Gyászhírek 2016. november 10.

Gyászhírek 2016. november 10.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett élettársam, TÖRÖK GYÖRGY életének 77. évében súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése 2016. november 12-én Steinberger kápolnából. Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Szerető élettársa Cuni.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy szerettünk, KALMÁR MARGIT életének 59. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése e hó 11-én, d.u. 15 órakor a hegyközújlaki kápolnából. Búcsúzik tőle szerető családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, anyós, LUTA ROZA
életének 85. évében elhunyt. Temetése november 11-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Szívemben mérhetetlen fájdalommal búcsúzom szeretett testvéremtől, ID. TÖRÖK GYÖRGYTŐL
(volt élesdi lakos), akinek jóságos szíve örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében! Temetése november 12-én 12 órakor a Steinberger református kápolnából.
Gyászolja testvére Ibolya és családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunkat, MADAS ERZSÉBETET utolsó útjára elkísérték és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, TORJOC ÉVA
életének 75. évében elhunyt. Utolsó útjára kísérjük november 11-én a Steinberger kápolnából 11 órától.
Gyászolja férje Sándor, lánya Mónika, veje Adrián és unokái Dávid és Deboráh.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki barátunknak, TORZSOK SÁNDORNAK szeretett felesége elhunyta miatt. A nagyváradi volt labdarúgók baráti társasága.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, TORZSOK ÉVÁTÓL Emlékét örökké megőrzöm. Nyugodj békében! Sógornőd Ila.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett nagynénémtől, TORZSOK ÉVÁTÓL Nyugodj békében. Unokahúga Lola és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett keresztmamámtól, TORZSOK ÉVÁTÓL Nyugodj békében! Keresztfia George és Ramona.

*

„Most kialudt ennek a szépen lobogó életnek eleven lángja! De ez csak látszat!” PUSTA MAGDALENA,
BOLEAC OCTAVIAN IOAN, FILIP CLAUDIA, TORJOC EVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Köszönetünket fejezzük ki a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, úgy a révieknek, mint a biharpüspökieknek, a biharpüspöki hitközösség tagjainak, a „Hitbástya” kórustagoknak hálás köszönet, hogy mellettünk álltak és elkísérték drága halottunkat, MIHÓK GÉCZI LIDIÁT utolsó útjára. Tisztelettel, a gyászoló család.

*

Ez a gyertya most érted égjen, ki fent laksz már a magas égben, ki vigyázol ránk onnan fentről, s lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Fájdalommal búcsúzunk drága húgomtól, VAJDA MÁRIÁTÓL.
Temetése 11-én, pénteken délután 3 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében! Nővére Ilonka és gyermekei, Zoltán, Atilla és kisunokája Tímea és Móni.

*

Néha tudni kell könnyek között élni,
Senkihez sem szólni, csak csendben szenvedni.
Azt ami fáj, jó lenne feledni,
S lelki bánatunkat magunkba temetni.
Búcsúzunk drága édesanyánktól, VAJDA MÁRIÁTÓL. Temetése 11-én 15 órától a városi kápolnából. Örökké őrzünk a szívünkben. Gyermekei Zsolti, Andi, Robi.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki nászunknak, PETRI KÁROLYNAK szeretett élettársa elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Molnár Árpád és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, KALMÁR MARGITTÓL (Hegyközújlak),
aki hosszú szenvedés után itthagyott bennünket. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászolja fia Róbert és menye Mónika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ID. KÁLMÁN FERENC 80 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2016. november 11-én 14 órakor a pusztaújlaki kápolnából. Isten nyugtassa! A gyászoló család.

*

Drága TIBIKE (Szentjobb). „Már egy éve, neved a szél simítja egy táblán,/És örök kék ég alatt, örök magány,/De mégis bennem élsz tovább,/Mert a testvéri szeretet erősebb mint a halál.” Soha nem feledünk! Kati és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett, drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, SZABÓ IRÉNKÉRE (szül. JEGES, Szalárd) halálának 17. évfordulóján. „Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./Örök az arcod, nem száll el szavad,/Minden mosolyod a szívünkben marad.” Szerető családja.