Gyászhírek 2016. október 4.

Gyászhírek 2016. október 4.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki THALMEINER ZOLTÁNNAK szeretett édesapja elvesztése miatti fájdalmában. Isten vigasztalását kérjük a gyászoló család részére. A Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium közössége.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki THALMEINER ZOLTÁN osztályfőnöknek szeretett édesapja elvesztése miatti fájdalmában. A IX. A osztály és a szülők.
*
Soha el nem múló bánattal gondolunk arra a szomorú napra, amikor 4 évvel ezelőtt elveszítettük a legdrágább férjet, édesapát, nagyapát, TÁRNOK LAJOST. Őrködj felette édes Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem! Nyugodjon békében! Bánatos felesége Emma és fia Lajos.
*
Őszinte részvétünk a VAS családnak, NUSINAK, CSABÁNAK és TIBINEK drága édesapjuk halála miatt. A volt szomszédok a Ion Vidu utcából.
*
„Kérjük az Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed.” NAGY ANA, GÁL ILONA, BONCHIŞ FLOARE, VAIDA ELISAVETA, BRANZA ILEANA, BACIU CORNEL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki kedves kolléganőnknek, Benţea Adél tanárnőnek és szeretteinek a drága édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Az Ady Endre Líceum közössége.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket küldjük a gyászoló családnak, nagyon kedves barátunk, SZABÓ BÉLA elvesztése miatt. Nyugodjon békében. Dr. Molnár Ernő és családja.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, VASS KÁLMÁN volt futballbíró életének 69. évében eltávozott. Temetése október 5-én 13 órakor a szentjánosi kápolnából. Nyugodjon békében. Felesége Nusi, fiai Csaba és Tibi, és kisunokája Márk.
*
Fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesapám, THALMEINER OSZKÁR életének 83. évében elhunyt. Temetése szerdán, október 5-én 13 órától a városi ravatalozóból lesz. Gyászoló fia Zoli.
*
Őszinte részvétem a VASS családnak a szeretett férj és apa elhunyta miatt. Sz. Klára.
Búcsúzunk a szeretett osztálytárstól, VASS KÁLMÁNTÓL. Vigasztalódást a családnak. Az 1965-ben végzett XI.A.
*
Hálás szívvel fejezzük ki köszönetünket azoknak, akik utolsó útjára kísérték drága halottunkat, BODÓ LÁSZLÓT és együttérzésükkel enyhítették fájdalmunkat. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! A gyászoló család.
*
Fájó szívvel búcsúzunk szeretett barátnőnktől, SZABÓ ANAMARIÁTÓL (STOLERU), aki tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket. Emlékét szívünkben őrizzük. A Társi család.
*
Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki a gyászoló VASS családnak a szeretett férj, édesapa, nagyapa, VASS KÁLMÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Irénke.
*
Búcsúzunk a szeretett testvértől és keresztapától, VASS KÁLMÁN-JÓZSEFTŐL. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Testvére Öcsi és keresztlánya Edina.

Címkék: