Gyászhírek 2016. március 22.

Gyászhírek 2016. március 22.
Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, ismerősösöknek, akik szeretett halottunk temetésén rész vettek, mély gyászunkban osztoztak. A bánatos Stein család.


Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa és nagyapa, CZENTYE GYÖRGY
életének 86. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése szerdán, március 23-án déli 13 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Fia és unokái.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, anyósra, NAGY EMMÁRA (szül. BARABÁS, Micske), akit ma 3 éve ragadott él tőlünk a kegyetlen halál. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető lányai Idus, Ica, unokája Brigitta, vejei László, Attila, unokaveje Zoltán.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesapára, apósra, nagyapára, PLES JÁNOSRA. 9 évvel ezelőtt egy márciusi napon a kegyetlen sors, egy váratlan pillanat, megállította szívedet, melyben nem volt más mint jóság és szeretet. Te, aki családodért mindent megtettél, te, aki nem kértél, csak adtál, egy napon mindent itthagytál. Téged elfeledni nem lehet, csak letörölni az érted hulló fájó könnyeket. Emléked őrizzük. Irénke, Ciprian és Gabika.

*

„Istenem, engedd, hogy karjaidba jutva megnyugodjon!” CZENTYE GYÖRGY, VLASA JULIÁNNA ÉVA,
SABĂU ALEXANDRU ÁRPÁD, CINCA RODICA-LIA, POP VERONICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Ildikó Mavrodoglu, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, SZABÓ JÁNOSRA (az ICO volt gépkocsivezetője), aki március 21-én 15 éve itthagyta szeretteit. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Fia Zoli, menye Florica és unokája Mónika.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, LIUC ENIKŐRE (Rév) halálának első évfordulóján. „Bús a temető csendes suttogása, / Ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. / Pihensz sírodban örökre, csendesen, / Elfeledni téged nem fogunk sohasem. / Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, / De szívünkben élsz, és örökké ott maradsz.” Örökké bánatos férjed Öcsi, lányod Aliz és fiad Levente.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor drága gyermekünk,
LIUC ENIKŐ (élt 49 évet) ma egy éve örökre itthagyott bennünket.
Hiányod éget, sajog, fáj, lelked velünk van, az arcunkhoz simul.
Lábunk önkéntelenül is a sírodhoz indul,
Visznek ők hozzád, nem néznek semerre,
Csak a temetőbe, a te drága nyughelyedre.
Sajnos már ott sem találkozhatunk veled,
S ha véget érnek a próbák, a földi harcok,
Megint megtaláljuk kedves arcod,
ott hol nem választ el semmi,
és soha többé nem kell búcsút venni.
Örökké vigasztalhatatlan szüleid, testvéred és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, testvér és rokon, GERE MIKLÓS életének 62. évében hosszas szenvedés után elhunyt. Temetése március 23-án 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Lánya Csilla, fia Zsolt és felesége Annamária.

*

Megdöbbenéssel értesültünk drága barátunk, DR. VIDA LÁSZLÓ fogorvos haláláról. Részvétünk a gyászoló családnak. Zsike és dr. Villányi Antal.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér és nagybátyánk, TÓTH GYULA (Érselénd) életének 81. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése március 22-én, ma 12 órakor a Frenţiu kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle testvére Mariska és családja, Ildikó és családja, és dédunokája, Marika és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk GERE MIKLÓSTÓL. Szerető húga Ica, sógora Laci, unokahúgai Gabriella és Anita.

*

Szomorú szívvel búcsúzom gyermekeim édesapjától, GERE MIKLÓSTÓL. Nyugodjál békében! Anikó.

*

Mélyen együtt érzünk VILIDÁR ANDREÁVAL szeretett édesanyja, családunk régi barátja, VILIDÁR ILONA elhunyta miatti gyászában. Részvéttel: Pető Csilla és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett apára, nagyapára, NAGY FERENCRE halálának 22. évfordulóján, és a szeretett anyára, nagymamára, NAGY VILMÁRA (szül. MOLNÁR, volt síteri lakosok) halálának 6. évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben a fájdalom és a szeretet. Őrködj sírjuk felett Istenem, hogy álmukat ne zavarja semmi sem! Emléküket megőrzi négy lányuk, három vejük, nyolc unokájuk és hét dédunokájuk.