Gyászhírek 2016. május 10.

Gyászhírek 2016. május 10.
Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett, drága, édesapára, nagytatára, sógorra, FINGERMANN JENŐRE halálának 9., szomorú évfordulóján. A bánatos család.

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik ÖZV. NAGY ILONÁT utolsó útjára elkísérték és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

„Fehér galamb szállj a kisfiunk fejfájára, / A fájó szívű szülők helyett / Te vigyázz az ő álmára.”
Fájdalmas 1 év telt el, hogy drága, imádott kisfiunk, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIK (Hegyközújlak)
nincs velünk. Szülői szívünk bánatos tenger, fájdalma végtelen, soha nem múlik el. Fél lelkünk maradt, úgy összeroppantunk. Örökké bánatos szüleid és testvéred Márk.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága, kis unokánkra és keresztgyermekünkre, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKRA (élt 3 évet), akit ma 1 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. „Egy éve, hogy hozzád a temetőbe járunk, megnyugvást lelkünkben még ma sem találunk. Sírod előtt állunk, talán te is látod, hogy körülötted van ma is szerető családod. Hiányzol nagyon, soha nem feledünk, emléked örökké itt él bennünk. Szerető nagyszüleid Vasi és Éva, keresztszüleid: Vasi, Gabi, Andi és unokatestvéred Denis.

*

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk és nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk keresztfiunkra,
BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKRA aki ma 1 éve, hogy itthagyott minket. Keresztszüleid: Somogyi János és Klaudia.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZŰCS LÁSZLÓ (Mezőtelegd) elhunyt. Temetése a mezőtelegdi kápolnából lesz kedden 13 órától. Búcsúzik tőle élettársa Csüdöm Ilona, nevelt fia István, felesége Judith, nevelt unokái Lóránd és István, feleségeik Lídia és Orsolya, nevelt dédunokái Zsanett és Odett.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, ÖZV. SZABÓ FERENC életének 73. évében elhunyt. Temetése május 11-én 14 órakor a mezőtelegdi temetőben. Szerető fiai, menye és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, PÁLFALVI IRÉNKÉRE (szül. FRISCMAN) halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető fia Pálfalvi István és családja.

*

„Olyan csend van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani.” (Váczi Mihály)
Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, BIRÓ ÁRPÁDNÉRA (szül. BÁNHÁZI, Érmihályfalva),
aki ma 2 éve adta át drága lelkét Teremtőjének. Adjon neked a jó Isten örök nyugodalmat. 1-Korintus levél: „A szeretett soha el nem fogy.” Emlékeznek rá szerető férje Árpád, gyermekei Évike, Olga, Tündike és azok családjai, valamint az egész gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családoknak szeretett társunk,
HARAI ANTAL halálának alkalmából. Nyugodjon békében. Osztálytársaid a X A-ból és a X B-ből.

*

„Amikor a halandó testünk magára ölti a halhatatlanságot, akkor teljesedik az írás szava: a győzelem elnyelte a halált. Halál, hol a te győzelmed? Halál, hol a te fullánkod?” (1 Kor. 15, 54-55) SZABÓ FERENC, FILIMON ECATERINA, POP IULIANA, MIHUT TRAIAN, ROMAN MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, dédnagyapa, BALOGH LÁSZLÓ
hosszú, de nagy türelemmel viselt szenvedés után 84 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, 2016.05.11-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Béke poraira. Gyászolja felesége Babi, gyermekei Tibi, Laci, Mónika és családjaik.