Gyászhírek 2016. október 11.

Gyászhírek 2016. október 11.
Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesapára, nagyapára, BAGI JÁNOSRA (CSICSA) halálának 31. évfordulóján. Örökké bánatos családja.

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára és apósra, ID. TAKÁCS GYULÁRA halálának 1. évfordulóján. „Megállt a szív, mely élni vágyott,/Pihen a kéz, mely dolgozni imádott./Két keze munkáját mindenütt látjuk,/Emlékét még élünk, szívünkbe zárjuk./Emlékezünk arra, ki nincs közöttünk,/Talán lelke röppen itt fölöttünk,/Hogy egy édesapa milyen drága kincs, azt csak az tudja, akinek már nincs./Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/Szívünkben örök a fájdalom és szeretet.” Felesége Éva, fia Gyuszi és menye Gyöngyike.
*
Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, anyára, nagymamára, anyósra, KISS JOLÁNRA (szül. UNGVÁRI, Nagyszántó), aki két éve távozott el közülünk. „Lelked elszállt mint egy hópihe a fénybe,/Ragyogj ránk fényes csillagként az égen,/Nélküled már semmi sem olyan mint régen,/Fájó könnycsepp lettél mindannyiunk szívében./Idézzük szavaid, mosolyod, emléked,/Szerettünk és szeretünk, nem feledünk téged.” Emlékét őrzi szerető férje Géza, fiai: Géza és Csaba, menyei: Marika és Tünde, imádott unokái: Zsolti és Debi.
*
Fájó szívvel búcsúzunk kedves kolléganőnktől, BONÉ GABRIELLÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Kuglis család.
*
Fájdalmas szívvel emlékezünk drága halottunkra, HALÁSZ EDITRE (szül. BORSI) halálának 2. évfordulóján. „Múlik az idő, de a fájdalom marad,/Betöltetlen az űr, mely a szívünkben maradt.” Drága emlékét örökké őrizzük! Szerető anyósa.
*

Fájdalommal emlékezem a hat éve, Ingolstadban elhunyt, jólelkű barátnőmre, özv. VĂLEANU IANOTĂ ERZSÉBETRE (KICSIRE). Örökké élni fogsz szerető szívemben. A jó Isten őrködjön pihenésed felett. Sütő Ibi.
*
Szomorú szívvel búcsúzom szeretett keresztmamámtól, NAGY GIZELLÁTÓL, aki 65 évesen hirtelen elhunyt. „Pihenj drága szív, megszűntél dobogni,/Kedves arcodat nem tudom feledni.” Isten áldja meg emlékedet! Keresztlányod Beáta és családja.
*
Szomorúan búcsúzom drága testvéremtől, NAGY GIZELLÁTÓL (élt 65 évet). „Küzdelmes volt az út, mely most véget ért,/Fáradt tested megpihenni tért./Végső utadra indulj megnyugodva,/Szeretetünk elkísér égi otthonodba.” Hamvait 2016.10.11-én, kedden 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a gálospetri kápolnából. Húga Betti, sógora Bandi, keresztfia Bandika és családja, keresztlánya Beáta és családja.
*
Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága halottainkra, IFJ. SZABÓ ÁRPÁDRA halálának 5. évfordulóján, és ID. SZABÓ ÁRPÁDRA halálának 2. évfordulóján. „Áldott poruk felett őrködj jó Istenem,/Hogy csendes álmukat ne zavarja semmi sem.” A gyászoló, bánatos család.
*
17 éve kísértük utolsó útjára a szeretett férjet, apát, apóst és nagyapát, TOMASICZ JÁNOST. Emlékét szívünkben őrizzük! A család.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, SZABÓ ÁRPÁDRA halálának 5. évfordulója alkalmából. „Ha beírjuk nevét a porba, elfújja a szél,/Ha beírjuk nevét a kőbe, belepi a dér,/Ha beírjuk nevét a szívünkbe, ott örökké él.” Felesége és fia Tamás.
*
Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára, SPALEK SÁNDORRA (Hegyközcsatár), aki ma 6 hónapja hagyott itt bennünket. „Fogtuk a kezed, úgy zokogtunk érted,/Hittük, hogy erőnk visszatart majd téged,/Visszatart majd téged egy jajszó, nem sok,/Annyit nem mondtál, csak elmentél a halál hosszú útján./Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi,/Nyugalmadat nem zavarja senki./Te, aki oly sokat szenvedtél az élet tengerén,/Most pihenj meg az Úr Jézus kebelén.” Örökké bánatos felesége, gyermekei, unokái, menyei és vejei.
*

Búcsúzunk a drága édesanyától, nagymamától, dédnagymamától és üknagymamától, MARHÁSI MÁRIA (szül. CHIPE MÁRIA), aki október 9-én, életének 97. évében elhunyt. Emlékét örökké megőrizzük! Fia Mihály, menye Rózsika, unokái: Mihály és Tünde, Orsolya és József, Silvia és Attila, dédunokái: Zoltán, Bernadett és Klementina.
*
Megrendülten tudatjuk, hogy drága édesanyánk, MARHÁSI MÁRIA (szül. CHIPE MÁRIA, Szentandrás) életének 97. évében elhunyt. Temetése 2016. október 11-én, kedden, 13 órakor – Mihályfalva – a Kenézi temetőben. Bánatos gyermekei: Mihály, Anus, Mária és családjaik.
*
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LUPUT JÓZSEF életének 48. évében elhunyt. Temetése október 11-én 14 órakor lesz a telegdi kápolnából. A gyászoló család.
*
Ma hat hónapja, hogy itthagyott bennünket a szeretett édesapa, após, nagyapa, ID. SPALEK SÁNDOR (Hegyközcsatár). Drága emléked szívünkben őrizzük. Bánatos lányod Erzsike és annak családja.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki volt osztálytársunknak, SZABÓ VIKTORIÁNAK a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmában. A D. Cantemir Ált. Iskola volt VIII.C osztályának tanulói, osztályfőnöke, tanítónénije és szülői közössége.
*
Fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága édesanyára, feleségre, menyre, HALÁSZ EDITRE (Biharpüspöki) halálának második évfordulóján. „Bár szobád üres, a szívünk nem, / Telis-tele drága emlékkel, / Te azt üzened naponta nekünk / Lélekben örökre itt vagy velünk.” Emléked őrzi bánatos fiad, férjed és anyósod.
*
Fájdalmas két év telt el, mióta utolsó útjára kísértük a drága testvért, sógornőt, nagynénit, keresztanyát, HALÁSZ EDITET (szül BORSI). „Csak emlék maradt minden, / Egy gyönyörű emlék, / Az, hogy itt éltél köztünk, / És velünk lehettél. / Csak egy vallomást mondok, / Nagyon szerettünk! / Itt élsz szívünkben, / Sohasem feledünk.” Emléked kegyelettel őrzik testvéreid és azok családja.
*
„Jóságos Istenünk! Nehéz életének vége legyen kezdete annak a boldog életnek, ahol nincs szenvedés és fájdalom, ahol letörölsz minden könnyet.” TOTH ELISABETA, SANDRA VICTOR MIHAI, POJONI MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: