Gyászhírek 2016. november 24.

Gyászhírek 2016. november 24.
„Lágy őszi tájból és sok kedves nőből próbállak összeállítani téged.” (József Attila) Egy éve nincs már köztünk szeretett édesanyánk, NAGY EMÍLIA. Köszönjük azoknak akik, velünk együtt, gondolnak rá ezekben a napokban. Csilla, Zsejke, Márk.


„Nekem felfoghatatlan, hogy egyik nap még itt van, még beszél,/jár, simogat, másnap pedig csak az űr marad.” Fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, édesapára, DORSONSZKI JÓZSEFRE (Csatár),
aki 4 éve távozott közülünk. „Nekem felfoghatatlan, hogy született, itt volt, s távozott./De emléke él, és élni fog, míg az én szívem a földön megdobog./Őrzöm a képét, mosolyát, a hangját, s minden gesztusát./Őrzöm a felém közvetített gondolatait, s nekem elsuttogott szavait./Mert nem halt meg ő, még mindig él nekem./Csak messze távozott, hol meg nem érinthetem.”
Bánatos felesége és gyermekei.

*

DIENES ORSOLYA (Bihar) halálának 4. évfordulóján. „Néha tudni kell könnyek között élni,/Senkihez sem szólni, csak csendben szenvedni./Azt ami fáj jó lenne feledni./S lelki bánatunkat magunkba temetni.” Emlékezünk a szeretett lányunkra. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, BORBÉLY ERZSÉBETRE, aki hirtelen távozott el tőlünk.
Gyászolják gyermekei, unokái és dédunokái.

*

„Hihetetlenül hiányzol,/Őrülten rossz tőled távol,/Néha becsukom a szemem,/Itt vagy velem, örülsz nekem.” Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, LUCSKAI PIROSKÁRA (szül. ELEK) halálának 1. évfordulóján. Drága édesapánkra, ID. LUCSKAI IMRÉRE halálának 25. évfordulóján. „Suhogó esti szél, kedves angyalok!/Súgjátok meg neki, hogy mi még itt vagyunk./Súgjátok meg neki, gyermekei üzenik,/Míg a szívünk dobban, örökké szeretik.” Szerető gyermekei: Imi, Pirike, Kati és családjaik.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy drága férjem, VARGA ZOLTÁN életének 65. évében váratlan hirtelenséggel elhunyt. Temetéséről később intézkedünk. Nyugodj békében! Búcsúzik tőled bánatos feleséged Éva.

*

Megdöbbenten búcsúzunk kedves szomszédunktól, VARGA ZOLTÁNTÓL. Nyugodjon békében. Őszinte részvétünk feleségének, ÉVÁNAK. A Sipos és Krecz család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nagybácsi, KISS GÁBOR, életének 96. évében örök álomra tért. Temetése november 25-én, pénteken 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle unokaöccse Péter, unokahúga Margit és azok családjai.

*

Szomorú négy év telt el azóta, amióta a szeretett gyermek és testvér, IFJ. SIPOS JÓZSEF CSABA
(Szalárd) örökre itthagyott bennünket. „Sok volt a terved, melyre nem jutott idő, álmaidat megvalósítani nem volt erőd. Emléked itt marad örökre velünk, amíg mi élünk, te is élsz velünk.” Örökké bánatos szüleid, húgod és barátja.

*

A feltámadás reményében, imádságos lélekben állunk kántornőnk KRIBUS MÓNIKA mellett, szeretett édesanyja, KRIBUS ERZSÉBET elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az örök világosság fényeskedjék neki. Nyugodjék békében. Őszinte részvéttel az Újvárosi Római Katolikus Szent László Plébánia és híveinek közössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, anyós, nagymama és testvér, KRIBUS ERZSÉBET
életének 66. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, november 25-én 13 órakor a püspöki kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

„Ó halál, Ó halál, Ó szörnyű halál! – Hangzik sok temetésén az ismert ének. A halált így ismerjük, emlegetjük borzalmas, rettenetes. Az is!” MAREK GYÖRGY, KIRIBUS ERZSÉBET, KISS GÁBOR,
DUMA TEODOR, TORJEA FLOAREA, CIOCANACHE DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.