Gyászhírek 2016. november 1.

Gyászhírek 2016. november 1.
Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nevelőapától és apóstól, SZÁNTÓ SÁNDORTÓL. „Már nincs holnap, ennyi volt az élet, emlékezzetek rám, mert én a szívetekben élek.” Búcsúzik tőle imádott unokája Bence, továbbá Reni, Attila, és a Serfőző család.


Mély megrendüléssel értesültem SZÁNTÓ SÁNDOR haláláról. Őszintén együtt érzek családjával.
Wallner András.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki munkatársunknak, SZÁNTÓ ZOLINAK és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emlékét megőrizzük! A reklám és apróhirdetési osztály.

*

Fájó szívvel búcsúzom volt kollégámtól és barátomtól, SZÁNTÓ SANYITÓL. Isten nyugtassa békében! Őszinte együttérzésünk a gyászoló családnak. Nagy Tibor és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett barátunk SZÁNTÓ ZOLTÁN édesapjától. A biharpüspöki Öregfiúk Focicsapata, és legjobb barátja Spulnyik Lajos és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett keresztapámtól, KISS FERENCTŐL,aki 94 éves korában itthagyott örökre. Búcsúzik keresztlánya Zsuzsa.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagybácsitól, KISS FERENCTŐL, aki életének 94. évében végleg itthagyott bennünket. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Unokaöccse Lajcsi és családja.

*

Könnyes szívvel búcsúzunk a szeretett nagybácsitól, KISS FERENCTŐL, aki 94 éves korában örökre itthagyott minket. Bánatos unokahúga Marika és családja.

*

„Tudjuk, hogy te nem akarod a bűnös halált, hanem, hogy megtérjen és éljen.” CULDA CALIN, PASCALAU IOAN, MUT ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezem RÁCZ KÁROLYRA (Biharpüspöki) halálának 3. évfordulóján. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, hol megpihent a te jóságos szíved. Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell. Akit szeretünk, soha nem felejtjük el. Szerető testvére Irén.

*

„Annyira fáj, hogy el sem mondhatom,
Nem láthatom többé, nem is hallhatom.
Hiába érzem őt belül élénken,
kezét felém nyújtja esdőn, félénken.
Mardos a kín, hogy meg nem menthettelek,
s mikor elmentél, nem foghattam a kezed.”
Tisztelettel és szeretettel emlékezem édesapámra, FAZAKAS FERENCZRE halálának 6. évfordulóján.
„Jó lenne újra beszélgetni veled,
Melléd ülni, s kezemben tartani kezed.
Elmesélni neked, hogy boldog vagyok,
vagy ha a bánat cseppje szívemben ragyog.
Hiányzol, és néha nem igazán értem, miért mennek el azok, akik fontosak nékem. Fáj ha Rád gondolok, s megszakad a szívem, bár évek teltek el, de kín gyötri lelkem.” Soha nem feled téged bánatos szívű lányod Éva.

*

„Örök az arcod,
Nem száll el szavad,
Minden mosolyod
A szívünkben marad.”
Kegyelettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE halálának 6. évfordulóján. „A bánat és a fájdalom örökre megmarad, de szívünkben mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad…” Soha nem feled téged szerető családod: feleséged Ibolya, lányod Éva, fiaid Gábor és
Norbert, menyeid Judit és Tünde.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE halálának 6. évfordulóján. „Sírodhoz a virág könnyekkel érkezik, szomorú szívünk rád emlékezik. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, a szívünkben örökké megmaradsz.” Bánatos fia Norbert és menye Tünde.

*

Szeretettel emlékezünk a jó férjre, apára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE halálának 6. évfordulóján. „Szíved megpihenni tért ott lenn a mélyben, lelkedre angyalok vigyáznak fent az égben. Nyugodj meg, pihenj csendesen, szép álmodat ne zavarja senki és semmi sem.” A Deák család.

*

„Te nem hagytál el minket,
csak pihenni mentél,
Köszönjük, hogy köztünk éltél,
és bennünket szerettél.”
Halálának 6. évfordulóján emlékezünk a drága édesapára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE.
„A virág elhervad rövid pár nap alatt.
De emléked szívünkben örökre megmarad.
Számunkra Te sosem leszel halott,
Örökké élni fogsz, mint a csillagok.”
Emlékeznek rád: fiad Gábor és menyed Judit.

*

Fájó szívvel búcsúzunk barátunktól, PÓLÁSZ MIHÁLY ATTILÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Böszörményi Imre és családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa és unokaöccs, PÓLÁSZ MIHÁLY ATTILA (élt 41 évet) tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése november 1-jén 15 órától lesz a hegyközújlaki kápolnából. Búcsúzik tőle szeretett lánya Brigi és nagybátyja Sanyi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk ID. NAGY BÉLÁTÓL, aki súlyos betegség után csendesen megpihent. „Istenem, kérünk vedd oltalmadba őt, / Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt.” Nyugodjon békében!
Násza Laci, nászasszonya Marika.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, NAGY BÉLÁTÓL. Öccse Sándor és családja.