Gyászhírek 2016. május 24.

Gyászhírek 2016. május 24.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, Kovács Erzsébet életének 75. évében, május 22-én elhunyt. Temetése május 25-én, szerdán 14 órától lesz a biharpüspöki temetőben. Gyászolja őt bánatos családja.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KÖTELES ETELKÁNAK férje és leányainak, édesapjuk elvesztése miatt. Emlékét örökké megőrizzük szívünkben: Bálint Péter, felesége és keresztgyermekei Gabriella és Péter.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki GULYÁS GÁBOR kollégámnak szeretett felesége elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nagy Jenő, a 6-os Kórház volt dolgozója és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk DR. SIPOS GYULÁRA (pszichiáter) halálának 10. évfordulóján. Családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. ZÓLYOMI VILMÁRA (Mezőbaj) halálának 30. évfordulóján. Szívünkben örökké megőrizzük emlékét! Örökké szerető családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, nagyapára, BUGYI JÓZSEFRE (Biharfélegyháza), akinek jóságos szíve 3 éve megszűnt dobogni. „Lelked reméljük békére talált,/Te már a mennyből vigyázol reánk.” Emléked legyen áldott, az örök világosság ragyogjon neked! Lánya Olga, unokái: Sorin, Mirela és Patricia, Cristi, Ioana és Larisa.

*

Fájó szívvel emlékezem a 7 éve elhunyt szeretett fiamra, KATONA ATTILÁRA. „Nem lesz már nap az életemben,/hogy ne legyen könny a szememben./Sír a lelkem, gyászol a szívem,/mert itthagytál drága gyermekem./Rövid volt életed, de hosszú legyen álmod,/zokogva őrzöm csendes nyugvásod./Őrködj sírja felett drága Istenem,/hogy a te oltalmad alatt, csendesen pihenjen.” Örökké bánatos édesanyád, Rozália.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett feleségemtől, HAJNER ÉVÁTÓL (szül. TAMÁS ÉVA) aki 39 együtt töltött boldog év után, hirtelen eltávozott az élők sorából. Köszönetem szeretném kifejezni mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik 2016. május 21-én tartott temetési szertartáson osztoztak fájdalmamban. Szerető férje, Jancsi.

*

A viszontlátás reményében búcsúzunk drága édesanyánktól, HAJNER ÉVÁTÓL, ki életet adott nekünk, aggódott értünk, vigyázott ránk és felnevelt minket. Erik, Ingrid, Jancsó és családjaik.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérték utolsó útjára drága halottunkat, HAJNER ÉVÁT.
Gyászoló édesanyja, húga, Toth Rober és családja, Toth Olivér és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, DEBRENTI PIROSKÁRA (Kémer), aki ma hat hónapja távozott az élők soraiból. „Az életben az a vigaszunk,/a lélek él és találkozunk.” Gyászolja két lánytestvére Eszter és Irén családjaikkal.

*

Fájó szívvel emlékezem a drága feleségre, DEBRENTI PIROSKÁRA (Kémer), aki ma hat hónapja eltávozott az élők sorából. „Az élet csendben megy tovább,/fájó emléke elkísér egy életen át.”
Gyászolja szerető férje, Bandi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk családunk régi barátjától, IGYÁRTÓ MARGITTÓL (Manci néni, nyugalmazott tanárnő), aki életének 97. évében elhunyt. Nyugodjék békében, pihenése legyen csendes! Ildikó, Vilmos, Zsombor.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki legjobb barátnőnknek, ARISTAN KATINAK és családjának szeretett férje, ARISTAN GHEORGHE halála miatt. Emléke örökké velünk lesz. A Karácsony család és a gyermekek: Csabi és Jutka.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a PLAINER családnak PLAINER LAJOS mérnök elhunyta alkalmából.
Barabás család, Binder család Németországból, Krámli család, Nagy család Magyarországról.

*

Szeretett nagynénémtől búcsúzom, HANGA ILONÁTÓL (volt tanárnő), aki életének 95. évében Magyarországon, Csapdin elhunyt. Temetése 2016. május 25-én, szerdán 13 órakor a Rulikowski temető Hasas kápolnájából. Emlékét szeretettel megőrzöm. Nyugodjon békében! Kiss József.

*

„Múlnak a percek, telnek az évek,
én még mindig visszavárlak Téged.
Azt szeretném hinni, ez csak egy rossz álom,
s ha felébredek, arcod újra látom,
hallom hangodat, kedves nevetésed,
én még mindig visszavárlak Téged.”
Ma lennél 31 éves, Timi. Nyugodj békében, drága lélek! Szerető családod.

*

„Suhogó esti szél, kedves angyalok!
Súgjátok meg neki, hogy mi még itt vagyunk.
Súgjátok meg neki, gyermekei üzenik,
míg a szívünk dobban, örökké szeretik.”
„Ma is úgy, mint régen,
ő volna a végső menedékem.
Minden ami fáj, szívem tépi,
Elpanaszolnám sorra néki.
S fejem a vállára hajtanám
Ha élne még az Édesanyám. „
Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédire, ÖZV. LUCSKAI PIROSKÁRA
(szül. ELEK), akit 6 hónapja a sors elrabolt.
„Nem fogjuk már elgyengült kezed,
Nem simítjuk már őszülő fejed,
Nem tekint ránk aggódó két szemed,
Marad a csend,
Mindent köszönünk neked.”
Örökké élni fogsz szerető szívünkben. A jó Isten őrködjön pihensed felett! Szerető gyermekei: Imi, Pirike, Kati és családjaik.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, KÖTELES FERENC (FRICI) életének 63. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Szerettünk temetése 2016. május 24-én 15 órakor lesz a Rulikowski temetőben, a városi kápolnából. Szívünkben örökké élni fogsz. Nyugodj békében.
Búcsúzik tőle felesége Babi, lányai Ildi és Andi, vejei Zsolti és Robi.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, keresztapától, nagybátyánktól,
KÖTELES FERENCZTŐL (FRICI), aki hirtelen eltávozott közülünk. Nővére Etus, sógora Öcsi, keresztfia Józsi és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk kollégánktól és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, KÖTELES FERENC (FRICI) elvesztése miatt. Az Eco Bihor munkaközössége.

*

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki KÖTELES BABINAK és BLÁGA ETÁNAK a szeretett férj és testvér elvesztésekor ért fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Herlitska Ildi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett szomszéd, KÖTELES FRANCISC 64 éves korában elhunyt.
A szomszédok a lépcsőházból.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, KÖTELES ETELKÁNAK a szeretett férj és édesapa hirtelen elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A SAO Team Kft. szabászat részlegének munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KÖTELES ETELKÁNAK és családjának a szeretett férj és édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A SAO Team Kft. vezetősége.

*

Üresek a szavak, nehéz ilyenkor megszólalni, mégis, fogadd mély együttérzésünket LACI a nagyon nehéz percekben, fájdalmadban amit a szeretett és pótolhatatlan édesanya, KISS MÁRIA elvesztése miatt érzel, és őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Pihenése legyen békés! Illés János és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama RIDI IDA (szül. ZIPPENFENIG),
életének 89. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése szerdán, május 25-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik szeretett lánya Siegliende, unokája Ingrid és veje Wolfram.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, jó barátoknak akik mellettünk voltak mély fájdalmunkban, mikor utolsó útjára kísértük a drága férjet, apát, apóst, nagytatát és dédtatát, MEZEI ANTALT (a Színház volt főszabója). A gyászoló család.

*

Május 21-én volt 4 éve, hogy nem vagy már velünk. Odafentről nézed, hogy milyen lett az életünk. Az idő múlik, de feledni nem tudunk KAJÓ ANDRÁS (Mezőbikács). Szerető unokád Beáta és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, KISS MÁRIA
életének 90. évében hosszú szenvedés után, május 21-én elhunyt. Temetése május 24-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle fia Laci és felesége Éva, lánya Marika és élettársa Miti, unokája Zsolti és felesége Jutka, Emese és kedvese Pisti, dédunokái Attila, Kata, Julcsi és Flóra.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, SZALAVETZ GIZELLÁRA, aki ma 4 éve távozott közülünk. Emléke legyen áldott, nyugalma békés. Velünk van áradozó gondoskodása és szeretete, ölelő és oltalmazó keze, aki tovább gondoskodik rólunk és óv minden rossztól onnan ahol most van együtt édesapával. Emlékeznek gyermekei, menye, veje, unokái és dédunokája.

*

„A gyász szeretetünk bizonyítéka.” (JN11, 21-27) PETRAN FLOARE, CRUPSA GHEORGHE, RAULIUC ELISABETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén, (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: