Gyászhírek 2016. május 6.

Akt.:
Gyászhírek 2016. május 6.
Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett, drága gyermekre és testvérre, DR. BALOGH LÁSZLÓRA, aki 18 éve örökre eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos szülei és szerető testvére Öcsi.

Fájó szívvel emlékezünk a 6 hónapja elhunyt szerető férjre, édesapára, nagyapára, KIMPÁN GYÖRGYRE. Örökké bánatos felesége, gyerekei és unokái.

*

„Ott pihensz, ahol nem fáj semmi,/Nyugalmadat nem zavarja senki./Úgy volnál jó, ahogy voltál,/Bárcsak lennél, bárcsak volnál.” A borsi temető sírkertjében, 1 éve alussza örök álmát, a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama és testvér, VARGA MAGDOLNA (szül. KEREZSI). „Bennünk él egy arc és a végtelen szeretet,/Amit tőlünk senki, soha el nem vehet.” Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezik bánatos családja.

*

Könnyes szemmel, örök fájdalommal a szívünkben emlékezünk a 4 éve elhunyt, BALLA SÁNDORRA.
Szomorú az út, mely sírodhoz vezet,/Hol megpihent a te jóságos szíved!/Bennünk örökké élsz egy életen át,/Odafentről vigyázol reánk./Ha könnycsepp gördül arcunkon, az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon.” Örökké sirató édesanyja, húga Ibolya, nevelt leánya Iza és nevelt unokája Debóra.

*

Fájó szívvel könnyes szemmel emlékezünk GESZTI LÁSZLÓRA (Érsemjén) halálának 5. évfordulóján. „5 éve szállt szívünkre a bánat,/nincs semmi sem, ami ennél jobban fájhat./Veled együtt volt teljes életünk,/Emléked örökké itt van velünk./Míg élünk, téged el nem feledünk.” Örökké bánatos felesége, lányai, fiai és családjaik.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, GÉCZI LÁSZLÓNÉRA (szül. LUKÁCS MELI)
halálának 3. évfordulóján. A jó Isten adjon csendes nyugodalmat neked. Szerető szüleid, bátyád és Gergő.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a GERGELY családnak szerettük, GERGELY BORBÁLA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Jó emlékét szívünkben megőrizzük. Isten nyugtassa békében! Mária és Sándor, a Lévai család, az Antal család és a Szatmári család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk volt kollégánktól, SZIJJÁRTÓ JÓZSEFTŐL. Részvétünk a gyászoló családnak.
A Nagyszalontai Mezőgazdasági Technikumban 1952-ben végzett osztálytársak.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki GERGELY ELEMÉRNEK és családjának szeretett édesanyja, GERGELY BORBÁLA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Balajti Imre és családja.

*

Szívünkben fájdalommal veszünk végső búcsút a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától és dédnagymamától, GERGELY BORBÁLÁTÓL (volt kémeri lakos), aki életének 93. évében örök nyugalomra talált. Utolsó útjára kísérjük 2016. május 7-én 13 órától a kémeri kápolnából. A gyászoló család.

*

„Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha reánk nevetnél. Elvitted a derüt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagytatára, apósra, ZAJTI JÁNOSRA (PICI, élt 56 évet, Érmihályfalva), aki 3 éve elhunyt. „Vágytam még maradni szeretteim között, de a sors végül ellenem döntött. Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még. Megtölteni boldogsággal családod életét. Pihenj csendesen ahol nincs könny és fájdalom, mi soha nem feledünk, míg élünk a világban. Őrködj sírja felett drága, jó Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja senki sem! Felesége Gyöngyi, lánya Évike, unokája Jancsika, veje János.

*

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk senki el nem vehet. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged! Fájó szívvel emlékezünk KISS ÉVÁRA,
aki holnap, május 7-én lenne 67 éves. Férje Jóska, lányai Bea és Edina, unokái Evelin, Szófia, és veje Zoltán.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj, testvér, édesapa és nagyapa, PONGOR SÁNDOR 67 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2016. május 7-én 14 órától lesz a bihardiószegi hegyaljai temető ravatalozójából. A gyászoló család.

*

Szomorú 6 hónap telt el amióta a szeretett SZILÁGYI BÉLA (BÉLUS) eltávozott közülünk. Akik szerették, emlékezzenek reá, gyújtsanak egy szál gyertyát a lelke békéjéért. Bánatos felesége, fia és családja.

*

A szeretett édesanyára, nagymamára, dédire emlékezünk, MAGYARKA MAGDOLNÁRA, aki hat hete hagyott itt bennünket. Nyugodjon békében! Magyarka Erzsébet és családja.

*

Szomorú hat hét telt el, amióta a drága édesanya, nagymama, dédi, MAGYARKA MAGDOLNA
itthagyott bennünket. Nyugodjon békében! Babi, Ramona, Öcsi és Gabi.

*

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, egy fájó perc alatt elszállt az életed, itthagytál minket, kik téged szerettek. Szomorú szívvel hat hetes megemlékező szentmisét tartunk a szerető férj, apa, nagyapa, SOS AUREL lelki üdvéért a bélfenyéri római katolikus templomban 2016. május 7-én 18 órától. Szerető felesége, gyermekei, unokái és a gyászoló család.

*

Egy éve családunktól szeretettel teli nemes lélek emelkedett magasba Istenhez, a szeretett VURA TERÉZ (Várasfenes). Az a szó, hogy „édesanyám” még itt remeg az ajkamon, de sajnos már nincs kinek mondanom. Szívemet gyötri a fájdalom, hisz arcodat többé nem láthatom. S kezed nem fogja majd a kezemet, de én drága édesanyám soha el nem feledlek. Lánya és családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben és hálaadással a szép évekért míg mellettünk volt, búcsúzunk egy ideig a szeretett férjtől, apától, apóstól és nagytatától, HARAI ANTALTÓL, aki 76 éves volt. Utolsó útjára 2016. május 6-án 11 órakos kísérjük a városi kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászolja felesége Mária, lánya Noémi, veje Nelu, unokái Caius és Ionuţ.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett unokaöcsénkre, BALLA SÁNDORRA kinek korai távozása mély fájdalmat hagyott szívünkben. Bánatos nagynénéd és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága, szeretett nővérem, KÁDAS ANIKÓ életének 48. évében hirtelen elhunyt. Emléke örökké velünk lesz, és mindig nagyon hiányozni fog. Temetése szombaton 2016.05.07-én Csákváron, Magyarországon 14 órakor lesz. Nyugodj békében. Szeretett testvére Sanyi és párja Hajni.

*

„Hangozzék el nevem a házban, mint régen mert a fonal nem szakadt el. Nem vagyok messze tőletek, csupán az út másik oldalán.” HARAI ANTAL, GERGELY BORBÁLA, MARCUS IOAN, AVRAM ANA,
BOTCA ELISABETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) KFT. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: