. „Egy szép, őszi nap életed véget ért,/mint vihar a rózsát a halál tépte szét.” Emléked szívünkben örökké élni fog! Szerető felesége, leánya, fiai, veje, menyei és unokái.

*

„Megpihen a dolgos, jó, apai szív,/Áldás és hála övezi e sírt./Szerető férj voltál, drága édesapa,/bánatos családodnak most az őrangyala./Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/Akik szívből szerettek, nem felednek téged!” Fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, FERENCZI FERENCRE,
akit ma 7 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Felesége Emília és csodálatos kisfia Kristóf.

*

„Szíved pihen, a miénk vérzik, a fájdalmat csak az élők érzik./Számunkra te sosem leszel halott,/Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Fájó szívvel emlékezünk FERENCZI FERENCRE, aki 7 éve hagyott itt bennünket. Szeretett anyósa, apósa, Ildikó és nagymama.

*

„A múltba visszanézve, valami fáj,/valakit keresünk, aki nincs már./Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet./De ő nekünk soha sem lesz halott,/Mert a jók örökké élnek, mint a csillagok.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk FERENCZI FERENCRE,
akit ma 7 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Bánatos édesanyja és testvére.

*

Őszinte részvétünk a BEKŐ családnak a szeretett édesapa, após, nagyapa elvesztése miatt. A Mohácsi család.

*

Mélyen együttérezve osztozunk kiváló barátunk, ANTAL JÁNOS gyászában és fájdalmában a szeretett édesanya elhunyta alkalmából. Kollégái a Bihar Megyei Agrár Kamarától.