Gyászhírek 2016. március 7.

Gyászhírek 2016. március 7.
„Vénségtekig én vagyok az, és megőszüléstekig én visellek; én teremtettem és én hordozom, én viselem és megszabadítom.” (Ésa 46:4) Fájó szívvel, de Isten üdvözítő akaratában bízva emlékezünk arra, hogy 95. évében, egy esztendeje hunyt el özv. Gyalayné sz.Csernák Emília. Élete áldás volt szeretteinek. Isten jósága vette körül szűkebb és tágabb környezetében. Egyedül Istené a dicsőség! Fiai, Béla és István, családjaikkal, egykori tanítványai és tisztelői.

Fájó szívvel búcsúzunk fiamtól, a testvértől, apától, nagyapától és élettárstól, UGOCSA JÁNOSTÓL,
aki 54 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése ma, 2016.03.07-én 13 órakor lesz Mezőbikácson. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, LUCACI SÁNDORRA halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos felesége Irén, fia Sándor, menye Annamária.

*

Fájó szívvel emlékezem a szeretett férjre, BUNDIK SÁNDORRA halálának 5. évfordulóján. „Tiéd a csend és a nyugalom,/az enyém a bánat és a fájdalom./Múlnak a napok, telnek az évek,/szívemben örökké megmarad, fájó emléked.” Nyugodj békében! Bánatos felesége Jutka.

*

„Tudom az én megváltóm él, hajléka készen vár reám.” Őszinte részvétünket fejezzük ki barátnőmnek ARANY IRÉNKÉNEK szeretett férje elvesztése miatt érzett mély fájdalmában, mindig veled vagyunk, Isten őrködjön pihenése fölött. Pető Móni és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, GÁLMENCZI EMMÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Kondor Éva.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZABÓ LAJOSRA (Hegyközújlak), aki 25 éve itthagyott bennünket.
Emlékezik: felesége, gyermeke, unokája.

*

„Amikor a lelkem roskadozva vittem, csendben, szeretetben átkarolt az Isten.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú betegség után, de mégis hirtelen elhunyt a szeretett férj, nevelőapa, após, nagyapa, sógor, ARANY MIHÁLY (élt 63 évet, szül. Nagyszalontán, a CFR dolgozója). Temetése március 7-én 14 órakor a nagyszalontai sírkertben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle: felesége Irénke, nevelt fia Miki, menye Enikő, unokája Kitty és sógora Endre.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ARANY IRÉNKÉNEK és családjának szerettük, ARANY MIHÁLY
elvesztése miatti gyászukban. Nyugodjon békében! Együttérzéssel a György-Csáki család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ARANY IRÉNKE presbiter asszonytestvérünknek a szeretett férj,
ARANY MIHÁLY elvesztése miatt. A Biharpüspöki Református Egyházközség presbitrériuma.

*

Mély megrendüléssel értesültünk MAGYARI SÁNDOR, az egykori osztálytárs és barát haláláról. Őszinte részvétünk hozzátartozóinak. Molnár Gyula és családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára kísérték drága szerettünket, TÓTH LAJOST
és jelenlétükkel, részvétnyilvánításaikkal, virágaikkal fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a MOLDA családnak a szeretett anya, nagymama, anyós elvesztése alkalmából. Kondor Mária és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki drága unokatestvéreimnek, KATIKÁNAK, VALIKÁNAK és drága családjának, a drága édesanya, nagymama, anyós, ÖZV. MÁTYÁS JULIÁNNA (szül. SZABÓ JULIÁNNA)
elhunyta alkalmából.
„Az élet egy gyertyaláng.
Lobog-lobog egy életen át.
Majd fénye vész múló évek után.
S lassan elalszik, ha eljön a halál.
Ott a távolban egy új fény ragyog,
Mely csillogó és békét igér,
Örök megnyugvást, csendes pihenést.
Békés nyugodalmas, örök pihenést…” (Molnár Anna – Elmúlás) Emlékét szívünkben őrizzük, drága kedvességét és mosolyát sohasem feledjük. Jutka és Babi.

*

Őszinte rszvétünk a SZAPPANOS családnak a szeretett édesapa és nagyapa elvesztése miatt.
Németh Ancsa, Alíz, Noldy.

*

Osztozunk MOLDA KATIVAL és családjával a szeretett édesanya, GAMENCZI EMÍLIA elvesztése miatti fájdalmában, aki számunkra a mindig tisztelt Emma Mama marad. Rares, Cristina és Mirel.

*

Ma egy éve távozott az élők sorából egyetlen, hőn szeretett férjem, COL. REZ. PĂLUŞAN IOAN.
Fájó szívvel és könnyes szemmel gondolok rád nap mint nap, hiányodat nem pótolja senki és semmi. Emléked szívünkben örökké megőrizzük. Szerető feleséged és az egész család.

*

Újra eljött a nap, mely szívünkben fájó emlék marad. Szomorú 9 év telt el mióta eltávozott közülünk
DIÓSZEGI SÁNDOR (Bihardiószeg). „A múltba visszanézve, valami fáj, / Valakit keresünk, aki nincs már. / Csak az idő múlik, feledni nem lehet.” Szerető bánatos családod.

*

Fájó szívvel emlékezem LUKÁCS SÁNDORRA halálának hatodik évfordulóján. „Peregnek a napok, múlnak az évek, míg élek, nem feledlek téged.” Szerető felesége Kati.

*

Szomorú szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy drága keresztanyám, Czirjak Lidia
életének 96. évében csendesen elhunyt. Temetése március 8-án, kedden 13 órától az ersemjéni kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik keresztlánya Klári és férje Miki.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága Lidika néninktől, a jó Isten nyugtassa békében. Miki, Tündi és Viktória.

*

Isten akaratában megnyugodva búcsúzunk Lidika nénitől. Laci, Andi és Csabika.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, Gamentzy Emília
80 éves korában elhunyt. Temetése hétfőn, 2016.03.07-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Drága emlékét szívünkben őrizzük. Bánatos lánya, veje, unokája.

*

„A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket.” Lukács János, Tóth Lajos, Gamentzy Emília, Arany Mihály, Orbán Mária, Schmidt Julianna, Czirják Lidia, Cuc Traian Gheorghe, Gherman Floare, Ungureanu Gheorghe, Matei Alexandru, Morar Maria, Coste Dionisie, Culij Alexandru.
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.