Gyászhírek 2016. március 14.

Gyászhírek 2016. március 14.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 12 éve elhunyt drága apára, férjre, nagytatára, SZATMÁRI ISTVÁNRA (élt 55 évet, Nagyvárad). „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, fájó szívünk őrzi drága emlékedet.” Nyugodjál békében te drága! Feleséged Rozi, két drága gyermeked Laura és Andreea és kicsi unokád Giulia.


Mély fájdalommal emlékezünk drága édesapánkra, DOBAI MIKLÓSRA halálának első évfordulóján.
Istenem, súgd meg neki halkan,
Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam!
Álmomban keressen meg engem,
Még egyszer had lássam, had öleljem!
Nem szólnék róla, hogy mélyen gyötör a bánat,
Csak had lássam még egyszer drága Apukámat!
Had legyen nekem ez a legszebb álmom,
Súgd meg neki halkan, hogy nagyon szeretem,
És minden nap várom!
Soha nem felejtünk! Gyermekei Évi, Laci, menye, veje, unokái Patrick, Domonik és Markusz.

*

Szomorú szívvel emlékezem gyermekeim édesapjára, DOBAI MIKLÓSRA halálának első évfordulóján. Nem múlnak ők el kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek! Emléked örökké szívemben él. Julika.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kedves TÍMEA és ZOLI a drága nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmatokban. A Kataning Egyesület részéről Kata, Géza, Tasnádi Melinda és Ferencz.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki HOSSU GYULA kollégánknak szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

Szomorú két év telt el, amióta utolsó útjára kísértük drága testvéremet, KISS JÓZSEFET (Albis)
„De emléke él és élni fog,/Míg az én szívem e földön még dobog,/Őrzöm a képét, a mosolyát,/A hangját, s minden gesztusát:/Mert nem halt ő meg, még mindig él – nekem – /Csak messze távozott, hol meg nem érinthetem.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos húgod, Ica.

*

Köszönet mindenkinek, akik drága halottunkat, FERENCZ MÁRIÁT utolsó útjára kísérték. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk KOCSIS ISTVÁNRA (Bihardiószeg) halálának 3. évfordulóján. „Emlékezés virágot viszünk sírodra,/De ezzel téged nem hozunk vissza./Téged elfeledni soha nem lehet./Csak tovább élni az életet nélküled.” Bánatos felesége, leányai Edit, Anikó és annak családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama és anyós, MAGICS ETELKA 79 éves korában elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Fia Sanyi, menye Erika, unokája Hannelore és férje Obed.

*

Szomorú szívvel emlékezem a szerető édesapára, ID. BŐDI SÁNDORRA (Nagyszalonta, volt kovács és kerékpárgyártó mester C.A.P.) halálának 25. évfordulóján. „Csak az hal meg ,akit elfelejtenek, de a te emléked szívemben örökké megmarad..” Fiad Sándor.

*

Mély fájdalommal tudatjuk minden rokonnal, ismerősökkel, volt kollégákkal, hogy a szeretett apa, após, nagyapa, IVÁNFY LÁSZLÓ (volt Înfrăţirea és Metalica tervezőmérnök) 2016. március 10-én, Németországban, rövid szenvedés után, életének 96. évében, csendesen elhunyt. Búcsúznak tőle leányai: Gabriella, Katalin, unokája Edina, veje Nábosnyi Lajos és Vera.

*

Szeretettel emlékezünk a tiszteletre méltó sógorra, keresztapára, DOBAI MIKLÓSRA halálának első évfordulóján. Lovász Gyöngyi, keresztlánya Timea és családja.

*

Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az ezért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc, s egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk szeretett édesanyánktól, az anyóstól és nagyanyánktól, GÖNCZE MÁRIA ZITÁTÓL,
aki életének 64. évében itthagyott minket. Temetése ma, március 14-én d.u. 14 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik bánatos családja.

*

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy a szeretett férj és rokon,
SZILÁGYI IMRE hosszas betegség után életének 92. évében elhunyt. Temetése március 14-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Tóth László és családja.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva búcsúzom szeretett férjemtől, SZILÁGYI IMRÉTŐL, aki türelemmel viselt hosszas betegségben életének 92. évében elhunyt. Temetése március 14-én hétfőn 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja bánatos felesége Erzsike.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, MAGICS ETELCA életének 79. évében rövid betegség után elhunyt. Temetése hétfőn, március 14-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki SZILÁGYI ERZSÉBETNEK a szeretett férj, SZILÁGYI IMRE
elvesztése miatt. Keresztlánya Edith, férje Sándor, Bettina, Sanyi, Simon, Erzsébet és Béla.