Gyászhírek 2016. március 21.

Gyászhírek 2016. március 21.
Fájó szívvel emlékezünk SEBESTEAN IOSIFRA halálának 2. évfordulóján. „Suhanva száll az élet tova,/ami elmúlt, nem jön vissza soha./Letesszük sírodra virágaink csokrát,/örökös álmodért elmondunk egy imát./Elfeledni téged soha nem lehet,/te voltál a jóság és a szeretet.” Gyászoló sógornői: Olga, Manyi, Magdi, Évi és családtagjai, sógora Zoli és családja, és sógora Pista.


Kegyelettel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, SALÁNKI ERZSÉBETRE (szül. MESZÁROS),
aki ma 3 éve távozott közülünk. „Megállunk a fejfádnál, olvassuk a neved/lehet, hogy odalent megdobban a szíved./Könnyes az út, mely sírodig vezet,/Adjon a jó Isten nyugodalmat neked.” Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló, bánatos családja.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, KISS JÁNOSRA kinek jóságos szíve, ma egy éve, megszűnt dobogni. „Elmentél tőlünk, de nem mentél messze,/tovább élsz bennünk, szívünkbe rejtve./Ne gondold azt, hogy semmivé lettél,/Őrizzük azt, mit mondtál, és tettél./Ettől van az, hogy szeretünk téged,/Bárhol is vagy, ez nem érhet véget.” Példaértékű kapcsolata családjával, szeretteivel szívünkben él tovább. Őt soha el nem felejtő felesége Márta és gyermekei Jutka, Andrea és Levente.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, LÁSZLÓ ERNŐRE halálának 7. évfordulóján. Örökké bánatos édesanyja és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk KLESZKEN ANDRÁSRA halálának 11. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké él. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, SZABÓ JÁNOSRA (az ICO volt gépkocsivezetője). Akik ismerték, és szerették, áldozzanak egy percet emlékének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Fia Zoli, menye Florica és unokája Mónika.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy KISPÁL ERZSÉBET (szül. SZEIFERMAN) türelemmel viselt szenvedés után, életének 96. évében haza tért megváltó urához. Szeretett halottunktól 2016. március 21-én 14 órakor veszünk végső búcsút a nagyváradi ravatalozóból. Emléke szívünkben él! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MELEG HORTENZIA úrhölgynek és kedves családjának a drága édesapa, BALÁZS JÓZSEF volt baptista lelkipásztor úr elhunyta miatti mély fájdalmukban. I Kor.: „A szeretet soha el nem fogy.” Gyuri bácsi és Ica néni.

*

Szomorúan emlékezünk az 1 éve elhunyt édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire, ÖZV. NAGY ERZSÉBETRE (szül. KÖTELES, Gyanta, élt 96 évet). Emléke szívünkben örökké él! Lánya Éva, veje Puiu, unokája Gabi, unokamenye Melinda és imádott dédunokája Dávidka.

*

Fájó szívvel emlékezünk nagynénénkre, NAGY ZSUZSÁNNÁRA (Szalárd) halálának 10. évfordulóján. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Emléked őrzi Béla és családja, Joli és családja.

*

Örök fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagytatára és apósra, DIMOND JÓZSEFRE
halálának ötödik évfordulóján. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében! Családja.

*

Szomorú és fájdalmas 13 év telt el, amióta itthagyott bennünket a drága férj és édesapa, MÁRTON JÓZSEF (Székelyhíd). Soha el nem múló szeretettel emlékezünk rá. Bánatos felesége Erzsike, fia Józsi és lánya Erika.

*

„Nem tudja meg soha senki, ne tudják meg az emberek, hogy a szívnek meghasadni mosolyogva is lehet. Ma zúg a szél, töri az ágat, sajog a szív, ha feldúlja a bánat. Vihar után csendes a táj, de a szív azután is fáj. Ha a fa veszíti is az ágát, jön a tavasz, hoz helyette százat. De ha a szívet ilyen bánat érte, a fájdalomnak soha nem lesz vége!” Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, a testvérre, sógornőre, barátnőre, BUDA ANITA-TIMEÁRA (Hegyközszentmiklós), aki ma egy éve, mindössze 19 éves korában örökre itthagyott minket. Neked szól a templom harangja, érted imádkozunk halkan zokogva. Megemlékezünk róla március 27-én 11 órakor a szentmiklósi református templomban. Isten őrködjön pihenésed fölött! Szerető szülei: édesapja Gábor, édesanyja Ella, húga Barbi, nővére Elluci, sógora Szabi és barátja Arni.

*

„Nagyon akartam élni még,/ Érezni a szívetek melegét. Nem adta a sors nekem,/Elvámolta az életem. Búcsú nélkül kellett elmennem,/ Őrizzetek a szívetekben. Mély fájdalommal emlékezünk drága unokánkra, BUDA ANITA-TIMEÁRA (Hegyközszentmiklós), aki egy éve hagyott itt bennünket. „Hamar elmentél, túl hamar és fájón. Millió könycsepp kísért utadon. Drága szíved megszűnt dobogni, már nem hallhattad az utolsó sóhajt, már nem érezted az utolsó ölelést, már nem láthattad szeretteidet zokogni. A csokrok, a rózsa mind elhervadt, de mosolyod, az emléked velünk marad”. Nyugodj békében drága lélek.
Mindig szeretettel emlékezünk rád: Karcsi tata és Ica mama.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor drága keresztlányunk, az unokatestvér, komaasszony, keresztanya, BUDA ANITA TIMEA (Hegyközszentmiklós), egy évvel ezelőtt elment tőlünk örökre. „Mind elmegyünk egy szép napon, ha a küldetés véget ér, mind elmegyünk, el sem búcsúzunk, az életünk ennyit ér. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Hiába borul rád a temető csendje, te örökké élni fogsz szerető szívünkben”. Nyugodjon békében! Örökké emlékezik rád Icu keresztanyu, Nicu keresztapu, unokatestvéred Niki, Attila, felesége Aletta és a kicsi Danika.

*

Fájó szívvel emlékezünk BUDA ANITA TIMEÁRA (Hegyközszentmiklós). A halál hirtelen elrabolt tőlünk, örökös fájdalmat hagyva szívünkben. Sírodhoz a virág könnyekkel érkezik, szomorú szívünk rád emlékezik. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, a szívünkben örökké megmaradsz.
Szeretettel emlékezünk rád: Etus mama és a Máté család.

*

Valóban vesztett csata? (Zsolt.31, 1-6) ÁCS SÁNDOR, STEIN JÓZSEF, SZERZŐ ISTVÁN-JÓZSEF,
ALI LŐRINCZ, SIPKO IOSIF, GERE MIKLÓS, MATIUC DUMITRU, TURCUT ALEXANDRU,
FLOARE GAVRIL, ELES ALEXANDRU, OMUT DORINA, FECHETE MARIA, POPA IOAN, BAN FLOARE, MATIU LUCRETIA, BONCA EVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mikor a testemet már roskadozva vittem,/ Váratlanul, csendesen átölelt az Isten. Mély fájdalommal tudatom, hogy férjem, STEIN JÓZSEF 70 éves korában elhunyt. Temetése március 22-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos felesége Ági (Anyám).

*

Mély fájdalommal búcsúzunk édesapánktól, STEIN JÓZSEFTŐL. Fiai József, Zoltán, lánya Gabriella, valamint élettársaik Ionuţ és Diana, kisunokája Patrik.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett STEIN JÓZSEF (a Sinteza nyugdíjasa) életének 71. évében elhunyt. Gyászolja nővére Ilona és fia Sándor.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az egész családnak a szeretett STEIN JÓZSEF elhunyta alkalmából Nürnbergből Johann, Hajdy és családja.