Gyászhírek 2016. március 24.

Gyászhírek 2016. március 24.
Mindazokkal tudatjuk, akik ismerték és szerették, hogy drága nagymamánk, KOVÁCS KAROLINA életének 96. évében elhunyt. Gyászolja őt unokája Ferenc, Erzsike, dédunokái Krisztina és Beatrix.


A dédnagymamák nem halnak meg, csak fáradt szívük pihenni tér. Fájdalommal búcsúzunk drága nanótól, KOVÁCS KAROLINÁTÓL aki élete 96. évében elhunyt. Temetése március 24-én 14 órától Mezőtelkiben lesz. Gyászolja őt gondoskodó unokája Gizella, Sándor, dédunokája Andrea, Adi és ükunokája Viki.

*

Az élet fájdalmát letettem, nem fáj már többé a földi gyötrelem most hozzám hajolt megváltó Jézusom és magához vette megfáradt lelkemet. Fájó szívvel búcsúzunk szeretett keresztapámtól, CSOMAI JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Az Ágoston család.

*

Egész életedben szorgalmasan éltél, itt kellett hagynod amiért küzdöttél. Egy rettenetes pillanat megölte szívedet, melyben nem volt más csak jóság és szeretet. Megrendülten és szomorú szívvel veszünk végső búcsút szeretett sógorunktól és keresztapától, CSOMAI JÓZSEFTŐL. Isten őrködjön pihenésed felett.
A Tóth és Pajzs család.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal tudatjuk, hogy drága szerettünk, CSOMAI JÓZSEF
(volt pelbárthidi lakos) 70. életévében súlyos szenvedés után megpihent. Drága halottunkat 2016. március 26-án 13,30 órakor helyezzük örök nyugalomra a fugyivásárhelyi kápolnából. Megpihenni tért két dolgos kezed, / Lecsukódott szemed, elnémult az ajkad, / Adjon a jó Isten örök nyugodalmat.
Bánatos felesége és gyászoló családja.

*

„Elválásunk nem végleges. Találkozunk az örök életben.” CSOMAI JÓZSEF, GODÓ MARIA, TAMAS REMUS-SORIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a drága, szeretett férjre, édesapára, nagyapára, ID. KLINCSE GYULÁRA (Hegyközpályi) halálának 8. évfordulóján. Soha el nem múló fájdalommal emlékezik rá bánatos felesége, gyermekei és azok családjai.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett kolléganőnktől, KUNCSER ILONÁTÓL (szül. SZOLOMÁJER, Szalárd). Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Barátnői Iluci és Emi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, KUNCSER ILONA
(szül. SZOLOMÁJER, nyugdíjas tanítónő, Szalárd) életének 89. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése pénteken 13 órakor a szalárdi református kápolnából. Az örök világosság fényeskedjék Neki!
Búcsúznak tőle gyermekei, fia Feri, lánya Rita, menye Éva, unokái Bianka, Kristóf és unokamenye Zsófi.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, nagymamára, SIPOS IRMÁRA (Hegyközújlak) halálának 11. évfordulóján. Egy perc alatt elszállt az élet, itthagytál minket, akik szerettek téged. Meghalt egy lélek, mely élni vágyott, pihen egy áldott kéz, mely dolgozni imádott. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Emlékezik rá bánatos férje, fia, unokája és unokamenye.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, BARABÁS ISTVÁN VIKTORRA
halálának első évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni szeretnénk, csak felnézünk az égre. Nyugodj békében!
A bánatos család.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, édesapára, apósra és nagyapára,
ID. LÁSZLÓ ANDRÁSRA (Biharvajda). Hat héttel ezelőtt, egy februári napon a kegyetlen sors, egy váratlan pillanat megállította szívedet, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Te, ki családodért mindent megtettél, te, aki nem kértél, csak adtál, egy napon mindent itthagytál. Téged elfeledni nem lehet, csak letörölni az érted hulló könnyeket. Emlékét megőrzi felesége Ilonka, lánya Ica, fia András, veje Csaba, menye Ella, unokái Edina, Misi, Dávid és Kristóf.