Gyászhírek 2016. október 10.

Gyászhírek 2016. október 10.
Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél! Csendes a temető, nem jön felelet, arcunkat mossák a keserű könnyek. Hideg sírköveden a kezünk pihentetjük, itt vagyunk és rád emlékezünk.” Október 9-én, halálának 1. évfordulóján szeretettel emlékeztünk LŐRINCZ PIROSKÁRA. Őt soha el nem feledő családja.

Fájdalommal búcsúzom a kedves, volt kolléganőtől, jó baráttól, BONE GABRIELLÁTÓL. Részvétem a BONE családnak. Nyugodjon békében! Kollár Zoltán és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett, drága szüleinkre, KISS RUBENRE, aki 23 éve volt 4-én, hogy itthagyott bennünket és KISS ANNÁRA, akinek 14-én lesz 6 hónapja hogy utoljára dobbant a szíve. Számunkra ti sosem lesztek halottak, örökké élni fogtok, mint a csillagok. Drága emléküket szívünkben őrizzük. Bánatos lányaik Ibolya és Tünde, vejük Csaba, unokáik Norbert, Gergő és Ákos.
*
Köszönetet mondanék mindazoknak, akik elkísérték SZÉKELY SÁNDORT utolsó útjára. Élettársa Szabó Mária.
*
Ma 1 éve annak a szomorú napnak, hogy itthagyott bennünket szeretett édesapánk, KOLOZSI ISTVÁN (élt 68 évet). „Búcsú nélkül mentem el tőletek, nem búcsúzom, ma is élek köztetek. Szíveteket ne eméssze fájdalom. Vigasz legyen, hogy örökké álmodom.” Gyászolják őt szerető gyermekei, unokái, testvére és fiai, és veje.
*
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik jelenlétükkel és részvétükkel megtisztelték drága halottunkat, ID. VÁRDAI ISTVÁNT. A Várdai család (Bihardiószeg).

Címkék: