Gyászhírek 2016. november 25.

Akt.:
Gyászhírek 2016. november 25.
Fájdalommal emlékezünk DIENES SÁNDORRA, aki 21 éve hagyott itt bennünket. Adj Uram örök nyugodalmat neki! Örökké gyászoló felesége Teréz, lánya Erzsike, fia Imre és családjaik.

Fájó szívvel emlékezünk szeretett élettársamra, MÉSZÁROS GÁBORRA (volt asszisztens), aki hat hete elhunyt. Nyugodjon békében! Élettársa Magdi és családja, valamint bátyja és családja.

*

SZŐKE ISTVÁN margittai gyökerekkel rendelkező színész-rendező hamvait 2016. november 28-án helyezik örök nyugalomba a budapesti óbudai temetőben. Búcsúztatása helyi idő szerint 13 órakor kezdődik a temető ravatalozó kápolnájában. Tisztelői, barátai, osztálytársai lélekben velünk lehetnek a szertartáson egy szál gyertya meggyújtásával és egy ima elmondásával a búcsúztatás órájában. Nyugodjon békében! Ezúton is köszönetet mondunk minden kedves részvétet kifejező barátnak, ismerősnek. A gyászoló család.

*

Könnyes szemekkel vettünk végső búcsút a drága, jó, felejthetetlen dédikénktől, CSIKI PIROSKÁTÓL
(Hegyközpályi). Soha többé nem látunk tégedet, nem halljuk hangodat, de drága emléked a szívünkben megmarad. Emike, János, Bélus és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, apósra, nagyapára,
PÁPA JENŐRE (Bors), aki 6 hónapja itthagyott bennünket.
„Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkra,
Az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon.
Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,
Amit tőlünk soha, senki el nem vehet.
Téged elfelejteni soha nem lehet,
Csak muszáj az életet élni nélküled.
Nem halljuk a hangod,
Nem látjuk az arcod,
Hiába szólítunk, te már azt nem hallod.
Virágot viszünk egy néma sírra,
De ezzel téged nem hozhatunk vissza.
Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,
Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni!”
Örökké bánatos családja.

*

Fájdalommal emlékezünk, drága feleségem, TURCSÁNYI ILONA (szül. SZÖKŐCS ILONA) nyugdíjas óvónő halálának 1. éves évfordulóján. Férjed Ernő, gyermekeid ifj. Turcsányi Ernő és családja, Turcsányi Edda és családja, valamint az összes rokonok, ismerősök. Hulló könnyekkel állok sírod mellett.

*

Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozom halkan, zokogva, elmúlt 5 év, nem látlak többé, könnyes szemmel az égbe súgom hiányzol örökké. Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett gyermekemre, FARKAS ATTILA LÁSZLÓRA (Váradhegyalja), aki tragikus körülmények között távozott el. Örökké bánatos édesanyja, és fia Dávid a messze távolból.

*

Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ID. BARCA BÉLA hodosi lakos, életének 83. évében elhunyt. Temetése 2016. november 26-án 13 órakor a hodosi református kápolnából. A gyászoló család.

*

Örök nyugodalmat kívánva búcsúzom Gábortól. Szeretettel gondviselőd, Katalin.

*

Szeretett nagybátyámra emlékezem, TONCZ ANDRÁSRA (volt cukrász) elhunytának 30. évfordulóján. Emlékét szeretettel megőrizzük. Nyugodjon békében! Kiss József.

*

Ma egy hete hunyt el kedves édesanyánk, nagymamánk, APJOK ÁGNES, 59 évesen. Köszönjük a támogatást mindazoknak, akik mellettünk voltak ezekben a nehéz időkben. Soha el nem felejtünk!
Gyermekeid, unokáid.

*

El nem múló fájdalommal emlékezünk drága halottunkra, KOPP SÁNDORRA (Élesd), aki ma hat hete hagyott hirtelen itt bennünket. Semmi sem fogja betölteni azt az űrt a szívünkben, amit az ő hiánya okozott. Szerető felesége, testvérei, közeli-távoli rokonok, szomszédok.

*

Fájó szívvel emlékezünk KEREKES LAJOSRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Emlékét szívünkben őrizzük. Megemlékező gyászszertartás november 26-án 17 órakor a Szent László templomban. Bánatos családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy SZILÁGY SÁNDOR-ANDRÁS 59 éves korában elhunyt. Temetése pénteken, 25-én lesz 12 órakor a városi ravatalozóból. Emléked örökké élni fog bennünk! Nyugodj békében! Gyászolja volt élettársa Marika és nevelt gyermekei Andrea, Feri, Sanyi, Zoli és családjaik.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk apatársunktól, NYÍRI SÁNDORTÓL. Emlékét örökké megőrizzük. Nyugodj békében! A Pénzes család.

*

Könnyes szemmel, fájdalmas szívvel búcsúzunk a drága édesapától, NYÍRI SÁNDORTÓL. Bánatos szívünkben örökké élni fog! Fia Zsolt, menye Enikő.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága barátunktól, NYÍRI SÁNDORTÓL. Erzsike és Sanyi.

*

A feltámadás reményében búcsúzunk drága halottunktól, NYÍRI SÁNDORTÓL (élt 72 évet)
Búcsúztatója vasárnap a nagyváradi csillagvárosi templomból 10 órától. A gyászoló család.

*

Szívünkben helyedet nem pótolja semmi,/Míg a földön élünk, nem fogunk feledni.” Fájó szívvel búcsúzom szerető nagybátyámtól, NYÍRI SÁNDOR ISTVÁNTÓL. Emlékedet örökké őrizzük: Éva és Robi.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratát elfogadva emlékezem a drága férjre, HEGYI JÁNOSRA (volt fatelepi fuvaros), aki súlyos betegség után, november 27-én, egy éve, örökre itthagyott. Érzem szerető gondoskodásod és tudom, bárhol vagy vigyázol rám. Nagyon nehéz nélküled az élet, de ha földi utam véget ér, tudom, hogy újra találkozom veled. Sírig gyászollak. Feleséged Erzsike.