Gyászhírek 2016. november 7.

Gyászhírek 2016. november 7.
Megrendülten vettük tudomásul volt osztálytársunk, SZŐKE ISTVÁN Jászai Mari-díjas színész-rendező halálhírét. Nyugodjon békében! A Margittán, 1960-ban végzett, 11. B. oszt.


Mély fájdalommal emlékezünk édesapánkra, néhai BÉRES LÁSZLÓRA halálának 10. évfordulóján.
Lányai családjaikkal, Bogner és Fekete családok.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, NAGY TIBORRA (az Infrăţirea volt dolgozója) halálának első évfordulóján. „Kit őriz a szívünk, nem hal meg soha,/Kit lelkünkben látunk, nem megy el soha./Fájdalmat nekünk csak egyszer okoztál,/Amikor bennünket hirtelen itthagytál./Vigyázzon rád az ég sok-sok angyala,/Őrizze álmodat a drága, jó Atya.”
Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Szívünkből soha nem múló fájdalommal emlékezünk a drága SZILÁGYI BÉLÁRA (Bélusra), aki egy éve, hirtelen örökre itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott! Bánatos felesége, fia és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk életünk szomorú napjára POKORNY IMRÉRE halálának 2. évfordulóján. A halál nem jelent feledést és véget,/Amíg élnek azok, akik szerettek téged./Örök az arcod, nem száll el szavad,/ Minden mosolyod szívünkben marad.” Édesanyád és nevelőapád.

*

„Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet./Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./Egy a reményünk, mely éltet és vezet,/Hogy egyszer még találkozunk veled.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára,
KUGYELKA FERENCZRE halálának 3. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2015. november 13-án, pénteken rövid szenvedés után Váradon elhunyt felejthetetlen férjem, NÉMETI LÁSZLÓ. „Küzdöttél, de már nem lehetett. A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek,. Örökké él, akit nagyon szeretnek.” Soha el nem feledlek, feleséged Németi Gyöngyi Mária.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra,
KISS JULIÁNNÁRA (Örvénd), aki november 6-án 1 éve távozott el szerettei köréből. Emlékezik reá: szerető férje, fia, menye, anya és apatársa.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek, ők itt maradnak bennünk csöndesen még…” ERDÉLYI BÉLÁRA halálának hetedik évfordulóján emlékezik családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk MOHA ZOLTÁNRA, aki ma 18 éve, hogy búcsú nélkül hagyta itt drága szeretteit és barátait. Szívünkben örökké élni fog! Édesanyja Marika, testvére Józsi és családja.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak BOKOR JULIÁNNA halála miatt érzett fájdalmában. Dr. Molnár Ernő és családja.

*

„Urunk és Istenünk! Búcsúzunk meghalt testvérünktől, aki némaságban is sokat mond nekünk; Eszünkbe juttatja, hogy rajtunk is beteljesül; Por vagy és porrá leszel.” KOROKNAY IRÉN, GÖRÖG ZOLTÁN, TÖRÖK GEORGE, CRACIUN GYÖRGY, MIHOC-GECZI LIDIA, ZAVASCHI EMILIA-ILEANA
DULAU MARIA, LAZAR DUMITRU, CAPRIS IDA, PINTEA TIBERIU-ERNEST, FILIP TEODOR, INDRIE TEODOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megtőrt szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, apóstól, CRACIUN GYÖRGYTŐL, aki 66 éves korában, hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése kedden, nov. 8-án 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédi CAPRIS IDA (szül. FARKAS, Szalárd) életének 78. évében elhunyt. Temetése hétfőn, november 7-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik lánya Móni, veje Enrico, unokája Mónici, unokaveje Cătălin és kicsi dédunokája Cristian-Enrico.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, GÖRÖG ZOLTÁN életének 62. évében hirtelen elhunyt. Temetése kedden, november 8-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik felesége Éva, fiai Zoltán, Norbert, lánya Éva családjaikkal.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, özv. MIHÓK-GÉCZI LIDIA 89 éves korában, november 5-én hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése november 8-án, kedden 13 órakor a révi temetőben. Nyugodjék békében. Gyászolják fia István és családja, fia Sándor és családja, lánya Margit és családja.

*

„Egy könnycsepp a szemünkben érted él,
egy gyertya az asztalon érted ég.
Egy fénykép, mely őrzi emléked,
s egy út, mely elvitte az életed.
A bánat, a fájdalom örökre megmarad.
Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú szenvedés után elhunyt a drága édesanya, nagymama, dédmama, özv. MIHÓK-GÉCZI ISTVÁNNÉ (szül. HEGYI-GÉCZI LIDIA, élt 89 évet, Rév).
Temetése november 8-án, kedden 13 órakor a révi kápolnából. Nyugodalma legyen csendes és emléke áldott! Gyászolja lánya Margit (Móni), unokái Ildikó és Lajcsika, unokaveje Róbert és imádott dédunokái Ákoska és Bencike.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Pető Margit (Móni) kórustársnőnknek édesanyja, MIHÓK-GÉCZI LIDIA elvesztése miatt érzett fájdalmában. A jo Isten nyugtassa drága halottunkat! Utolsó üdvözlettel a biharpüspöki „Hit Bástya kórusa”

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Pető Margit (Móni) szomszédasszonyunknak édesanyja, MIHÓK-GÉCZI LIDIA halála miatt érzett fájdalmában megnyugvást kívánva a gyászolo családnak. Erdei Miklós és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Pető Margit presbiter asszonytestvérnek és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. „Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg, mert megnyugszanak az ő fáradságuktól” (jelenések 14:13) A Biharpüspöki Református egyházközösség lelkipásztora, presbitériuma és az énekkar.

Címkék: