Gyászhírek 2016. március 15.

Akt.:
Gyászhírek 2016. március 15.
„Tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób 19,25) Őszinte részvétünket nyilvánítjuk Nt. Rákosi Jenő érmelléki esperesnek, gyülekezetünk korábbi lelkipásztorának, szeretett édesanyja elvesztése miatti fájdalmában. Megváltó Urunk vigasztalását kérjük a gyászoló család életére. A Szentjobbi Református Egyházközség lelkésze, gondnoka, presbitériuma és hívei.


A család mély fájdalmában tudatja, hogy MAGYAR CAROLINA életének 67. évében az örökkévalóságba távozott. Temetése március 16-án 12 órakor a városi kápolnából. Isten nyugtassa békében. A György család.

*

Őszinte részvétünk és együttérzésünk a gyászoló családnak FERENC MÁRIA elhunyta miatt. Nyugodj békében Marika. Pogan Sanyi és családja.

*

„Ma is úgy, mit régen,
Ő volna a végső menedékem.
Minden ami fáj, szívem tépi,
Elpanaszolnám sorra néki.
S fejem vállára hajtanám,
Ha élne még az Édesanyám.”
Eltelt egy szomorú év mióta utolsó útjára kísértük drága, jó szerettünket, BIRÓ JÓZSEFNÉ ANNÁT
(szül. SALAMON, Szalacs). Lánya Katalin, unokái Ildikó, Lacika és az egész gyászoló család (Érmihályfalva).

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy VARGA ILONA a szeretett anya és anyós, nagyi és dédi, életének 88. évében elhunyt. Temetése csütörtökön lesz, március 17-én a városi kápolnából 11 órakor. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

„A szívünket megérintő emlékek sohasem merülnek feledésbe.” (LK 7,11-17) KOVÁCS MÁRIA,
MOLDVAI ÉVA, POP IRÉN, POP PARASCHIVA, GHINCU ROMULUS SERGIU, MURARESCU IULIANA, BIRSAN STELIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildokó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki barátnőnknek, MOLNÁR GIZELLÁNAK szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Török család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, SANYÓ ILONÁRA (Biharsályi) halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünket, ID. HOSSU IULIUT (GYULÁT)
utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a férjre, édesapára, nagyapára, ID. BIRÓ FERENCRE
(Örvénd), aki 7 éve, hogy eltávozott közülünk. „Egy perc volt, elszállt az élet./Itthagytál minket, akik szerettek téged./Meghalt egy lélek, mely élni vágyott,/Egy áldott kéz, mely dolgozni imádott./Könnyes az út mely sírodhoz vezet,/A jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Az emlékező család.

*

„Soha nem múlik lelkem gyásza érted./Soha sem halványul szívemben emléked./Tudom, hogy téged pótolni nem lehet./Örökké őrzöm drága emlékedet.” Fájó szívvel emlékezünk FACSAR ZSOMBORRA
halálának 2. évfordulóján. Bánatos özvegye, gyermekei, unokái.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára kísérték édesanyámat, SZABÓ MÁRIÁT
és virágaikkal, részvétükkel fájdalmunkban osztoztak. Gyászoló fia, menye és unokája.

*

Megrendülten értesültünk szeretett barátunk, DR. VIDA LÁSZLÓ haláláról. Ezúton fejezzük ki részvétünket gyászoló szeretteinek. A Magyari, Ari-Nagy, Hausmann és Săteanu család.

*

Részvétünket fejezzük ki SZILÁGYI ILDIKÓNAK és családjának kedves barátunk, ZOLTÁN hirtelen halálakor. Nyugodj békében, drága barátunk! Molnár Jutka és Határi László Svédországból.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága barátunktól, SZILÁGYI ZOLTÁNTÓL, akit a halál elrabolt közülünk. Szívünkben örökké élni fog a sok emlék mely összekötött bennünket, kedves, mosolygó arca, humora. Részvétünk ILDIKÓNAK és családjának. Cseresnyés Gabi és Jancsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZILÁGYI családnak szeretett sógorunk, ZOLTÁN elvesztése miatt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Aurel Diugan és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZILÁGYI családnak jó barátunk, ZOLI elvesztésekor. Nyugodjon békében! A Zilahi család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZILÁGYI családnak keresztapu, ZOLI elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Keresztlánya Laura Vidican és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, mama, anyós, SZABÓ IBOLYA (szül. NAGY)
életének 66. évében hirtelen elhunyt. Temetése a kovácsi kápolnától kedden, 2016. március 15-én 15 órától. Gyászoló családja.

*

Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki MOLNÁR GIZIKÉNEKés családjának a szeretett édesapa, LEMÉNYI SÁNDOR elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Manyikáék.