Gyászhírek 2016. május 12.

Gyászhírek 2016. május 12.
Őszintén együtt érzünk BÁTHORI ÉVA kolléganőnkkel a szeretett édesanya elvesztése okozta mély fájdalmában. Az Ady Endre Líceum matematika katedrájának tanárai.


Mély együttérzésem és őszinte részvétem BÁTORI ÉVA volt osztályfőnökömnek szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Szilágyi Bernadett és családja.

*

Mély együttérzésünk és őszinte részvétünk BÁTORI ÉVA tanárnőnek a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmában. A volt XII.E osztály tanulói és szülői közössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a CHIRILA ANIKÓ és HEGEDÜS ICU lányainak és családjaiknak édesanyjuk elvesztése miatt. A Constantin Noica 15/A D1 Bl-beli lakótársak.

*

Az Ady Endre Líceum közössége mély együttérzéssel áll BÁTHORI ÉVA tanárnő és szerettei mellett a drága édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Az Ady Endre Líceum közössége.

*

Őszinte részvétünk BÁTHORI ÉVÁNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmában. Egykori Tanítóképzős kollégák, Bodóczi Erzsébet, Bogdán Károly, Tunyogi Béla, Szabó Tibor és Domján Katalin.

*

Szomorú 3 év telt el, amióta szeretett gyermekem, SZILÁGYI LAJOS (élt 56 évet) itthagyott. Bánatos édesanyád és párja Pista.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor drága feleségemet, KOVÁCS ERZSÉBETET 2 éve elragadta a kegyetlen halál. „Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok,/Hiszen minden nap az égen ragyogok./Ha szép idő van, és kék az ég,/Jusson eszetekbe sok szép emlék./Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok./Inkább a szép dolgokon kacagjatok./Ha telihold van, az értetek ragyog,/S azt jelenti, hogy boldog vagyok./Ha hulló csillag száll az éjféli égen,/Akkor mondjatok egy imát értem./Én is mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek./Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok,/Hiszen szívetekben jó helyen vagyok.” Nyugodj békében! Akik téged nagyon szeretnek, férjed Feri és lányod Tünde, vejed Zoli.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. WEISZ ETELKA (szül. BIMBÓ) 92 éves korában elhunyt. Szeretett halottunk temetése 2016. május 12-én, csütörtökön lesz a szalárdi temető kápolnájából. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett nászasszonyunktól, ROTTER MÁRIA MAGDOLNÁTÓL.
Nyugodjon békében. Osvald József és Margit.

*

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ROTTER (FÜRTÖS) MÁRIA – MAGDOLNA 65 éves korában hazaköltözött Teremtőjéhez. Temetése május 13-án pénteken 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Lánya Marika, veje József, unokája Andrea és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapánktól, FEKETE GYULÁTÓL. Temetése csütörtökön a városi kápolnából, 14 órakor. Nyugodjon békében. A gyászoló család.

*

Szomorú hat hónap telt el amióta ID. CSÁKI FERENC itthagyott bennünket. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged! Örökké bánatos felesége és a család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága szüleinkre, BISZTRICSÁNYI ISTVÁNRA és
BISZTRICSÁNYI ANNÁRA. Leányai Teréz és Margit és a családjuk.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy rövid szenvedés után, 47 éves korában, Piliscsabán elhunyt SZTRAPEK TIBOR. Búcsúzik tőle nagybátyja László, unokatestvérei Laci és Roni családjukkal és Molnár Kati.

*

Szívünk örök fájdalmával emlékezünk szüleinkre, a nagyszülőkre, HAISZLER ILURA halálának második évfordulóján, és HAISZLER BÉLÁRA aki hat hete hagyott itt bennünket. „Ők már ott vannak ahol nincs fájdalom. Emléküket őrizze béke és nyugalom. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek. Örökké őrizzük őket.” Nyugodjatok békében! A család.

*

„Atyám kezedbe ajánlom lelkemet!” ROTTER MÁRIA MAGDOLNA, BERIU MARIA RODICA, LAZA ROMUL, PENTIE DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családjának, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.