Gyászhírek 2016. május 5.

Akt.:
Gyászhírek 2016. május 5.
Őszinte részvétünket fejezzük ki HAJNIKÁNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Nagy család részéről.

Tisztelettel és kegyelettel emlékezünk MATUSÁN SÁNDORRA (Nagykágya) halálának 9. évforulóján. Némán megállunk a sírnál, hálánkat kifejezni a sok szeretetért és törődésért. Nyugodj békében!
Soha nem feledő családod.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki SZIJJÁRTÓ ZOLTÁN kollégánknak szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Munkatársai a Bihar Megyei Erdészeti Igazgatóságról.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára, HARSÁNYI ISTVÁNRA halálának 28-ik, és
ÖZV. HARSÁNYI ISTVÁNNÉRA halálának 22. évfordulóján. Bánatos lányuk Zsuzsika, rokonok, ismerősök.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki, drága ETA, neked és gyermekeidnek, szeretett férjed, BOHÁCS JÓZSEF (BUNCI) korai elhunyta miatt. Nyugodjon békében. A Kelemen CS. család.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, ismerősöknek, volt kollégáknak, szomszédoknak, akik mellettünk voltak mély fájdalmunkban, mikor utolsó útjára kísértük a drága feleséget, anyát és nagymamát,
DUMA IDÁT A gyászoló család.

*

„Adj, Uram, örök nyugodalmat neki, és az örök világosság fényeskedjék neki.”PONGOR SÁNDOR,
VERIGOI VASILE, VAIDEAN AGNETA IDA, ANDREICA ELENA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétét fejezi ki az előkészítő J osztály és a tanító néni Hegedűs Sebastian Constantinnak a szeretett nagypapa elvesztése miatti fájdalmában.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, OLASZ MÁRIA türelemmel viselt, hosszas, súlyos betegség után 61 éves korában örökre megpihent. Csendes álma fölött őrködjön a szeretet és hála! Búcsúztatása 2016. május 5-én, csütörtökön 14 órakor a püspöki kápolnából.
Búcsúzik tőle lánya Renáta, veje Attila, kis unokája Dominik és a Moldvai család.

Címkék: